Quf
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- حلی
- شهر
- تهران
پاسخ : خانواده سمپادیا - ورژن N ام
مغرور خودتونید
مغرور خودتونید
عیال این کارا چیهبه نقل از ناهیــــد :منم بازی ؛؛؛)
من رو هم به فرزندی قبول کنبه نقل از Fireball.II :پیشنهادها رو بررسی میکنم :> :))
مگه من تعجب کردم تو پسری که تعجب میکنی من پسرم؟به نقل از امیرحمزه :به حق شیشه نوشابه
آخه پسرا مدرسششون علامه حلیهبه نقل از ـفـاتــــ :مگه من تعجب کردم تو پسری که تعجب میکنی من پسرم؟
به نقل از Deep :کلا در مواردِ ریلیشنشیپ خوب نیستیم در نتیجه یه دیوار هم به من تقدیم کنید، خونواده نخواستیم
اینجا فرزانگان یکه :-هرهربه نقل از امیرحمزه :آخه پسرا مدرسششون علامه حلیه
چقدر جالببه نقل از sadlove :من باید اینو خدمت همتون عرض کنم ک انصراف دادن من واقعن ربطی ب شخص خاصی نداره . یعنی مشکلی با محمدرضا ندارم من با خود شخصش چون حتی دوست نیستیم دو تا همکاریم فقط . دلیلی نداره مشکلی داشته باشیم !
اینو براتون واضحش کنم گفتم بگم .
چون منو محدثه از دیشب تا صبح 5 صبح ک نشستیم گرافو دستی کشیدیم قصدمون این بود ک افراد خاصی بیاریم ک وارد جمع بشن . یقینن خودتون هم حس کردین ک کسایی اوردم ک حس کردم پتانسیلشو داریم صمیمی تر بشیم خب ؟ منتها دیدم کنترل از دستم خارج شده من ب یکی پ.خ میدم یه اقایی میره ب یکی دیگه پ.خ میده همون قولو میده خب من ب خیلیا قول دادم و رسمن *یده شد ب قولهام و خودم و من بدم اومد از این اوضاع .
سو لدفن سوتفاهمی نشه کسی خصومتیم با کسی پیدا نکنه .
هدف دوستیه ک امروز با خیلیا هم کلام شدم و بالعکس و خب پیشنهادم اینه ک همون روالی ک خواستین بذارین یعنی محمدرضا هم بیارین تو گراف سر جاش بذارین . با زنش .
من شرمنده اونایی هستم ک قولشون دادم ب محدثه بگین جا داره یه جای دیگه میذارتتون . بازم شرمندم !
امیدوارم خانواده خوبی بشه :)
ماعم بریم ب زندگیمون برسیم
شیراز دوره دیگه حال نداریمبه نقل از خشـایار :من اعلام آمادگی میکنم، بیاید خواستگاریم