androctonus
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی
- شهر
- کرج
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- ریاضی ِ محض
پاسخ : فصل جدید نشریه سمپادیا
من واقعن از همه ممنون ام.
خیلی عالی اه.
هماهنگکنندهها
● امیر، مسئولیت هماهنگی با هماهنگکنندهها: e-mail افرادی که به عنوان هماهنگکننده اعلام آمادگی و همکاری با نشریه کرده بودند در اختیار امیر قرار خواهد گرفت و او مسئول است با هماهنگکنندهها ارتباط داشته باشد، زمان فرستاده شدن نشریه به هماهنگکنندهها را به ایشان اطلاع دهد و جویای کار پخش نشریه در مراکز مختلف شود.
● فاطمه، مسئولیت ارتباط با هماهنگکنندههای دختر: مسئولیت ارتباط با هماهنگکنندههای دختر به عهدهی فاطمه خواهد بود.
هماهنگکنندهی نشریهی سمپادیا: هر مرکز سمپاد حداکثر یک هماهنگکننده داره که مسئولیت نشر نشریهی سمپادیا در اون مرکز به عهدهی اون اه. نشریه هر ماه سر موعد مشخص به هماهنگکنندهها از طریق e-mail ارسال میشه و اونها دریافت، پرینت، و تکثیر میکنن.
● آروین، هماهنگکنندهی ارومیه.
● مهسا، هماهنگکنندهی اصفهان.
● محسن، هماهنگکنندهی شهر ری.
تحریریه
● امیر، مشاور.
● پارسا، منتقد: نقد قسمتهای مختلف نشریه.
● آروین، تایپیست.
● مهسا، ویراستار: موقعی که نسخهی بازبینی نشریه روی وب قرار گرفت خبرت میکنم.
با افرادی که به عنوان نویسنده اعلام آمادگی کردهاند، در آیندهی نه-چندان-دور تماس گرفته خواهد شد.
من واقعن از همه ممنون ام.
خیلی عالی اه.
هماهنگکنندهها
● امیر، مسئولیت هماهنگی با هماهنگکنندهها: e-mail افرادی که به عنوان هماهنگکننده اعلام آمادگی و همکاری با نشریه کرده بودند در اختیار امیر قرار خواهد گرفت و او مسئول است با هماهنگکنندهها ارتباط داشته باشد، زمان فرستاده شدن نشریه به هماهنگکنندهها را به ایشان اطلاع دهد و جویای کار پخش نشریه در مراکز مختلف شود.
● فاطمه، مسئولیت ارتباط با هماهنگکنندههای دختر: مسئولیت ارتباط با هماهنگکنندههای دختر به عهدهی فاطمه خواهد بود.
هماهنگکنندهی نشریهی سمپادیا: هر مرکز سمپاد حداکثر یک هماهنگکننده داره که مسئولیت نشر نشریهی سمپادیا در اون مرکز به عهدهی اون اه. نشریه هر ماه سر موعد مشخص به هماهنگکنندهها از طریق e-mail ارسال میشه و اونها دریافت، پرینت، و تکثیر میکنن.
● آروین، هماهنگکنندهی ارومیه.
● مهسا، هماهنگکنندهی اصفهان.
● محسن، هماهنگکنندهی شهر ری.
تحریریه
● امیر، مشاور.
● پارسا، منتقد: نقد قسمتهای مختلف نشریه.
● آروین، تایپیست.
● مهسا، ویراستار: موقعی که نسخهی بازبینی نشریه روی وب قرار گرفت خبرت میکنم.
با افرادی که به عنوان نویسنده اعلام آمادگی کردهاند، در آیندهی نه-چندان-دور تماس گرفته خواهد شد.