- نام مرکز سمپاد
- میرزا کوچکخان ۲
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
نه تنها بانگ نذاشت براتون بلکه بانگ خودش رو هم بستیکی قرار بود بعد بازی بیاد بانگ بزاره برامون...
خبر ندارید کجاست؟
نه تنها بانگ نذاشت براتون بلکه بانگ خودش رو هم بستیکی قرار بود بعد بازی بیاد بانگ بزاره برامون...
خبر ندارید کجاست؟
ما ها ادعا نکردیم شما بودین میگفتین تیمتون بهتره ما هن گفتیم بازی نشون میده غیر اینه؟ولش ، اصلا فلسفهی هواداری رو فوتبال رو زیر سوال برد با پستش
گرچه از نظر سمپادیای فرهیخته و همهچی تموم و خفن ، فوتبالی بودن و کری خوندن کار تباهیه ؛ ولی شما رو ارجاع میدم به جدول لیگ برتر در چهارسال اخیرما ها ادعا نکردیم شما بودین میگفتین تیمتون بهتره ما هن گفتیم بازی نشون میده غیر اینه؟
به زمین تف میکند و از صحنه خارج میشودنه تنها بانگ نذاشت براتون بلکه بانگ خودش رو هم بست
گذشته گذشته الانو بچسبگرچه از نظر سمپادیای فرهیخته و همهچی تموم و خفن ، فوتبالی بودن و کری خوندن کار تباهیه ؛ ولی شما رو ارجاع میدم به جدول لیگ برتر در چهارسال اخیر
الان هم پرسپولیس قهرمان لیگه دیگهگذشته گذشته الانو بچسب
گزارش های جدید ناسا نشان از حرکت یک شی ناشناس به سمت ایستگاه فضایی بین المللی میدهد. دانشمندان همچنان در حال بررسی این پدیده عجیب هستند ، گزارش های جدید به محض انتشار در اختیار شما دوستان قرار خواهد گرفت.پناه بگیرین توپ اوساسونا بهتون نخوره
آفرین که بلدی موضوع عوض کنی
خوشحالی دانشگره:)فقط طریق راه رفتن بازیکن استقلال بعد گل دوم در دقیقه 92! ((:
آره.. خیلی خوب بود! کلی خندیدم! ((:خوشحالی دانشگره:)
لوتی راه میره
مگه من با تو شوخی دارم بچهجدی جدی پروفش رو بست!گااد
[ وی خودش پروفش را بعد از دقیقه 90 باز کرد]مگه من با تو شوخی دارم بچه
بلیت بگیرم براتون حال و هوایی عوض کنین؟میرفتید ترکیه بهتر بود
خدا خودش جواب این یکی رو داد من لازم نمی بینم چیزی حالیش کنمدوست عزیز استقلالی و پرسپولیس
این دربی هم مثل بقیه دربی ها تموم میشه،خواهش میکنم صحبت هایی مطرح نکنید ک باعث دلخوری بشه به هر حال فوتباله ممکنه هر نتیجه ای پیش بیاد
شاید پرسپولیس ببره❤❤❤
شایدم استقلال ببازه
مهم رفاقت هاس ک ما هیچ رفاقتی با استقلالیاااااا نداریم
بعضی ها هم سجده شکر میرن برای مساوی با تیمهای بزرگتیم های بزرگ از قهرمانی خوشحال میشن و تیمهای کوچیک از بردن تیمهای بزرگ!!
(میره تو غار)
بحث شخصی نداریماولش ، اصلا فلسفهی هواداری رو فوتبال رو زیر سوال برد با پستش
الهی واقعا؟الان هم پرسپولیس قهرمان لیگه دیگه
اون شادی گل معروفشونهفقط طریق راه رفتن بازیکن استقلال بعد گل دوم در دقیقه 92! ((:
البته اولین بار توسط داریوش و به همراهی محمد انجام شد و پس از مصدومیت داریوش ( ) توسط رفیقش (همان محمد ) ادامه یافت . تا خبری دیگر بدرودخوشحالی دانشگره:)
لوتی راه میره