- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان سه
- شهر
- طـــهـران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
- رشته دانشگاه
- زیست فناوری/ ژنتیک
با سلام :))به نقل از Ромина :و اینکه وی ترجیح میدهد وسایل ارایشی کمی داشته باشد،اما همان ها،از مارکهای خوب باشند که قابل تقدیر است
1. پشت اون 4 قل کاملا معلومه که چی هست:)) با کمی دقت میتونی بفهمیبه نقل از رهــــــــــــا :خب خب
مظنون خیلی زرنگ به نظر میاد
همه چی نامرتبه تا تمرکز ما رو به هم بزنه
ولی نمیدونه ما خ زرنگیم
خب پشت اون ۴قل که به عنوان نماد مظلومیتش گذاشته ممکنه هرچیزی قایم شده باشه
اون عروسک و عینک مشکوکش هم ممکنه نماد یکی از کسایی باشه که به قتل رسونده
اون اتود روی میز، احتمالا یه ضبط صوته که همراه خودش میبره و صدای مقتولین رو ضبط میکنه، ولی دلیل..؟
اون تیکه کاغذ پشتش همممم شاید یکی از مقتولین میخواسته شهادتنامه بنویسه علیه مظنون بعد اونم بقیشو انداخته دور همینو نگه داشته، یادگاری مصلن
عکس بعدی یه جعبه سیدی داریم، همیشه این لعنتیا مشکوکن، باهاشون میشه به یه لشکر حمله کرد همین سلاح خودش حکم اعدام داره
توی اون لاکا هم بیشتر رنگ قرمز دیده میشه، ینی مظنون کلا عاشق خونه جانی
خب خب، آخرین عکس و مهمترین عکس، برج ایفل؟؟؟؟؟ واقعن؟؟؟؟؟ خب پس اون تروریست بمب گذار توی فرانسه هم پیدا شد همش زیر سر همینه خجالتم نمیکشه [-(
به نقل از Matin M. :فقط یه سؤال واقعا مکارم شیرازی?!
البته من قضاوتی در مورد ایشون ندارم فقط میخوام دلیل انتخابتونو بدونم
پیرو روش بررسی دوستان متهم بایپولار بوده و مبتلا به اختلال دو قطبی میباشد که نتیجه گیری بنده از مشاهده هم زمان رساله توضیح المسائل مکارم شیرازی و اون عروسک زرده عکس آخر آخرین عروسک از سمت چپ که همانگونه که مشهود است شرت عروسک بیچاره به دلیل حالته زننده عروسک مشهودست [ لازم به ذکر است میتونید مشاهده گر که بنده باشم رو به عنوان شخصی منحرف مفروض شوید که چقدر نشسته دقت کرده هر طور دلتون میخواد فکر کنید ] احتمال ابتلا شخص به انحرافات اخلاقی و اختلالات جنسی نیز میباشد و البته احتمال میرود آثار مشهود رد جرایم تعارضات جنسی متهم به اون عروسک زرده بیچاره باشد
بله بله شما خریدین. داداش دوستم برام آورده :)به نقل از ♥niloo♥ :مظنون چه قدر همه چیزت اشناعه)
میگم اون برج ایفله رو ماها برات خریدیم دیگه؟؟؟؟
خیلی منطقیبه نقل از ♥niloo♥ :میدونی ،از طرز چیدن کتابات میفهمم غذاهات خوشمزس
من هنوزم میگم که لوازم آرایشی نمیبینمبه نقل از ♥niloo♥ :و از مارک وسایل ارایشیت میفهمم دوست منی
بخاطر ذیق(املا؟) وقت بودهبه نقل از ♥niloo♥ :ولی یکم زیادی نامرتبیت ماها رو گیج میکنه:///
کتاب که هست ..به نقل از ッ MαryαM ッ :1. پشت اون 4 قل کاملا معلومه که چی هست:)) با کمی دقت میتونی بفهمی
نخیر پودر بچه تو هرخونه ای و هر اتاقی لازمهبه نقل از ali-a :خب وسائل ارایشی که اشناس تقریبا فک کنم همشو بررسی کردم چیدمانش تغییر کرده و پودر بچه...هنوزم معتقدم مال بچس
وقتی نیاز شدید به مام و اسپری پیدا کنی و فروشگاه موردنظر مارکی جز لاریکیت نداشته باشه مجبوری که بخریبه نقل از ali-a :و دو قسم مزخرف از محصولات تقلبی لاریکیت که مال یکی از شرکتای بازاریابی شبکه ایه که بالاخره انتقاممو میگیرم ازدرباره بقیه نمیدونم اما به گفته بقیه میگم خوبه
چسب برق نیس. سوهان ناخنه.به نقل از ali-a :میز مطالعت که یچیزی مثل چسب برق صورتی روشه که نمیدونم چیه اما فکر میکردم اون گوی فرق داره!و هندزفرییک معتاد واقعی
من دوسدارم کتابامو روهم بچینم. یجور احساس اعتماد به نفس میده. میدونم غیرمنطقیه. ولی میدهبه نقل از ali-a :چیزای جدیدیم هست اما درسا بدجور اعصابتو ریخته بهم
کتاب.....همشونو خوندی؟
وقسمت کتب درسی..تقریبا کم سمپادی پیدا میشه که فضای کافی برای کتابای درسیش داشته باشه..مزخرفن
اون جاش محفوظه. در ملاء عام قرار داده نمیشه :)به نقل از ali-a :دنبال اون یه تیکه چوب خاص بودم که یروز تو علایقت بود خیییلی وقته میخوام بپرسمو نشد
عالیه^-^ منو ولکنی تاصب مینویسم بیجنبم
پاینده باشی
مرسی که فضا رو هیجان انگیز میکنیبه نقل از رهــــــــــــا :کتاب که هست ..
ولی مثلا یه چیز ریز دیگه
مثل بمب کوچیک
بله علاقه دارم. کاری نمیکنم ازشون استفاده میکنم خشک نمیشن:))به نقل از پرنيان.ك :مظنون مثه هر دختر دیگه ای به لاک علاقه ی بسیار دارد...ولی زیاد نیس یه کم خدایی؟!اینا خشک نمیشن؟!مظنون چیکار میکنی که لاکات خشک نشن؟!به مام بوگو راز موفقیتتو!
در ضمن بنده هم از اون بیسکویت ها که مظنون میخوره خیلی دوس میدارم کلن معلومه مظنون خوش سلیقه ای هستی!