• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارنامه آزمون آزمایشی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Amir R
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • لایک
امتیازات: smza
كلا عربي ضعيفترين درسم بود

بچه ها سلام
ميگم اين آزموناي سنجش چقد تخمين رتبه ش دقيقه؟
بين رتبه معادل سال ٩٥ و رتبه در سهميه امسال من خيلي اختلافه...ترازا هم اصلاً منطقي نيست
حتي ميانگين كل(فكر كنيد واسه شيمي ميانگين كل زده ١٢ در صورتي كه تو كنكور اصلي كه خيلي بهتر از سنجشه ميانگين كل به دو رقمي نميرسه)يعني كسي هم سنجش جامع تقلب ميكنه؟؟؟؟!!!!:-w
o_O
اين درسته يا سال٧٧-٧٨ ي جهش ژنتيكي اتفاق افتاده همه نابغه شدن؟ما هم از ليست در رفتيم
واقعاً ديروز اعصابم بهم ريخت
ادبيات ٧٨
عربي ٨٨
ديني ٨٤
زبان ٨١
زمين ٠
رياضي٤٢
زيست ٥٤
فيزيك ٦٧
شيمي ٤٣
رتبه معادل ٧٠٠ منطقه ١
رتبه سهميه ١٥٠٠@-|

بچه ها سلام
ميگم اين آزموناي سنجش چقد تخمين رتبه ش دقيقه؟
بين رتبه معادل سال ٩٥ و رتبه در سهميه امسال من خيلي اختلافه...ترازا هم اصلاً منطقي نيست
حتي ميانگين كل(فكر كنيد واسه شيمي ميانگين كل زده ١٢ در صورتي كه تو كنكور اصلي كه خيلي بهتر از سنجشه ميانگين كل به دو رقمي نميرسه)يعني كسي هم سنجش جامع تقلب ميكنه؟؟؟؟!!!!:-w
o_O
اين درسته يا سال٧٧-٧٨ ي جهش ژنتيكي اتفاق افتاده همه نابغه شدن؟ما هم از ليست در رفتيم
واقعاً ديروز اعصابم بهم ريخت
ادبيات ٧٨
عربي ٨٨
ديني ٨٤
زبان ٨١
زمين ٠
رياضي٤٢
زيست ٥٤
فيزيك ٦٧
شيمي ٤٣
رتبه معادل ٧٠٠ منطقه ١
رتبه سهميه ١٥٠٠@-|
به نظر من که شهرای دیگهتقلب میکنن
من تو کانون رتبم دوروبر ۳۰۰ ولی سنجش میشه ۶۰۰
تازه با ۶۰۰ دوم شهرمونم. .

نگران تقلب نباشین...که تو کنکور هم تقلب میکنن البته دو لپی...خدا عاقبتتون رو بخیر کنه...کنکور وسیله است
ما تلاش میکنیم نتیجه اش با خود خدا

نگران تقلب نباشین...که تو کنکور هم تقلب میکنن البته دو لپی...خدا عاقبتتون رو بخیر کنه...کنکور وسیله است
مثل آخوندا نوشتم نه؟
بیخیال حالشو ببرین.

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
دیگه واقعا بیخیال تراز و رتبه و کوفت و .... شدم><
الان هم با وجود گندزدن کاملا ریلکسم :Dو معتقدم به هدفم می رسم :>چون هر مبحثی ر و که خونده بودم درست زدم کنکور هنوز شروع نشده !!

Back
بالا