- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- فقط شیمی ولا غیر!!!
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
آخرین ویرایش:
اسم همین کتابخونه ای رو که میگی تو کوچه مدرسه س نگفتی@Special girl
نه کتاب شمس یه کافه کتابه که بهترین دوران عمر من توش سپری شد(باهاش زندگی کردم) فضاش به شدت عالیه
این کتابخونه هم که میگم فضای مطالعاتیش خیلی خوبه و من پیشنهاد می کنم بعدش هم این که خیلی ساکته!!! توی نمازخونه اش هم میشه خوابید!! مقررات هم داره بنابراین خیلی منظم هست!! وابسته به شهرداری هست!! دیگه چی بگم برات؟؟؟
نه هنوزکجا رو میگی؟
ببین کتاب شمس که اصلا سرِ کوچه ست؟
@Special girl : شما این کتابخونه ای که ثنا گفت، رو پیدا کردی؟
سلام
من احساس میکنم که توی خونه نمیتونم درس بخونم از طرفی فکر میکنم تا حالا شخص موفقی نبوده که توی کتابخونه درس خونده باشه ولی وقتی خودم میرم کتابخونه میتونم درس بخونم . به نظرتون تو خونه بمونم و خودمو مجبور به درس خوندن کنم یا برم کتابخونه جایی که تا حالا رتبه خاصی ازش برنخاسته؟
اگه می بینی توی کتابخونه بهتر از خونه درس میخونیسلام
من احساس میکنم که توی خونه نمیتونم درس بخونم از طرفی فکر میکنم تا حالا شخص موفقی نبوده که توی کتابخونه درس خونده باشه ولی وقتی خودم میرم کتابخونه میتونم درس بخونم . به نظرتون تو خونه بمونم و خودمو مجبور به درس خوندن کنم یا برم کتابخونه جایی که تا حالا رتبه خاصی ازش برنخاسته؟
اول اینکه اصلا درگیر چنین خرافاتی نشو. حتی اگه ب فرض محال تا حالا هیچ شخص موفقی نبوده، قرار نیست تو هم مثل بقیه باشی، چرا اولیش تو نباشی؟سلام