پیشرفت تحصیلی سمپاد [پايش]

اره دقیقا افتاده رو المپ فیزیک
حال چ کنن اون المپیادیا
مدیر میگه سمپاد رو باید بدین ، البته ک ما دهمیم امسال ازمایشیه همچین ولی یازدهمیا چی////:

اره دقیقا افتاده رو المپ فیزیک
حال چ کنن اون المپیادیا
مدیر میگه سمپاد رو باید بدین ، البته ک ما دهمیم امسال ازمایشیه همچین ولی یازدهمیا چی////:
پیشرفت رفت 20 بهمن دیگه

المپیاد های علمی مال مدارس سمپاده،خنگ نیستن بیان المپیاد و پیشرفتشونو توی یه روز بگیرن تا بعضیا مجبور به انتخاب بینشون بشن...

دوشنبه 14 بهمن به طور همزمان در سراسر کشور

یه سوال : رتبه برتر بشی چی میشه؟؟؟:-?=D>
هیچی،فقط مدرسه بهت جایزه میده و با تاثیر مثبت که توی رتبه خودش در استان و کشور برا‌ش داشتی حال میکنه...

میگن راست و دروغش رو نمیدونم

من دوتا سوال دارم
اول اینکه امسال برگزار میشه دیگه؟
دومم اینکه داخل همه دبیرستانایه سمپاده یا بعضیاشون چون تا الان مدرسه خبری به ما نداده

من دوتا سوال دارم
اول اینکه امسال برگزار میشه دیگه؟
دومم اینکه داخل همه دبیرستانایه سمپاده یا بعضیاشون چون تا الان مدرسه خبری به ما نداده
ما که داریم.
با امتحان تیمز هم همزمان شد

من شنیدم کشوریه حالا استانیه یا کشوری؟

کشوریه

فقط برا متوسطه دوم افتاده بیستم ؟!

ما که داریم.
با امتحان تیمز هم همزمان شد
من هم نخبگان و هم سمپاد شرايطش رو دارم
كدوم بهتره؟آخه المپياد هم سمپاد راه داره برم و هم بنياد نخبگان،موندم بنياد گفته تاريخش رو بعداً ميگيم،مدرسه مونم كه اعلام كرده ولي تو تاريخ شايعه كرده

فقط برا متوسطه دوم افتاده بیستم ؟!
نه برای متوسطه اول و دوم فکر می کنم که 20 تمه توی سایت ها نوشته هفتم و هشتم و نهم ودهم و یاز دهم و دواز دهم 20 بهمن ولی در کل برو از مدرستون بپرس مطمئن شی :)

من هم نخبگان و هم سمپاد شرايطش رو دارم
كدوم بهتره؟آخه المپياد هم سمپاد راه داره برم و هم بنياد نخبگان،موندم بنياد گفته تاريخش رو بعداً ميگيم،مدرسه مونم كه اعلام كرده ولي تو تاريخ شايعه كرده
آزمون تیمز میبره بنیاد نخبگان؟! :|یا منظورت خود المپیادهاست؟ پیشرفت تحصیلی که یه هفته بعد المپیاداست

آزمون تیمز میبره بنیاد نخبگان؟! :|یا منظورت خود المپیادهاست؟ پیشرفت تحصیلی که یه هفته بعد المپیاداست
نه بابا جداست ازهم،
تو بين مدارس سه سطح در نظر ميگيرن
تو نخبگان در سطح كشور
پيشرفت تحصيلي رو ميدونم فقط كدوم راه بهتره رو نميدونم

سلام
لطفا اگه کسی نمونه سوالات سال های قبل رو داره بفرسته
من چیزی پیدا نکردم..

عاقااا عاقاا-_-
به ما گفتن درصدامونو نمره میکنن میزنن تو کارنامه:/
چرا._.؟

یه سوال واقعا مهه این امتحانه؟ خب اکه گند بزنی چی میشه؟ سطح تستا چجوریه؟ خیلی سختن؟

Back
بالا