ولنتاین

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع admin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    ولنتاین
ایده دقیقی ندارم از خانوادتون. ببخشید اینجوری میگم ولی فکر نمیکنید ممکنه به خاطر این مادرتون بهتون کادو داده که از دیدن کادو گرفتن دوستاتون ناراحت نشید؟
كلا آدميم كه كادو گرفتن دوستام واسم مهم نيست
يعنى اصلا حسود نيستم
و اينكه دوستام هم از هيچكس كادو نگرفتن

به خاطر فاصله سنى كمى كه با مامانم دارم
باهم خيلى دوستيم و شايد از سر شىهى بهم كادو داد

خوشم میاد اینجا 99 درصد نه کادو گرفتن و نه کادو خریدن :))
بگیرن هم از طرف مادر و یا پدر!
والا بابای من دوسال پیش برام کادو گرفت...خیلی ضایع بود که برا احساس کمبود نکردن اینکارو کرده :)) :-"

+فک کنم پست حرف بزن رو باید اینجا مینوشتم :-"
++اگه دخترا دیسلایک نزنن،جای شکر داره :-"

آخرین ویرایش:
ایده دقیقی ندارم از خانوادتون. ببخشید اینجوری میگم ولی فکر نمیکنید ممکنه به خاطر این مادرتون بهتون کادو داده که از دیدن کادو گرفتن دوستاتون ناراحت نشید؟
چه قدر زشت .منم فک کنم خانواده ت بهت کادو نمیدن چون بهت اهمیت نمیدن
حرفی که زدی در حد بچه دبستانی ها بود اگ خانواده ادم دوستشون داشته باشن بهم کادو میدن شاید اینجوری فک میکنی چون هر وقت از خانواده ت کادو گرفتی دلیلش این بوده :)
در ضمن یکمم احساس میکنم حسادت میکنی:))

از شوخی گذشته ولنتاین روز عشاقه،حتی تبریک گفتن اوناعم بی معنیه،مثلا باید یه تجدید خاطره، یادآوری قراراشون و اینا باشه،نهایتا هدیه و... ینی به نظرم باتوجه به پیشینه ش درست اینه که اینطور باشه. البه از نظر من.
بعدم میشه توضیح بدین اینکه از چه جغرافیایی همه گیر شده چه اهمیتی داره؟ صرفا سواله بدون جبهه گیری جواب بدین

اتفاقاً بر خلاف اينهمه جبهه گيري من با حرف مطهري موافقم تاحدودي،اين روز،روز عاشقاست،اگه پدر و مادر بهتون هديه ميدن بايد اين تصور بجود بياد كه شايد واسه اين اينكارو كردن كه اگه از جامعه خارج از خانواده بهتون توجهي نشد(حالا شايد با اين ادبيات نه)زياد بهتون برنخوره.اين نظر منه البته "-:

دقيقا نمي فهمم خوشحال كردن يك نفر چه إيرادي ممكنه وجود داشته باشه ؟!
حالا هديه يه دختر به مادرش براي خوشحال كردنش يا هديه يه مادر به دخترش براي اينكه خوشحال بشه و احساس تنهايي نكنه.
هم هديه گيرنده راضي بوده هم هديه دهنده اين وسط مدعيان حافظت از سنت ولنتاين معترض!!

آقا من روزِ ولنتاین که گذشت رو به شدت! به همه عشاق و اهل دل تبریک میگم ... تا باشه از این ولنتاینا ... :)

من به همه دوستام شکلات دادم
از دوستام هم شکلات وهم هدیه گرفتم

مامان من با ذوق واسه من و داداشم هدیه گرفت. چقد دلم به درد اومد واقعا !

خداوکیلی عجب خونواده هایی دارید

اینارو باش ماروباش!

من نه تنها مامانم عین خیالشم نبود بلکه خودمم تا دوروز قبل و بعد ولن بیرون نرفتم که یوخ بهم شک نکنه و اَنگ ِ دختربازی نزنه !!!

جان ِشما!

من توي اي مسيج يه هپي ولنتاين نوشتم يه قلبم زيرش كشيدم فرستادم اونم يه متن تبريك فرستاد و گف چرا كادو نخريدي بعد فهميد كلي كادو خودش به من بدهكاره :))

ولي خوب اگه درس نداشتم احتمالا ميرفتم واس همه كادو ميخريدم بعدشم شام ميرفتيم بيرون ،تو خيابونا دور دور و اهنگ و رقص و از اين سوسول بازيا :)) .
هنوز مامانم ميپرسه اين ولنتاين كي بود :))

آخرین ویرایش:
بیاین رو کنید دیگه :)):-":-"

پ.ن:من که کلا یادم نبود ولنتاینو -_-

ولتاین مال جوجه هاس یه عقاب همیشه تنهاست !!الکی مثلا !:))

Back
بالا