اعدام به جرم توهین به پیامبر

حکم کسی که به پیامبر توهین میکند وقران اتش میزند چه باید باشد؟

• کشته شدن توسط شخص شنونده در اولین لحظه

رای‌ها: 0 0.0%

• رای‌دهندگان
    71

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می‌توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی‌ها را تکرار کرد. برتراند راسل
یعنی من میتونم با پیچ گوشتی گلوی یکی رو سوراخ کنم و بهتره کسی رو با تفنگ نکشم و با فرو کردن یه تیکه لیوان شکسته تو شش هاش بکشمش :|
میبینی؟ از هر چیزی میشه مزخرف ترین برداشت هارو کرد.الان من باید برم راسلو آتیش بزنم ؟ :|
حالا بماند که راسل همچین چیزی نمیگه ( نمیدونم چی ازش خوندی ) ولی دو تادفرق وجود داره :

1. یک میلیارد و اندی فکر نمیکنن ک همه حرفای راسل درسته و هیچ اشتباهی نداره
2. شما اگ کتاب راسل رو اتیش بزنی کسی حکم قتل شما رو صادر نمیکنه، نمونه بارزش سلمان رشدی که واقعا حکم امام در موردش وحشی بازی به تمام معناست

بابا توهین با نقد فرق داره!
تو حق "نداری" توهین کنی! توهین جرمه! وحشی گری! بی فرهنگیه!
هر چه قدر می خوای نقد کن.مخالفتت رو ابراز کن.ولی حق نداری توهین کنی!

نقد که اصن بحثش جداست، کسی حق نداره بگه قرآن نباید نقد شه. بحث منم نقد نبود، توهین بود

الان من هر کتابی رو که اتیش بزنم هیچ کس کاری بهم نداره، فوقش بهم میگن مگه دیوونه ای، چرا کاغذو حروم میکنی

ولی شما انجیل، قرآن یا توراتو اتیش بزن. چند صد میلیون ادم میفتن دنبالت ک بکشنت. این قدر کتابای اسمانی رو با بقیه کتابا مقایسه نکنید، تفاوتشون تو همین جاست ...

Radikal_2002

عزازیل
نام مرکز سمپاد
یکی از مدارس سمپاد گیلان(شرق)
شهر
گیلان
سال فارغ التحصیلی
1400
تو بیشتر ادیان ابراهیمی این قانون برای برخورد با کافران وضع شده. اره، باید به همشون توهین کرد

مشکلا دقیقا از این جا شروع میشه که فرض میگیریم یه دین حتما باید درست باشه، در حالی که میتونه همشون اشتباه باشه
تو این مورد حق با شماست ما چرا باید فکر کنیم یک کدام از دین ها صحیح است شاید همه غلط باشد:))

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics
يه چيزي كه معتقدين متوجه نمي شوند اينه كه دليل نميشه اگه يه كتاب يا يك شي يا يك مفهوم براشون مقدسه براي بقيه بايد ارزشي داشته باشه.
براي كسي كه مسلمان نيست قران هم يك كتاب هستش كه فرقي با كتاب جغرافيا نداره. و همونطور كه جمع كثيري از دانش آموزان اخر سال دوم دبيرستان كتاب جغرافيا رو اتيش ميزنن، قران رو هم ميشه اتيش زد.(به شرطي اينكه جزو املاك خود فرد باشه)

در رابطه با بحث توهين هم من شخصا به ازادي بيان مطلق اعتقاد دارم. اگر قرار باشه توهين به مقدسات جرم باشه، خود مقدسات و أديان هم بايد جرم باشند چون در بسياري از أوقات توهين به شعور و فهم انسان هاست.
حتي طبق قانون هاي امروزي در سرتاسر جهان كه بر أساس ازادي بيان مطلق هم نيستند، توهين به مذاهب جرم نيست. توهين و تهمت هنگامي در يك دادگاه(دادگاه واقعي و بر پايه قوانين منطقي) جرم شناخته ميشه و جزاي قانوني دارد كه شاكي بتواند اثبات كند كه حرف هاي متهم باعث ضرري شده كه يعني بايد شواهد مادي(نه اينكه "ناراحت شدم") وجود داشته باشد.

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
حالا بماند که راسل همچین چیزی نمیگه ( نمیدونم چی ازش خوندی ) ولی دو تادفرق وجود داره :

1. یک میلیارد و اندی فکر نمیکنن ک همه حرفای راسل درسته و هیچ اشتباهی نداره
2. شما اگ کتاب راسل رو اتیش بزنی کسی حکم قتل شما رو صادر نمیکنه، نمونه بارزش سلمان رشدی که واقعا حکم امام در موردش وحشی بازی به تمام معناست

نقد که اصن بحثش جداست، کسی حق نداره بگه قرآن نباید نقد شه. بحث منم نقد نبود، توهین بود

الان من هر کتابی رو که اتیش بزنم هیچ کس کاری بهم نداره، فوقش بهم میگن مگه دیوونه ای، چرا کاغذو حروم میکنی

ولی شما انجیل، قرآن یا توراتو اتیش بزن. چند صد میلیون ادم میفتن دنبالت ک بکشنت. این قدر کتابای اسمانی رو با بقیه کتابا مقایسه نکنید، تفاوتشون تو همین جاست ...
ببین تو هنوزم اینطوری در نظر میگیری که از نظر من اعدام درسته بعد بحث میکنی سر اینکه درست نیست :| منم قبول دارم اعدام غلطه.
از یه طرفی هم فکر می کنی که من به خاطر مقدس بودن کتاب با این کار مخالفم :| اینجوری نیست.
آقا من "کلا" با توهین و آتیش زدن مخالفم.الان تو دن کیشوت رو آتیش بزنی میگم وحشی هستی و اینکارت بی فرهنگیه! من با محتوای کتاب کاری ندارم."حق آتیش زدن رو نداری"

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
ببین تو هنوزم اینطوری در نظر میگیری که از نظر من اعدام درسته بعد بحث میکنی سر اینکه درست نیست :| منم قبول دارم اعدام غلطه.
از یه طرفی هم فکر می کنی که من به خاطر مقدس بودن کتاب با این کار مخالفم :| اینجوری نیست.
آقا من "کلا" با توهین و آتیش زدن مخالفم.الان تو دن کیشوت رو آتیش بزنی میگم وحشی هستی و اینکارت بی فرهنگیه! من با محتوای کتاب کاری ندارم."حق آتیش زدن رو نداری"
کتابه دیگه، وحشی بازی و بی فرهنگی به نظرم معنی نداره. حالاداین ک اشتباهه یا درسته یا هر چی ی بحثه ولی به نظرم کلا ربطی به کسی نداره ک من کتابی رو اتیش میزنم یا نه ( کلا بد برخورد کردن با کتاب بی فرهنگیه ولی این ک من میخام تو حریم شخصی خودم بی فرهنگ باشم یا نه دیگه به کسی ربطی نداره )

مسئله این ارزش گذاری است و اینم ک میگی چرا رو اعدام تاکیید میکنی چون عنوان تاپیک همینه

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
کتابه دیگه، وحشی بازی و بی فرهنگی به نظرم معنی نداره. حالاداین ک اشتباهه یا درسته یا هر چی ی بحثه ولی به نظرم کلا ربطی به کسی نداره ک من کتابی رو اتیش میزنم یا نه ( کلا بد برخورد کردن با کتاب بی فرهنگیه ولی این ک من میخام تو حریم شخصی خودم بی فرهنگ باشم یا نه دیگه به کسی ربطی نداره )

مسئله این ارزش گذاری است و اینم ک میگی چرا رو اعدام تاکیید میکنی چون عنوان تاپیک همینه
خب تو به کتاب به چشم یه دسته کاغذ که به هم منگنه شدن نگاه می کنی!
کتاب در واقع تفکرات و ارزش های یه فرده(کلی میگم(قرآن هم یه کتاب معمولی فرض کردم)).همون طور که تو نمیتونی به من بگی خفه شو و ر.ید.م تو تفکراتت و ... ، نمیتونی کتابمو آتیش بزنی!.اگه تو حریم شخصی خودت بی فرهنگ باشی به کسی ربط نداره.اما همون طور که میدونی اونایی که قرآن آتیش میزنن یه فیلمم برمیدارن تو نت پخش می کنن :|

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
بازم هیچی :'(
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز_پردیس
رشته دانشگاه
داروسازی
تلگرام
اینستاگرام
یه آدم رو در نظر بگیرین که همش بهش مشت و لگد می زنن در آخر اون آدم فحش میده و به جرم همون فحش دادن محکومش می کنن!

در جامعه ای که سکولار نیست و قوانینی مبتنی بر دین داره از ابتدا یک فرد که لزوما به اون دین اعتقادی نداره مورد مشت و لگد اون قوانینه احمقانه قرار میگیره و کافیه که اون فرد یه توهین به اون دین بکنه تا به همین جرم اعدامش کنن.
توصیف جامعه ای شبیه ایران

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
یه آدم رو در نظر بگیرین که همش بهش مشت و لگد می زنن در آخر اون آدم فحش میده و به جرم همون فحش دادن محکومش می کنن!

در جامعه ای که سکولار نیست و قوانینی مبتنی بر دین داره از ابتدا یک فرد که لزوما به اون دین اعتقادی نداره مورد مشت و لگد اون قوانینه احمقانه قرار میگیره و کافیه که اون فرد یه توهین به اون دین بکنه تا به همین جرم اعدامش کنن.
توصیف جامعه ای شبیه ایران
2-قبلا یه مثال در این مورد زدم(برداشت های مضحک از یه موضوع) و اینکه برداشت غلط از یه موضوع نمیتونه تقصیر ارائه دهنده ی موضوع باشه.این که یه عده ای از آیات قرآن هیچ چی نمیفهمن و فقط ترجمه رو میخونن و متن اصلی و تفسیر رو "کلا" بیخیال میشن و ما قرآنو به خاطر زیاده روی های مسئولین مقصر میدونیم واقعا مضحکه!
3-ابراهیم واقعا هدفش توهین بود؟نه!مطمئنا نه! بت پرستا بت هارو خدا میدونستن و معتقد بودن که اینا همه کاره هستن.ابراهیم با شکستن بت ها نشون داد بت ها چه قدر ناتوان هستن.هیچ کس نمیگه که قرآن خدا هستشو دارای قدرت ماورایی هستش.قرآن از نظر مسلمونا یه کتاب راهنما هستش.الان یکی بیاد قرآنو بسوزونه به این دلیل که بگه هیچ قدرتی نداره احمقانست!همه اینو میدونن و این کار صرفا توهین حساب میشه!

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز_پردیس
رشته دانشگاه
داروسازی
تلگرام
اینستاگرام
1-بازم داری قرآنو یه کتاب جدا از بقیه در نظر میگیری!
2-قبلا یه مثال در این مورد زدم(برداشت های مضحک از یه موضوع) و اینکه برداشت غلط از یه موضوع نمیتونه تقصیر ارائه دهنده ی موضوع باشه.این که یه عده ای از آیات قرآن هیچ چی نمیفهمن و فقط ترجمه رو میخونن و متن اصلی و تفسیر رو "کلا" بیخیال میشن و ما قرآنو به خاطر زیاده روی های مسئولین مقصر میدونیم واقعا مضحکه!
بخوایم درمورد این موضوع بحث کنیم از موضوع تاپیک فاصله میگیریم ولی خب میرسیم به اون بحث تکراری یه سری آدم دین دار که هیچ مطالعه ای درباره ی کتاب خودشون نداشتن و تنها جوابی که دارن اینه که اشکال از مسلمانی ماست نه اسلام!
قرآن در آیه های مختلف اشاره کرده که بیانات ما روشن است یا این که قرآن را جوری نازل کردیم که همه بفهمند وفیلان،قرآن اصن نیازی به تفسیر نداره حالا این که بعضی از آیه هاش گنگه از ضعفه قرآن ه ،تفسیر استفاده میشه برای ماله کشی کردن اشکالات قرآن مفسرانشم همونایی هستن که الان حکومت می کنن و تکلیفشون روشنه.
3-ابراهیم واقعا هدفش توهین بود؟نه!مطمئنا نه! بت پرستا بت هارو خدا میدونستن و معتقد بودن که اینا همه کاره هستن.ابراهیم با شکستن بت ها نشون داد بت ها چه قدر ناتوان هستن.هیچ کس نمیگه که قرآن خدا هستشو دارای قدرت ماورایی هستش.قرآن از نظر مسلمونا یه کتاب راهنما هستش.الان یکی بیاد قرآنو بسوزونه به این دلیل که بگه هیچ قدرتی نداره احمقانست!همه اینو میدونن و این کار صرفا توهین حساب میشه!
بت ها برای بت پرست ها خدا نبودن وفقط نماد خدا بودن پس حرفت اشتباس

استدلال ها درحد هدیه های آسمان سوم دبستان :))

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
بخوایم درمورد این موضوع بحث کنیم از موضوع تاپیک فاصله میگیریم ولی خب میرسیم به اون بحث تکراری یه سری آدم دین دار که هیچ مطالعه ای درباره ی کتاب خودشون نداشتن و تنها جوابی که دارن اینه که اشکال از مسلمانی ماست نه اسلام!
قرآن در آیه های مختلف اشاره کرده که بیانات ما روشن است یا این که قرآن را جوری نازل کردیم که همه بفهمند وفیلان،قرآن اصن نیازی به تفسیر نداره حالا این که بعضی از آیه هاش گنگه از ضعفه قرآن ه ،تفسیر استفاده میشه برای ماله کشی کردن اشکالات قرآن مفسرانشم همونایی هستن که الان حکومت می کنن و تکلیفشون روشنه.

بت ها برای بت پرست ها خدا نبودن وفقط نماد خدا بودن پس حرفت اشتباس

استدلال ها درحد هدیه های آسمان سوم دبستان :))

1-قبل از اینکه جواب بدم:99 درصد چیزایی که تو اسلام میبینم چیزای خاص،غیر انسانی و مبینه که اون 1 درصد بقیه رو میذارم به حساب برداشت غلط خودم
2-از ساده ترین چیز ها میشه پیچیده ترین برداشت هارو کرد! پس من میتونم "هر مطلبی" رو گنگ بدونم.
3-همه قرآنو می فهمن ولی برداشت ها متفاوته.حدود 7 میلیارد برداشت متفاوت میشه از قرآن کرد(به همین دلیل ما به برداشت های متخصصان دینی تکیه میکنیم)
4-بت ها نماد خدا بودن.نمی دونستم.ولی فرقی نداره بازم!
5-چرا فکر می کنی هر کی قرآنو خونده آتئیسته و هر کی دین داره یعنی قرآنو نخونده؟ :|
6-من آخه نمیدونم چرا همه از روحانیت یه تفکر خیلی منفی دارین و به چشم یه عده سودجوی جاهل میبینینشون! تلقین اینقدر اثر داره یعنی؟
7

آخرین ویرایش:

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
قبلنا يه تابيكي بود تو سمبياديا با اين مضمون كه "جرا برجم ساير كشور هارو آتيش ميزنن تو ايران؟" در اون تابيك به يه عده هم تفكراي كساني كه اينجا ميكن معتقد به آزادي بيان و حتي آزادي عملند ميكفتي "ما دوس داريم برجم آتيش بزنيم جون بارجش مال خودمونه" متهمت ميكردن به بنيادكرايي!
و اين جنين حرفا و استدلالا كه همديكرو يكي بس از ديكري نقض كنن در بين اين افراد فت و فراوونه

Radikal

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
داغ دیده ام بعله!
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
سیاستگذاری علم و فناوری
اینستاگرام
1-بازم داری قرآنو یه کتاب جدا از بقیه در نظر میگیری!

بیشتر از 1400 سال هیچ کس برداشتِ درستی از قران و اسلام نداشته و نتونسته حکومتی موفق با عدلِ اسلامی درست کنه (اگر بوده بگو اطلاع داشته باشیم) ، خیلی از ایدئولوژی هایِ جامعه شناسی و سیاسی مطرح شدند که در عمل نتونستند موفق عمل کنند ولی تئوریک شاید خیلی هم عقلانی و آرمانی باشن!
و خب این نظریه هایِ جامعه شناسانه با تمامِ آرمانی بودنشون کنار گذاشته شدن چون در عمل نمیتونن موفق عمل کنند. (برایِ مثلاً آنارشیسم کمونیست گرا)
و حالا میرسیم به بحثِ دین ، اگر ما نتونیم یک نظریه رو تویِ یک کشور به صورتِ موفقی پیاده سازی کنیم هر چقدر هم اون ایده عالی و آرمانگرایانه باشه باید کنار گذاشته بشه و ایده ای که کارایی بیشتری برایِ اداره اوموراتِ کشور داره جایگزینش بشه.
صرفاً برایِ اطلاع شما و بقیه ، بت ها نمودِ زمینی خدایانِ(خدایِ) آسمانی بودند ، میتونید راجع به توتم و تابو و همینطور فلسفه ادیانِ یونانی یا شرقی مطالبی رو بخونید اگر خواستید میتونم بیشتر هم توضیح بدم :)
و خب الان کعبه نمادی از وحدتِ مسلمانان و نمادی از خدا و دینِ اسلام حساب میشه ، اگر یکی بره این نماد رو خراب کنه با همین تفاسیر شما کارِ بدی نکرده!

نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز_پردیس
رشته دانشگاه
داروسازی
تلگرام
اینستاگرام
اولا که قبول دارم شاید استدلال هام چرت باشن(15 سالمه :|)
خب منم پونزده سالم بود از این حرفا زیاد میزدم :))
اگه بهت برخورد ازت معذرت می خوام :-"
1-قبل از اینکه جواب بدم:99 درصد چیزایی که تو اسلام میبینم چیزای خاص،غیر انسانی و مبینه که اون 1 درصد بقیه رو میذارم به حساب برداشت غلط خودم
2-از ساده ترین چیز ها میشه پیچیده ترین برداشت هارو کرد! پس من میتونم "هر مطلبی" رو گنگ بدونم.
3-همه قرآنو می فهمن ولی برداشت ها متفاوته.حدود 7 میلیارد برداشت متفاوت میشه از قرآن کرد(به همین دلیل ما به برداشت های متخصصان دینی تکیه میکنیم)
4-بت ها نماد خدا بودن.نمی دونستم.ولی فرقی نداره بازم!
ازینا میگذرم چون جزء همون استدلالاست :)) :-"
5-چرا فکر می کنی هر کی قرآنو خونده آتئیسته و هر کی دین داره یعنی قرآنو نخونده؟ :|
هیچ جا همچین حرفی نزدم،صرفا جوابی که دادی جواب این دسته از آدماست
6-من آخه نمیدونم چرا همه از روحانیت یه تفکر خیلی منفی دارین و به چشم یه عده سودجوی جاهل میبینینشون! تلقین اینقدر اثر داره یعنی؟
7-بحث داره به انحراف میره احساس می کنم :|
دیگه هم حوصلشو ندارم بشینم اینجا جواب بدم :| الان 2 روزه پشت سر هم دارم جواب میدم :| خسته شدم :| دیگه جواب نمی دم :|
خسته نباشی دوست خوبم :-"

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
قبلنا يه تابيكي بود تو سمبياديا با اين مضمون كه "جرا برجم ساير كشور هارو آتيش ميزنن تو ايران؟" در اون تابيك به يه عده هم تفكراي كساني كه اينجا ميكن معتقد به آزادي بيان و حتي آزادي عملند ميكفتي "ما دوس داريم برجم آتيش بزنيم جون بارجش مال خودمونه" متهمت ميكردن به بنيادكرايي!
و اين جنين حرفا و استدلالا كه همديكرو يكي بس از ديكري نقض كنن در بين اين افراد فت و فراوونه

اون قدی تفاوت ها زیاده که واقن نمیخام بهش اشاره کنم

مطلبی که میخام بگم صرفا اینه که گاهی چون یک سری افراد سعی در نفهمیدن یه موضوع دارن بهترین بیان ، بزرگنمایی شرایط هست. ( طنز به طور مثال یک جور بزرگ نماییه )

حالا ایشالا ک شمام کنه مطلبو گرفته باشی

Yasaman.k

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان شعبه2
شهر
کـرمان
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
باهنر کرمان
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر
فحاشی به دیگران واقعا مثال خوبی برای این قضیه نیست

فرض کنید من به یه سبک خاص موسیقی توهین کنم، این یعنی من به طرفدارای اون موسیقی توهین کردم ؟ ربطی نداره، مگه اون سبک موسیقی مال اون افراده ؟

دین اسلام که برای مسلمونا نیست که بگیم توهین بهش توهین به خود مسلموناست.
وات! دين اسلام براي مسلمونا نيست ! خوب طبيعتا اين دين براي همه ي ادماست هر كي دوست داشته باشه ميتونه مطالعش كنه اما مسلمونا تمام زندگيشون بر معيار هاي اين كتابه وقتي شما به يك كتاب توهين ميكنيد يا هركار خيلي بد ديگه اي رو با نوشته هاي يك كتاب ميكنيد يعني داريد به عقايد رفتار ها و تمام كارهاي اون فرد توهين ميكنيد!
بعد حالا توهين به يك سبك موسيقي با يه كتابي مثه قران يكم فرق داره شما هرچيز بدي هم كه به يك سبك موسيقي بگين در قالب انتقاد تلقي ميشه
و خلاصش اينكه براي مسلمونا قران خيلي چيز عزيزيه شايد به عقل جور در نياد اما مثلا يك بار وقتي من خيلي بچه بودم قران خيلي سنگيني از دستم افتا روي سراميك و من واقعا وحشت كردم ( درحالي كه من اصلا مذهبي نيستم)
---------
بعدش يه چيزي شما كمتر ديدين كه كسي بياد كتاب بقيه اديان رو اتيش بزن يا يه همچين كارايي بكنه اره؟(يكم كاراي وحشيانه اي به نظر ميرسه) به نظرم شايد اين افراد بخاط يه سري اجبارها و اشتباهات بقيه ادما اين كارارو ميكنن.
الان مثلا چيزي كه من به ذهنم ميرسه اينه كه محسن نامجو قران رو به صورت اهنگ خوند خوب واصحه اين اينقدر تو ايران بهش سخت گرفتن اذيتش كردن ( همشم به اسم اسلام) كه اين متنفر شده
چرا يه نفر توي يه شهر ازاد چرا به مسيحي يه كسي مه دين ديگه اي داره اين كارارو نميكنه!!

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics
چون توي إنجيل (عهد جديد) نميگه كافرا رو گردن بزنيد، زنا رو تو خونه يا بين هزاران لإيه لباس پنهان كنيد، براي خدا بجنگيد، توي كار مردم فضولي كنيد(امر به معروف و نهي از منكر) و صد البته امير(پادشاه) مقدس و بي اشتباه بدون دموكراسي داشته باشيد....
ميدونيد مردم روي اين چيز ها حساس هستند. باعث ميشه ناراحت و عصباني بشن كه نهايتا باعث ميشه مخالفت خودشون رو نشون بدن.....
(( نميگم مسيحيت خوبه ها فقط اينكه اگر "مشكل از مسيحيت است، مشكلي از مسيحي ها نيست ))

clever child

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
Allame Helli.II
شهر
Tehran
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
Tehran Polytechnic
رشته دانشگاه
Electrical Engineering
وات! دين اسلام براي مسلمونا نيست ! خوب طبيعتا اين دين براي همه ي ادماست هر كي دوست داشته باشه ميتونه مطالعش كنه اما مسلمونا تمام زندگيشون بر معيار هاي اين كتابه وقتي شما به يك كتاب توهين ميكنيد يا هركار خيلي بد ديگه اي رو با نوشته هاي يك كتاب ميكنيد يعني داريد به عقايد رفتار ها و تمام كارهاي اون فرد توهين ميكنيد!
بعد حالا توهين به يك سبك موسيقي با يه كتابي مثه قران يكم فرق داره شما هرچيز بدي هم كه به يك سبك موسيقي بگين در قالب انتقاد تلقي ميشه
و خلاصش اينكه براي مسلمونا قران خيلي چيز عزيزيه شايد به عقل جور در نياد اما مثلا يك بار وقتي من خيلي بچه بودم قران خيلي سنگيني از دستم افتا روي سراميك و من واقعا وحشت كردم ( درحالي كه من اصلا مذهبي نيستم)
---------
بعدش يه چيزي شما كمتر ديدين كه كسي بياد كتاب بقيه اديان رو اتيش بزن يا يه همچين كارايي بكنه اره؟(يكم كاراي وحشيانه اي به نظر ميرسه) به نظرم شايد اين افراد بخاط يه سري اجبارها و اشتباهات بقيه ادما اين كارارو ميكنن.
الان مثلا چيزي كه من به ذهنم ميرسه اينه كه محسن نامجو قران رور تو ايران بهش سخت گرفتن اذيتش كردمشم به اسم اسلام) كه اين متنفر شده
چرا يه نفر توي يه شهر ازاد چرا به مسيحي يه كسي مه دين ديگه اي داره اين كارارو نميكنه!!
این که مدام این قضیه مسیحی ها و اروپا تکرار میشه بد نیست یه توضیح بدم که هزاران نفر ادم تو سده های گذشته تو دادگاه های تفتیش عقاید مسیحیان مردن

این که امروز میبینیم واتیکان خیلی شیک و تمیز با انتقادها و ... برخورد میکنه به خاطر رفرمیسم مذهبی و نظام سکولار کشورهای غربیه.

مسیحیا اروم شدن چون دیگه پاپ قدرتی نداره،نه به این خاطر که مسیحیت دین ارومیه

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics
بله البته همونطور كه كفتم اگر هم مشكلي در إنجيل هست حداقل اينه كه در حال حاضر كاري با بقيه ندارند. و البته فكر نميكنم بشه نفي كرد كه قران و اسلام دستورات بسيار واضح تر و خشن تري داره نسبت به كتاب مقدس مسيحيون.
اينكه يك زماني پاپ ها تفتيش عقايد مي كردند با إنجيل قابل توجيه نيست ولي اينكه يك داعشي سر يك كافر رو ببره به راحتي براش با قران قابل توجيه هستش( حالا هرچقدر هم كه ميخوايد بگيد كه نه اين تفسير اشتباهه ولي اين حرف تغييري توي كلام قران و برداشت اون داعشي تأثيري نداره)
لذا با تمام اين حرف ها اصلا غير منتظره و غير قابل قبول نيست كه افرادي به نشانه مخالفت يا تفريح قران رو اتيش بزنن.
البته همونطور كه قبلا گفتم اين استدلال هاي اخير اصلا لازم نيست. همينكه يك جلد كتاب داشته باشيد به شما حق اتيش زدنش رو ميده!

آخرین ویرایش:

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
اون قدی تفاوت ها زیاده که واقن نمیخام بهش اشاره کنم

مطلبی که میخام بگم صرفا اینه که گاهی چون یک سری افراد سعی در نفهمیدن یه موضوع دارن بهترین بیان ، بزرگنمایی شرایط هست. ( طنز به طور مثال یک جور بزرگ نماییه )

حالا ایشالا ک شمام کنه مطلبو گرفته باشی
نهايت كفتمان منطقي شما در اين بست خلاصه شده؟

بالا