من ۲۶ زدم ولی مثل اینکه ۱۷ میشده. لپتین رو حال نداشتم روش فکر کنم :)بچه ـا اون سوال ـه نسل موش ـا، رو چی درآوردین؟
کسی همچنان در مورد اون لپتین ـه نظری نداره؟
من گزینه آخر(۵) رو زدم. (کدـم یک بود)
منم آنزیمو اینطوری آوردمش.من گزینه آخر(۵) رو زدم. (کدـم یک بود)
اولی ـش 20 میلی مولار، دومی رو اگه اشتباه نکنم 5 میکرومولار می شد. :د
منم همین طورسوالا
کانال سدیمیو چند زدین؟ من 6^10×2.8
نه میشد جیبریلینبچه ها اون سوال هورمون گیاهیه سیتوکینین بنظرتون نمیتونه درست باشه؟؟
دونه از حالت خفتگی درومده بود و درحال رویش بود. تو کتاب خانوم علوی و کمبپل هم بهش اشاره شده که رویان سیتوکینین داره و جیبرلین باعث شکستن خفتگی دانه میشه نه رشد بهینه ی دانه. به هر حال خودم سر هر دوتاش شک داشتم و هنوزم نمیدونم کدومش میتونه کاملا درست باشه.نه میشد جیبریلین
توی گیاهی کمپل اگه اشتباه نکنم کامل توضیح داده+الهه علوی
چرا 17 بشه؟! منم 26 زدم... ببین تفاوت ـشون اینه که والد ـا رو نسل1 حساب کنیم یا نه.من ۲۶ زدم ولی مثل اینکه ۱۷ میشده.
آفرین منم دقیقا والد ها رو جز نسل ها حساب نکردم. شدش ۲۶.چرا 17 بشه؟! منم 26 زدم... ببین تفاوت ـشون اینه که والد ـا رو نسل1 حساب کنیم یا نه.
من هنوزم بر این باورم (! ) که والد ها رو نباید نسل اول حساب می کردیم...آفرین منم دقیقا والد ها رو جز نسل ها حساب نکردم. شدش ۲۶.
اون هومئوستازی رو چی زدی؟
من دو تا جریان مخالفا رو زدم ولی الان به نظرم اشتباهه. جریان مخالف تو پای مرغابی برای حفظ هومئوستازیه ولی آبشش رو فکر نکنم.
من خودم این سوال رو نزدم ولی بچه ها، می گفتن اکسین می شه.نه میشد جیبریلین
توی گیاهی کمپل اگه اشتباه نکنم کامل توضیح داده+الهه علوی
آره نظر منم همینه. لاک پشت و مرغابی. ولی خدا وکیلی چه جوری آب دهنش رو میریزه پشت گردنشمن هنوزم بر این باورم (! ) که والد ها رو نباید نسل اول حساب می کردیم...
اون سواله رو من اینجوری گفتم که کدوم دو تا نقش تنظیم دمایی دارن، که یکی ش اون پای مرغابیه می شد، اون یکی لاک پشتی که بزاقش رو می ریزه رو گردنش.
اون جریان مختلف تو آبشش ماهی جنبه افزایش کارآیی تنفسی رو داره. :د
در اینجاست که شاعر می فرماید به سختی...آره نظر منم همینه. لاک پشت و مرغابی. ولی خدا وکیلی چه جوری آب دهنش رو میریزه پشت گردنش
لاک پشت و مرغابی(!) منو یاد اون درسه تو کلاس دوم ابتدایی انداختآره نظر منم همینه. لاک پشت و مرغابی. ولی خدا وکیلی چه جوری آب دهنش رو میریزه پشت گردنش