خانواده سمپادیا - Sampadia Family

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
مجردی چه خوبه
دیگه کسی نیست بگه این کارو بکن اون کارو نکن
البته بجز پدر عزیز;;)و مادر گرامی;;)

اقاجان یکی نیست در جهت رضای خدا بیاد پسر من بشه

:-??
من و miena.m

چطوره؟
خو الان مثلا منو تو چه فرقی میکنیم؟ تو هم که داداشمی:)):))

اقاجان یکی نیست در جهت رضای خدا بیاد پسر من بشه
دخترم تو هم کشتی مارو با این پسر خواستنت حالا ببین بچه هس بعد دنبال دختر پسرش باش وااااللا:D:D

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
اوه اوه عاغا جمع کنین صاحابش اومد:D

دوستان یه پسر خوب و نجیب پیدا نمیشه بیاد نوه ام بشه؟؟دخترم خسته شد بس که دنبال بچه گشت:-"

آخرین ویرایش:
ینی اینجا کسی نیس برا من صاحاب باشه؟خوبه من یتیم بمونم بیفتم تو خیابونا،دوستای ناباب معتادم کنن،بیان منو بدزدن ببرن کلیه هامو بفروشن؟دم عیدی دلتون میاد دختری آواره بمونه؟ :(
حالا کسی پیدا نمیشه که منو بگیره،مشکلی نیس(میذارم پای حرف یکی از دوستان که گف پسرا سرشون درد نمیکنه که زن به این شلوغی رو بگیرن)ولی خب مامان بابا هم دختر یکککککککم شلوغ نمیخوان؟هان؟قووول میدم از لوستر آویزون نشم...یکی بیاد صاحابم بشه :(
من دوس دارم داداش داشته باشمممممممممممممم :(

ینی اینجا کسی نیس برا من صاحاب باشه؟خوبه من یتیم بمونم بیفتم تو خیابونا،دوستای ناباب معتادم کنن،بیان منو بدزدن ببرن کلیه هامو بفروشن؟دم عیدی دلتون میاد دختری آواره بمونه؟ :(
حالا کسی پیدا نمیشه که منو بگیره،مشکلی نیس(میذارم پای حرف یکی از دوستان که گف پسرا سرشون درد نمیکنه که زن به این شلوغی رو بگیرن)ولی خب مامان بابا هم دختر یکککککککم شلوغ نمیخوان؟هان؟قووول میدم از لوستر آویزون نشم...یکی بیاد صاحابم بشه :(
من دوس دارم داداش داشته باشمممممممممممممم :(
شما خودت ک شوهر داری :-"
یه مامان بابا برا خودت پیدا کن :د

منم هیشکی رو پیدا نکردم بگیرمش :D
حیف از من دو سال بزرگ تری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا