شما بیمار روانی هستید :-"

• شروع کننده موضوع

حلزون

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب:)
شهر
تهر
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
پادوا
رشته دانشگاه
روان شناسی
بنظر من همه ما یه بیماری روانی داریم. در واقع روانشناسا یه چیزی به اسم انسان کامل یا انسان با روان سالم دارندکه اگر اندکی از اون زاویه داشته باشیم بعنوان مشکل روانی معرفی میشه. حالا بعضیا 5 درجه و بعضیا 179 درجه از اون زاویه دارند.
فک کنم انقد الکی نیست البته :-"
ولی اگه آدم سالمی هم وجود داشته باشه معمولی ترین و حوصله سربر ترین و غیرجذاب ترین و مزخرف ترینه :D

ɐudɐrgnilɐ⋊.∀⋆☭

هرچه هستی بمان و داراباش هرچه داری ببخش و مسکین شو
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی ناحیه 1 (طلایه داران سابق)
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
برنز المپیاد فیزیک*
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
مهندسی برق قدرت - فیزیک محض
خوب حتما دیگران در من چیزایی دیدن که مگن!
ولی این منطقی هست که اول به روانشناس و بعد از تعیید اون به روان پزشک برم!
چون روانپزشک درمان دارویی که چندان خوب نیست رو در اولویت قرار میده!
در ضمن در اروپا خیلی طبیعی هست که مردم در فشار روانی برن روانشناس!
حالا اسم روانی گذاشتن به کسی که بیماری روانیش تایید نشده از فقر فرهنگی مردم ایران هست در ضمن چه لزومی داره که دیگران از رفتن شما به روانشناس باخبر بشن؟؟؟ خوب نگید!
ولی روان مهمتر از جسم هست!
مشکلات روانی اگر در مراحل اولیه درمان پذیر هستند ولی بعد ها در صورت عدم درمان به بیماری تبدیل میشوند!
بیماری های روانی هم خطرناک تر از بیماری های جسمی هست!
تفکر شیخ الرئیس رو مرور کنید:
http://www.sampadia.com/forum/posts/1504073/

Nemesys

کاربر انجمن خاک‌خورده
نام مرکز سمپاد
Sh.HiddenHand
شهر
MD
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
ادبیات و شیمی
جدیدا دارم حس میکنم هستم و واقعا باید پیش یک روانپزشک برم. حالم با هیچ منطقی سازگار نیست...
برچسب های دکتر رو ترجیه میدم چون خودم برچسب های بدتری به خودم میزنم. دکتر حداقل با سند و مدرک حرف میزنه.

RREEZZAA

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
ب فرض کنید علائمی مثل پریشانی و رفتارهای نامناسب و احساسات آزار دهنده خودتون یا اطرافیانتونو رنج میدن !
به متخصص مراجعه میکنید و با برچسب یکی از اختلالات روانی مواجه میشید و درمانگر بهتون پیشنهاد میده تحت درمان قرار بگیرید .
واکنش احساسی یا رفتاریتون چیه ؟
آیا با تشخیص مشکلتون به آسایش می رسید و یا امکان داره این موضوع بیش از پیش به آشفتگی افکار و رفتارتون دامن بزنه ؟
سراغ طب سنتی و طب اسلامی میرم
چون بسیاری از بیماری ها ناشی از غلبه اخلاطه.
برای مثال از نطر این طب ها وسواس ناشی از خشکی مزاج ، افسردگی ناشی از سردی،مالیخولیا سودای سوخته، بیش فعالی حرارت مغز ، توهم غلبه شدید سودا ، کندذهنی غلبه شدید بلغم و . .. هستند.
تجربه شده و بسیار تاثیر گزاره.بطور کلی اگر مزاج معتدل باشه به سلامتی نزدیکتره.می تونید امتحان کنید

• لایک
امتیازات: z.a97

monaliza

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
96
خب به نظر من چون دکتر خودشو روانپزشک حساب میکنه قاعدتا انتظار داره مریض هایی ببینه که بیمار روانی هستند:/
خب من تجربه از اطرافیانم دارم که رفتن روانپزشک
البته خود روانپزشک هم اقرار کرده بود که مشکل بیشتر نیاز به گفت و گو داشته تا دارو
البته دارو تجویز شدهرچند اون فرد اطراف من اصلا حس خوبی نسبت به دارو ها نداشت و به نظرش داروها تاثیر مثبتی در روحیه ی اون نداشت و گذر زمان و تغییر شرایط خیلی موثرتر بود

Arshawm

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
حلي ٣
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397
من عاشق وسواس هاي خودمم. پس دليلي براي حل/درمانشون نميبينم.

fteh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خوزستان
سال فارغ التحصیلی
90
اینا رو بیخیال

من یه عمه دارم فک میکنه وسواس داشتن کلاس داره !!!!!!
بله عزیزان...جل الخالق...!
میگه من اتوی موی هیچکس رو استفاده نمیکنم(همچین سرشم تکون میداد بیا و ببین).دیگه ارایشگاه که هیچی اصلا پامو نمیذارم.اگر دسته ی سشوار دخترم به من بخوره من دیگه اون ادم قبلی نیستم!اتو ی موی منو گرفت زیر شیر اب شست با اسکاژ استفاده کرد!
دستمال کاغذیاشو استریل میکنه استفاده میکنه.
از لباس شویی جداگانه استفاده میکنه...
یک بساط مسخره ای...

اینا کلاس نداره...یه نوع بیماری و اختلال هست.خیلی هم خطرناک...نیاز به درمان هر چه سریعتر.
اگر درمان نشه فرد به یک انسان بی کفایت در تمامی زمینه ها تبدیل میشه.

شانا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1396
رشته دانشگاه
پزشکی
:|من اصلا نمیفهمم چرا مردم انقدر نسبت به روانپزشکا حس بدی دارن..والا من خودم وسواس داشتم اونم از نوع خیلی شدید تحت نظر روانپزشک بودم یک مدت و واقعا ایشون بهم کمک کردن تا بتونم مثل یک انسان عادی به زندگی ادامه بدم..حالا از بیماری های روانی دیگه خبر ندارم ولی اصلا نمیفهمم چرا ۹۹ درصد مردمی که به وسواس تو تمیزی مبتلا هستن ابن بیماریو انکار میکنن و میگن ما ففط تمیزیم خیلی:|..هر چند واسواس تمیزی تحت نظر روان پزشک صد در صد درمان نمیشه ولی بیمار تا حدود زیادی به زندگی عادی برمیگرده..و خوب یکی دیگه از دلایلی که مردم از رفتن و تحت درمان روانپزشک ها قرار گرفتن میترسن دید اطرافیانشونه نسبت ب بیماری های روحی در حالی که اطرافیان نمیفهمن یک بیماری روحی به مراتب خیلی خیلی آزار دهنده تر از بیماریه جسمی هست و بیمار روحی اصلا اطرافیانشو بیشتر آزار میده نا خود آگاه(خود من که با ی وسواس اطرافیانمو آزار میدادم چه برسه به بیماری های پیشرفته تر)..و خوب کلا جامعه ی ما از نظر بهداشت روانی تو سطح خیلی پایینی قرار داره..اینو تعداد روان پزشک ها و روان شناسایی که تو جامعه هستن نشون میده و هم چنین عدم تمایل مردم به مراجعه به این اقشار..

بالا