- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
خب چه طوره پیشنهادی که داده شده ینی کاهش سن ازدواج بحث کنیم؟
پ.ن: این پینهاد رو من ندادم البته
پ.ن: این پینهاد رو من ندادم البته
آخرین ویرایش:
خرافات این علم و منطقی هست که شما داری ازش صحبت میکنی. علم بشر هنوز مونده تا به دریای حقیقتی که خداوند در اختیار ما قرار داده برسه. این استدلالای علمی و منطقی هم در حد فهم و شعور الان زمانه هست و نمیشه بهش متکی بود. همونطور که قبلن میگفتن خورشید به دور زمین میچرخه الان هم به احتمال زیاد در اشتباهیم، پس تنها راه توسل به سخن حق هست.در بحث علمی خرافات و موهومات جایی ندارن.
کسی که دین داره نباید با گفتن این که "خدا گفته..." نتیجه بگیره،بلکه باید با دلایل علمی و منطقی به بحث بپردازه.
الان اسلام خميني يا خداي اسلام خميني كه خيلي به ترنسا حال داده مسئلتون چيه با اسلام يا خداي اسلام اينجا؟
بهتره بيشتر از نشونه هاي اينكه يه نفر چطوري ميفهمه ترنسه يا چجوري اشتباه نكنه و خودشو همجنسگرا فرض نكنه مثلا حرف بزنيد
پاك هم نشه مثل دفعه قبل لطفا
ببين اينكه اين عمل وحشتناكه و زمان طولاني كار داره و فلان به اون كه ميخواد تغيير جنسيت بده مربوطه كه اسلام(اسلام خميني برخلاف اهل سنت) اين اجازرو داده يعني اين اختيارو داده حالا درد داره وحشتناكه يا فلانه مسئله كسيه كه ميخواد تغيير جنسيت بدهاصلن حال دادن نیست:/ شما میدونین این عمل ها چطوری انجام میشن وچقدر وحشتناکن؟
خیلیا بدون چنج کردن هم میتونن به زندگیشون ادامه بدن...طرف با مبدل پوشی وزندگی با جنسیتی که دوسش داره کاملن راضیه از زندگیش...
کاری که اسلام میکنه اینکه سیاه سفید میکنه...یا طرف باید نر باشه یا ماده..یا باید رفتارهای زنانه داشته باشه یا مردانه...
حد وسط نداریم..طرف یا مجبوره تغییر جنسیت بده یا بره زندان..
ای کاش شما قبل از اینکه اسم هایی مثل اواخواهر و همجنسباز و این چیز ها رو بیان کنین قبلش به موضوع انسان بودن نگاه کنین. هر انسانی حق طبیعیش زندگی برابر با بقیه هست چه در اقلیت باشه چه اکثریت.من نگفتم دلیل وجودش ماهواره هست.گفتم دلیل رواجش ماهواره هست.
ودلیل وجودش رو هم توضیح دادم.بیشتر شدن سن ازدواجه!
این سه تا اسمی که شما گفتین اسم های غربین که برای رواج فساد بین جوان های ما این اسم هارو روشون گذاشتن که بگن طبیعی هستن ومد کنن این رفتارهارو.
همشون اوا خواهر و هم ج ن س باز هستن.
وطبق احکام اسلام باید دارشون زد از یه جا به بعد.
فعلا این رفتار ها توی خیلی از کشور های اروپایی و آمریکایی تایید شده و هیچ بلایی هم سر بنیان خانوادشون نیومده و بشرشون هم منقرض نشده . کسانی که ترنس یا همجنسگرا و ... هستن باهاش به دنیا اومدن و انتخاب خودشون نبوده با حقوق اجتماعی یکسان با بقیه گرایش های جنسی توی کشور های غربی کار و زندگی میکنن و به جای اینکه مثل ایران بگیرن و دارشون بزنن بهشون مثل بقیه احترام میزارن.شما خودت تا حالا فکر کردی اگه این رفتارها تایید بشن چه بلایی سر بنیان خانواده میاد؟ نسل بشر منقرض میشه.
وخداوند هم اینها رو میدونسته که یه سری احکام رو گذاشته تو اسلام که از این اتفاق ها جلوگیری کنه.
ممکنه هم در تضاد نباشن . مگه شما فکر میکنین اسلام ار عقل و منطق دوره ک مطمئن حرف میزنین. در رابطه با محدودیت هم باید بگم ک ازادی باید باشه تا انتخاب صورت بگیره . انتخاب بدون ازادی عمل ممکنه؟ !!!منظورم نتیجه گیری نیست. مثلا من خودم اگه مسلمون باشم یه نظری راجع به این موضوع دارم دارم اگه مسلمون نباشم یه نظر دیگه که اتفاقا کاملا این دو نظر متضاد هستند.خود این نظرات محصول یه عقیدن که تقریبا در تضاد هستند .بحث کردن موجب این موضوع باعث تغییر دیدگاهم نمیشه چون دیدگاهم نشات گرفته از این موضوع نیست.نمیدونم میتونم واضح بگم یا نه مثلا کسی که معتقد به اسلامه خیلی از آزادی ها رو درست نمیدونه و کسی که اومانیست هستش خیلی از محدودیت ها رو نمی پذیره .البته اگه یاد بگیریم حداقل وقتی داریم بحث میکنیم و اسمش رو بحث منطقی یا علمی میگذاریم به عقاید هم احترام بگذاریم و با دقت به نظر دیگران توجه کنیم ،یعنی بیشتر به دنبال این باشیم که مطلبی رو متوجه بشیم نه اینکه برداشت خودمون رو به بقیه نشون بدیم و تحمیل کنیم .ممکنه با عقاید مختلف بحث مفیدی برای افراد شرکت کننده داشته باشیم.