N-firoozeh
کاربر حرفهای

- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان دو
- شهر
- شیراز
پاسخ : چگونگی کسب معدل الف و درس خواندن در دانشگاه !!!
همونطور که دوستان گفتن شما هرچی استاد رو بهتر بشناسید احتمال اینکه نمره بهتری بگیرید بیشتره.این شناخت هم از طریق سال بالایی ها به دست میاد.هم با کسی صحبت کنید که اون درس رو افتاده و هم کسی که نمره خوبی گرفته.چون معمولا کسی که درسی رو افتاده یه دید خصمانه ای ممکنه به استاد و درس داشته باشه.به طور مثال استادی هست که عملا فعالیت شما در کلاس براش اهمیتی نداره و صرفا نمره کتبی فاینال رو در کارنامه ثبت میکنه.شما باید اینو بدونید و برای فاینال درست بخونید.و برعکس.
احتمالا با ورودتون تصمیم میگیرید رتبه یک علوم پایه بشید,یه مدت دیگه متوجه میشید حتی برای رسیدن به همین هدف هم قرار نیست خیلی سخت بگیرید به خودتون.
ما دروس تخصصی رو در طول ترم میخوندیم.یعنی چاره ای نداشتیم چون کوییزهای زیادی گرفته میشد اما دروس عمومی صرفا شب امتحان.شما هم لزومی نداره روی دروس عمومی وقت بذارید ولی اگر فعالیت کلاسی برای استاد اهمیت داره هرازگاهی فعالیتی داشته باشید.یه نکته خیلی مهم اینکه اساتید عمومی میان حقوق میگیرن که بیان سر کلاس که عقاید مکتوب در کتاب های تعیین شده رو تدریس کنن.تاحالا دیده نشده که از عقایدشون پا پس بکشن.منطقی هم هست.شما میتونید اجازه بدید تدریس انجام بشه به خوبی و خوشی میتونید هم بحثی رو شروع کنید که اکثر مواقع پایانی نداره.چجوری راحتید؟هرجور راحتید.
آناتومی خوندن قلق داره,خیلی از اسامی لاتین معنی مرتبط دارن که به حفظ کردنشون کمک میکنه.آناتومی هیولا نیست. -درسته برای من تنفرانگیزه ولی هیولا نیست.- صرفا قلقش دستتون بیاد راحت باهاش کنار میاید.
بیوشیمی رو هم انقد سخت نگیرید.بهترین درسی که من تاحلا تجربه کردم همین بوده.
با همکلاسی هاتون خوب باشید.در یک سری از دروس خیلی میتونید به هم کمک کنید.دیگه کنکور و مسائل مخصوص خودش در میون نیست,قراره تعداد سال های زیادی با همین همکلاسی ها بگذرونید,فردی که بالاترین نمره آناتومی بود میگفت من نمیخوام پسرا چیزی از من یاد بگیرن
حالا به دخترا هم کمکی نمیکردا ولی خب.آخر ترم دو هم اومد معذرت خواهی کرد از همه گفت بچگی کردم.خلاصه بچه نباشید
باور کنید هرچی جو صمیمانه تر باشه "همه" چی بهتر پیش میره و برعکسش اگر جو خوبی نداشته باشید همتون در عذاب خواهید بود.این جو خوب هم قرار نیست از آسمون بیاد.خود شما یکی از سازنده هاش هستید.
خلاصه خیلی بهتون خوش میگذره.نگران نباشید.
قبل از ورود به کلاس ها بهتون اعلام میشه که واحدهای ترم یک چی هست.فورا اقدام به خرید کتاب نکنید.چرا که شما آزمون علوم پایه رو در پیش دارید و این آزمون هم رفرنس های مشخص خودش رو داره.پس در درجه اول باید بدونید چه کتابی رفرنس هست و در درجه دوم باید ببینید استادتون از شما چی میخواد.به طور مثال درسی مثل آناتومی,رفرنس های علوم پایه اسنل و گری هستن که ترم یک استاد ما رویکردش کاملا منطبق با گری بود و اسنل خوندن هیچگونه کمکی به امتحانات اون ترم نمیکرد.و برعکسش ترم دو که رویکرد اسنل بود.پس صبر کنید ببینید استاد قراره با استفاده از چه منبعی تدریس کنه و امتحان بگیره.و اصلا یک سری از اساتید جزوه میدن و صرفا از شما همون مطالب جزوه رو میخوان.دانشکده ما اینطوری بود که دونستن تمام مطالب رفرنس ها لازم بود.ولی خیلی از دوستام در بقیه دانشکده ها حتی اسم کتاب رفرنس رو هم نمیدونستن و صرفا جزوه میخوندن.بستگی به استاد داره و بهتر بودن کدوم شیوه رو من نمیدونم.به نقل از 3pide gh :لطفا یک دانشجوی پزشکی یا دندان هم یکم توضیح بدن
و اینکه روش مطالعشون چه تفاوتی با سایر رشته ها و چه تفاوتی با دبیرستان داره
مرسی![]()
همونطور که دوستان گفتن شما هرچی استاد رو بهتر بشناسید احتمال اینکه نمره بهتری بگیرید بیشتره.این شناخت هم از طریق سال بالایی ها به دست میاد.هم با کسی صحبت کنید که اون درس رو افتاده و هم کسی که نمره خوبی گرفته.چون معمولا کسی که درسی رو افتاده یه دید خصمانه ای ممکنه به استاد و درس داشته باشه.به طور مثال استادی هست که عملا فعالیت شما در کلاس براش اهمیتی نداره و صرفا نمره کتبی فاینال رو در کارنامه ثبت میکنه.شما باید اینو بدونید و برای فاینال درست بخونید.و برعکس.
احتمالا با ورودتون تصمیم میگیرید رتبه یک علوم پایه بشید,یه مدت دیگه متوجه میشید حتی برای رسیدن به همین هدف هم قرار نیست خیلی سخت بگیرید به خودتون.
ما دروس تخصصی رو در طول ترم میخوندیم.یعنی چاره ای نداشتیم چون کوییزهای زیادی گرفته میشد اما دروس عمومی صرفا شب امتحان.شما هم لزومی نداره روی دروس عمومی وقت بذارید ولی اگر فعالیت کلاسی برای استاد اهمیت داره هرازگاهی فعالیتی داشته باشید.یه نکته خیلی مهم اینکه اساتید عمومی میان حقوق میگیرن که بیان سر کلاس که عقاید مکتوب در کتاب های تعیین شده رو تدریس کنن.تاحالا دیده نشده که از عقایدشون پا پس بکشن.منطقی هم هست.شما میتونید اجازه بدید تدریس انجام بشه به خوبی و خوشی میتونید هم بحثی رو شروع کنید که اکثر مواقع پایانی نداره.چجوری راحتید؟هرجور راحتید.
آناتومی خوندن قلق داره,خیلی از اسامی لاتین معنی مرتبط دارن که به حفظ کردنشون کمک میکنه.آناتومی هیولا نیست. -درسته برای من تنفرانگیزه ولی هیولا نیست.- صرفا قلقش دستتون بیاد راحت باهاش کنار میاید.
بیوشیمی رو هم انقد سخت نگیرید.بهترین درسی که من تاحلا تجربه کردم همین بوده.
با همکلاسی هاتون خوب باشید.در یک سری از دروس خیلی میتونید به هم کمک کنید.دیگه کنکور و مسائل مخصوص خودش در میون نیست,قراره تعداد سال های زیادی با همین همکلاسی ها بگذرونید,فردی که بالاترین نمره آناتومی بود میگفت من نمیخوام پسرا چیزی از من یاد بگیرن
حالا به دخترا هم کمکی نمیکردا ولی خب.آخر ترم دو هم اومد معذرت خواهی کرد از همه گفت بچگی کردم.خلاصه بچه نباشید
باور کنید هرچی جو صمیمانه تر باشه "همه" چی بهتر پیش میره و برعکسش اگر جو خوبی نداشته باشید همتون در عذاب خواهید بود.این جو خوب هم قرار نیست از آسمون بیاد.خود شما یکی از سازنده هاش هستید.خلاصه خیلی بهتون خوش میگذره.نگران نباشید.

اخه دانشجو معدل ۱۹ :-\ ؟ مگه میشه؟مگه داریم؟ من خودم پیش دانشگاهی چند بار حس دانشگاهی بودن دست داد بهم ۱۵ شد معدلم فک کنم
دیگه دانشگاهم ببین جی میشه ....کلن ابهت دانشگاه به اینکه با التماس ۲۵ صدم نمره از استاد برای نیافتادن بگدرونی ش[/nb]