پیشرفت تحصیلی سمپاد [پايش]

چرا نمیتونیم نتایج رو ببینیم؟؟ اصلا سایت چیزی ننوشته...

پارسا فتحی شرکت نکرده کارنامه اش اونجایی که باید نبود

بابا شما نگران چی اید، آزمونش خیلی بی خود بود.
مدرسه ما اصن اطلاع رسانی هم نکرده بود که این آزمون رو می خوان بگیرن. کلا سر فصلا ی آزمون با درسایی که ما خونده بودیم در تضاد بود. (به عنوان مثال ما زمین شناسی نخوندیم. و اینکه نصف کلاس ها فیزیک الکتریسیته نخونده بودن به جاش فیزیک نور خوندن.)
معاون آموزشی مون می گفت این آزمون انقدر بی اهمیته که اطلاع رسانیش نمی کنیم.
فقط ریاضیش به درد بخور بود.
منم پیشنهاد می کنم این آزمونو زیاد جدی نگیرید
منم حلی1 بودم همینو میگفتم برادر جان:|:GreenHeart

من نمی گم برامون خیلی آسون بوده که،
می گم ما کلا نخونده بودیم، بهمون یه سری چیزاشو درس نداده بودن،
کلا بچه ها خیلیا شانسی و چرت و پرت زدن.

بعدشم، تصورت از حلی ۱ غلطه
منم نمیگم اسون بوده براتون که، میگم مدارس ما بهش اهمیت میدن و ابدا نمیگن یه آزمون بی اهمیته و از یه ماه قبل اطلاع رسانی میکنن،درسته ما نصفه روز بیشتر نخوندیم ولی خب برای مدرسه خیلی مهمه...

سلام.راستش من سال اولم هست که آزمون میدم.چطوری میشه کارنامه ی دیگران رو هم دید؟بدون دونستن کد دواطلبی؟

چرا من نمیتونم نتایجو ببینم؟
نوشته فقط مدیرا میتونن دسترسی پیدا کنن

کارنامه ها رو دیگه کلا از سایت برداشتن،قراره فایل کارنامه های هر مدرسه به مدیر اون مدرسه بفرستن البته اگه باز تغییر فاز ندن...

سلام آدرس سایتی که برای آزمون پیشرفت تحصیلی سمپاد دبیرستان دادنhttp://sampad.razaviedu.ir هست ام باز نمیشه سایت برای شما هم اینجوریه؟؟

اره به ما هم نگفتند بعد بچه ها خودشون فهمیدن و به مدیر گفتیم گفتند مدرسه ما تصمیم گرفته شرکت نکنه
حالا چطور بود آزمون؟
خدایا بعد معلمای ما تا آخرین لحظه اصرار داشتن درصدامونو تو نمره مستمر و پایانی تاثیر بدن =)
سایت سرعتش افتضاح بود
بعضی سوالا ناقص بودن
سوالا خارج از بودجه بندی

ازمونه که ...
بهمنش رو که گند بزنن
اخرم معلما از درصدا خبردار نشدن و یعنی نمره مثبت ادبیات و انگلیسی و... پر
کلا هیچی بابا :|
اردیبهشتش هم 2 ساعت پای لپتاپ نشستم
اخرش نفهمیدم چی شد
هر چی میرفتم اعلام نتایج رو ببینم سایته میپرید اصلا :|

• لایک
امتیازات: Maia
خیلی سوالاش باحال بود ولی خب خوده مدرسه ما هم با هم دستی فرزانگان ها و علامه حلی ها ازمون می گرفت بازم تقریبا پنج بار اونا سوالاش باحال تر بود:-"
کلا پیشرفت تحصیلی ها خوب بودن:-"

• لایک
امتیازات: Maia
سلام من امسال هفتمم میخواستم بدونم پیشرفت تخصیلی تا چه حد سخته ؟ سوالای ریاضیش در چه سطحی مثلا در حد ازمون ورودی تیزهوشان هست؟چه کتاب های تستی بگیرم بهتره؟
پیشرفت خیلی هم سخت نیست. باید تمرکز و دقتت رو بیشتر کنی...سطحش بالاتر از تکمیلیه..کتاب های مرشد و رشادت

Back
بالا