- شروع کننده موضوع
- #1
fatemes
مهمان
مهندسی ژنتیک در کشاورزی، دامداری، تولیدات صنعتی، علوم پایه و علوم پزشکی کاربردهای زیادی دارد. همانطور که می دانید
به عنوان مثال با استفاده از مهندسی ژنتیک در ذرت، درصد روغن طی پنجاه نسل ۱۵ درصد افزایش یافت؛ که از نظر صنعتی قابل توجه است، اما ذرت هایی که با مهندسی ژنتیک اصلاح شده اند، چه اثرات مخربی ممکن است داشته باشند؟
حالا سوالی که اینجا مطرح است این است که این تغییرِ هر چند جزئی در ساختار کلی DNA یک جاندار، چه تاثیرات مخربی بر خود جاندار و اگر جاندار گیاه یا دام باشد، بر تغذیه کننده از آن باقی می گذارد؟مهندسی ژنتیک، به مجموعه روشهایی گفته میشود که به منظور جداسازی، خالص سازی، وارد کردن و بیان یک ژن خاص در یک میزبان بکار میروند و نهایتاً منجر به بروز یک صفت خاص و یا تولید محصول مورد نظر در جاندار میزبان میشود
به عنوان مثال با استفاده از مهندسی ژنتیک در ذرت، درصد روغن طی پنجاه نسل ۱۵ درصد افزایش یافت؛ که از نظر صنعتی قابل توجه است، اما ذرت هایی که با مهندسی ژنتیک اصلاح شده اند، چه اثرات مخربی ممکن است داشته باشند؟