hanita.ard
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- ....
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- قزوین
- رشته دانشگاه
- شیمی محض
من قبول دارم که اعتماد به نفس خیلی بالایی ندارمهمین ک این پست رو گذاشتی ینی اعتماد ب نفس نداری
اعتماد ب نفس چیز خاصی نیس ولی عدمش رو خیلیامون حس میکنیم متفرکانه س و ما چون نسبت ب دنیای اطرافمون بی تفاوت نیستیم اعتماد ب نفس نداریم.حالا نمیدونم کدوم تفکر درسته ولی مهم اینه اعتماد بنفس ب نظرم چیزی نیس ک بشه با خوندن چیزی یا تشویق شدن بدست اورد.همونطور ک گروهی رو میبینیم بعد چندین جلسه مشاوره هیچ تغییری نکردن.بنظرم اول باید سعی کنی مثبت نگر باشی و خصوصا درمورد خودت
و اینکه ب نظرم بلند پروازی برای رسیدن ب اعتماد بنفس لازمه و بعضی مواقع برعکس چیزی ک فک میکنیم واقع بینی.ینی چی؟تو ی البوم هنری گذاشتی و اونطور خودت از عدم اعتماد بنفس گفتی خودتو قبول نداری با اینکه کلی تشویق شدی و ی عامل دیگه بنظرم تشویقه بیش از حده
من بشخصه وقتی کسی تحقیرم میکنه یا دست کمم میگیره اعتماد بنفسم خود ب خود زیاد میشه بعدش ب اراده م افزوده میشه تا بتونم ب طرف ثابت کنم حرفاش چرنده
یا ی چیز دیگه
و اینو مطمئنم و جز صددرصد های زندیگمه ک برای شروع افزایش اعتماد بنفس بااااید بگی اعتماد بنفس داری.اگ بگی نداری واقع بینی نیس ی جور تلقینه
شاید اصن کلا نداشته باشم
اینم قبول دارم ک ب تشویق دیگران ربطی نداره
حداقل برای من!!!!
شاید چون تو ی جوی درس میخونم و با ی ادمایی معاشرت میکنم ک خب خیلیییییی هاشون استعداد های متفاوتی دارن
مثلا جو کلاس و مدرسه
همه نمره ها بالا همه ب شدت سخت کوش و فقط کافیه یک بار نمره پایین بگیری و بعد اتفاقی ی نفر بهت ی چیزی بگه اونوقت همین کافیه ک کلا اعتماد ب نفسو ک از دست میدی هیچ یه خرده هم بری زیر خط فقر اعتماد ب نفس بازم میگم حداقل برای من!!!
یا خیلی وقتا رفتارشون این حسو بهت القا میکنه...
میدونم ک اولین قدم برای اینکه اینجوری نباشیم خود باوریه
ک خودمون توانایی هامون و استعدادمونو باور کنیم
ب حرف بقیه توجه نکنیم
ولی خب گاهی وسط راه خود باوری یکی میاد ک باعث بشه دوباره برگردی ب حالت قبل