- مدیر
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
بزار کمکش کنم خبخیلی فعالیا در این حوزه
بزار کمکش کنم خبخیلی فعالیا در این حوزه
توام ک دست بخیربزار کمکش کنم خب
خب شما خیلی زود فهمیدیمن امسال
واقعا گفتم
ده روز پیش فهمیدم
منم کلا کادو میخوام اگه کسی پاسخگو بود اطلاع بدهعاقا این خانواده سمپادیا رو را انداختیم که چی((((=
من هم کادو ولنتاین میخوام از شوهر سمپادیام هم سپندار مذگان هم روز زن هم روز دختر هم روز غیره و غیره ((((=
اگ میدونید شوهر من تو خانواده سمپادیا کیه معرفی کنید
و اینکه الان یادم افتاد *-*
اسلایم بخرید اسلااااایم. هیچ کادویی اندازه اسلایم ارزون و خفن نیست(((=
هاهاااااعاقا این خانواده سمپادیا رو را انداختیم که چی((((=
من هم کادو ولنتاین میخوام از شوهر سمپادیام هم سپندار مذگان هم روز زن هم روز دختر هم روز غیره و غیره ((((=
اگ میدونید شوهر من تو خانواده سمپادیا کیه معرفی کنید
و اینکه الان یادم افتاد *-*
اسلایم بخرید اسلااااایم. هیچ کادویی اندازه اسلایم ارزون و خفن نیست(((=
عزیزم تو که میدونی ما از اون خونوادهاش نیستیم..
حیف ک دستم بستست و باید تا خشکسالی صبر کنم تا یک کاسه آب مهرمو اجرا بزارمعزیزم تو که میدونی ما از اون خونوادهاش نیستیم..
کتاب حافظ رو کجا گذاشتی؟
غفلتپسرا ، کجای راهو اشتباه رفیتم که دخترا دارن به هم کادو ولنتاین میدن ؟ =_=
از نظر من دو راهی دوم رو اشتباه پیچیدیم@dinsiora دن کجای راهو اشتب رفتیم ک ن قرار از دختری کادو بگیریم ن پسری:)
اینو گفتی یاد یکی از دوستام افتادم ... تعداد زیادی دوز دختر داره بعد بهش میگفتم ولنتاین بیچاره ای که میگفت کادوی هر کدومشون رو میدم به اون یکی گفتم خب نفر اول رو چیکار میکنی گفت هیچی بهش میگم عزیزم من چون خیلی دوست دارم ، کادوت رو امروز نیاوردم تا دوباره بتونم ببینمت ))))))))) وای معرکسعاقا عاقا بزارید من یسری پیشهاد بهتون بدم((((((((=
به یارتون بگید که ولنتاین مسافرتید یا کار دارید یا هر چیز دیگه .فردای ولنتاین برید و هر چی میخواید بخرید رو نصف قیمت بخرید بدید به طرف شاد و خوشحال و خندان و اقتصادی^_^
این داره هدر میشه جدا:/اینو گفتی یاد یکی از دوستام افتادم ... تعداد زیادی دوز دختر داره بعد بهش میگفتم ولنتاین بیچاره ای که میگفت کادوی هر کدومشون رو میدم به اون یکی گفتم خب نفر اول رو چیکار میکنی گفت هیچی بهش میگم عزیزم من چون خیلی دوست دارم ، کادوت رو امروز نیاوردم تا دوباره بتونم ببینمت ))))))))) وای معرکس
نه واقعا داره خوب استفاده میکنهاین داره هدر میشه جدا:/
خب کادوی ولنتاین پیشنهاد بدید
بستگی به مدل طرفت داره دیگهولی چقدر باید جدی گرفت این روز هارو ؟
هر سال باید جشن گرفت ؟نیاز هستش بهشون؟