N@R
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان♥♥♥
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : صندلی داغ رتبه های برتر کنکور-تجربی - خانم نازنین
* اوایل مسائل شیمی رو با زمان نمیزدم و از زمان فرار میکردم. اما این یکی از اشتباهات بزرگم بود. هرچه زودتر در زمینه شیمی با زمان کنار بیاین بهتره. چون مهمترین مسئله ای که شیمی رو دشوار کرده زمانه!
با تست زیاد زدن هم این مسئله حل میشه
* عربی رو راحت میشه جمع کرد اگه درست بخونید! من نمیدونم با چند تا تست بعنوان مثال مجهول رو فول میشید! چون کیلویی نیست. باید مفهومشو کامل یاد بگیرید. اونموقع با ۱۰ تا تست هم کار شما راه میفته. ولی خب مسلما هرچی بیشتر تست بزنید بهتره.
* فیزیک گاج رو مطابق با درسی که دبیر میداد میزدنم، از اول تا انتها
* لغت و املا رو بعد از عید راحت میشه جمع کرد. ولی خب مسلما هرچه زودتر باشه بهتره ! (:
* برنامه ریزی من روزانه بود
* اگه روز قبل آزمون کاملا آماده اید و میتونید مبحث جدید بخونید، خب خیلی خوبه! ولی من خودم معمولا مرور میکردم. این موضوع بستگی به ویژگی های شخصی خودتون داره. من روز قبل آزمون توانایی یادگیری مطلب جدید رو نداشتم تقریبا!! ((:
* کتاب من چاپ ۹۳ بود (:
خیلی استدعا دارم :)
سلام! خیلی تشکر (:به نقل از A.F.K :سلام تبریک
مسئله های شیمی رو معمولا به چه روشی حل میکردید؟
من عربیم ضعیفه عربی ۲ که دیگه داغونم ( برای یه مبحث مثلا مجهول عربی حداقل چند تا تست میتونه پاسخگو باشه؟؟
سوالای فیزیک گاج رو چطوری میزدید؟مثلا از اول شروع میکردی همونطور ادامه میدادی یا زوج زوج یا روش دیگه
خوندن املاولغت ادبیات از کی شروع شه مناسبتره؟ازهمین الان یا بعد عید میشه جمعش کرد
برنامه ریزی بعد آزمون رو برای دو هفته انجام میدادی یا هفتگی یا روزانه؟
نظرتون درباره ی پنجشبه قبل آزمون؟؟ فقط برای مروره و یا میشه مبحث جدید خوند
کتاب زیست جامع گاج که استفاده کردید چاپ ۹۳ بود یا ۹۴؟
ببخشید زیاد شد :Pپیشپاپیش تشکر :)
* اوایل مسائل شیمی رو با زمان نمیزدم و از زمان فرار میکردم. اما این یکی از اشتباهات بزرگم بود. هرچه زودتر در زمینه شیمی با زمان کنار بیاین بهتره. چون مهمترین مسئله ای که شیمی رو دشوار کرده زمانه!
با تست زیاد زدن هم این مسئله حل میشه
* عربی رو راحت میشه جمع کرد اگه درست بخونید! من نمیدونم با چند تا تست بعنوان مثال مجهول رو فول میشید! چون کیلویی نیست. باید مفهومشو کامل یاد بگیرید. اونموقع با ۱۰ تا تست هم کار شما راه میفته. ولی خب مسلما هرچی بیشتر تست بزنید بهتره.
* فیزیک گاج رو مطابق با درسی که دبیر میداد میزدنم، از اول تا انتها
* لغت و املا رو بعد از عید راحت میشه جمع کرد. ولی خب مسلما هرچه زودتر باشه بهتره ! (:
* برنامه ریزی من روزانه بود
* اگه روز قبل آزمون کاملا آماده اید و میتونید مبحث جدید بخونید، خب خیلی خوبه! ولی من خودم معمولا مرور میکردم. این موضوع بستگی به ویژگی های شخصی خودتون داره. من روز قبل آزمون توانایی یادگیری مطلب جدید رو نداشتم تقریبا!! ((:
* کتاب من چاپ ۹۳ بود (:
خیلی استدعا دارم :)