2016/9/22 #61 elnaz.A النــاز ارسالها 51 امتیاز 1,188 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ داروسازی؛ پردیس دانشگاه تهران.
2016/9/23 #62 Mechamir کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 59 نام مرکز سمپاد علامه حلی 3 شهر تهران پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ مهندسی مکانیک شریف
2016/9/23 #63 sarvenaz_dm ســـــروناز فارغالتحصیل ارسالها 376 امتیاز 4,992 نام مرکز سمپاد دبیرستان فــرزانگان ۳ شهر طــهـران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه علوم پزشکی البرز رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ پزشکی البرز 615
2016/9/25 #64 m.n.k کاربر فوقفعال ارسالها 77 امتیاز 629 نام مرکز سمپاد علامه حلی ۲ شهر تهران مدال المپیاد یادش بخیر شیمی بودیم... دانشگاه تهران رشته دانشگاه شیمی محض پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ شیمی تهران
2016/9/26 #65 PlusME کاربر حرفهای ارسالها 290 امتیاز 1,492 نام مرکز سمپاد HeLLi 1 شهر KerMan سال فارغ التحصیلی 1394 دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته دانشگاه دندانپزشکی پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ دندانپزشکی شیراز رتبه 480 منطقه 2
2016/9/27 #66 Fall کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 130 امتیاز 2,140 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر اراک سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ پزشکی خرم آباد
2016/9/27 #67 newlife کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد فرزانگان امین1 شهر اصفهان دانشگاه یزد رشته دانشگاه با افتخار مکانیک پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ مکانیک یزد
2016/9/28 #68 mobina7 کاربر حرفهای ارسالها 538 امتیاز 1,553 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بهشهر دانشگاه دانشگاه مازندران رشته دانشگاه حسابداری پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ حسابداری دانشگاه مازندران/بابلسر/روزانه همه از انتخابم ناراحتن ولی من واقعا بخاطر پزشکی و دندون و دارو از ریاضی اومدم تجربی و وقتی دیدم نشد ب چیزای دیگه علاقه نداشتم
پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ حسابداری دانشگاه مازندران/بابلسر/روزانه همه از انتخابم ناراحتن ولی من واقعا بخاطر پزشکی و دندون و دارو از ریاضی اومدم تجربی و وقتی دیدم نشد ب چیزای دیگه علاقه نداشتم
2016/9/29 #69 ÄBČDE FGHÏ کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,575 امتیاز 10,855 نام مرکز سمپاد علامه ی حلی 1 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ پزشكي شهيد بهشتي نيمسال اول رتبه كشوري ١٤٠ رتبه منطقه ٧٩ حقيقتش اول بهمن بود با سهميه ي هيئت علمي مهر شد :-| ولي حق كسيو نخوردم رتبم تقريبا از تمام دخترا و خيلي از پسراي مهر بهتره،
پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ پزشكي شهيد بهشتي نيمسال اول رتبه كشوري ١٤٠ رتبه منطقه ٧٩ حقيقتش اول بهمن بود با سهميه ي هيئت علمي مهر شد :-| ولي حق كسيو نخوردم رتبم تقريبا از تمام دخترا و خيلي از پسراي مهر بهتره،
2016/10/3 #70 tigon کاربر نیمهحرفهای ارسالها 211 امتیاز 1,577 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شعر هایم مدال المپیاد نقره یک زیست دوره 18 دانشگاه شهیدبهشتی تهران رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ پزشکی شهید بهشتی آقا اینجا کسی هست بهمن بهشتی پزشکی باشه؟ میخوایم یه گروه بزنیم تا اونموقع آشنا شیم باهم حوصلمون نپوکه پ.خ بده بهم اددش کنم ، یا اگه دوستش هست بگه
پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ پزشکی شهید بهشتی آقا اینجا کسی هست بهمن بهشتی پزشکی باشه؟ میخوایم یه گروه بزنیم تا اونموقع آشنا شیم باهم حوصلمون نپوکه پ.خ بده بهم اددش کنم ، یا اگه دوستش هست بگه
2016/10/27 #71 rdahl_kn دایان ارسالها 164 امتیاز 928 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۲ شهر شیراز دانشگاه University of Calgary پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ من کاملا این جا رو یادم رفته بود. اما خب جهت حضور در آرشیو: با رتبهی سههزاروپونصد منطقه یک (بله! ؛؛) ) مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز. گرچه واضح و مبرهنه که نرفتم. :)))
پاسخ : نتایج نهایی کنکور ۹۵ من کاملا این جا رو یادم رفته بود. اما خب جهت حضور در آرشیو: با رتبهی سههزاروپونصد منطقه یک (بله! ؛؛) ) مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز. گرچه واضح و مبرهنه که نرفتم. :)))
2017/6/6 #72 علیمپو بچّه سنّی ارسالها 670 امتیاز 4,868 نام مرکز سمپاد حلی۲ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1396 آقا یه سوال، نمیدونستم کجا بپرسم. میشه رتبه(منطقه یک ترجیحن، یا اگه نشد کشوری) + تراز رو هم بگن چند نفر؟ نیاز دارم.
آقا یه سوال، نمیدونستم کجا بپرسم. میشه رتبه(منطقه یک ترجیحن، یا اگه نشد کشوری) + تراز رو هم بگن چند نفر؟ نیاز دارم.
2017/7/29 #73 Marziyeh.banoo کاربر حرفهای ارسالها 475 امتیاز 3,648 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر - دانشگاه دانشگاه شیراز رشته دانشگاه مهندسی مواد و متالورژی بعد از قرن ها مهندسی مواد دانشگاه شیراز
2017/7/29 #74 riant ☆ مدال برنز المپیاد ارسالها 687 امتیاز 21,591 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 عاااااع اینجا پزشکی ایران، نیمسال اول