- شروع کننده موضوع
Leo
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- -
- سال فارغ التحصیلی
- 1399
خب تو خیلی از تاپیک ها این مسئله مطرح میشه.
که ما اصلا میتونیم به تفسیری که از یه مطلب داریم اعتماد کنیم؟
مثلا من میتونم از "جمله بابا آب داد" برداشت کنم که پدر یه لیوان آب داده؟
چرا تفسیرم این نباشه که مثلا به گل آب داده؟
یا مثلا این که ما میتونیم طبق احادیث و قرآن "به طور مستقیم" قانون تصویب کنیم؟ امکانش نیست که اشتباه کنیم و کلا یه کاری رو کنیم که اصلا منظور طرف نبوده؟
ما با این کار آبروی کسی که این حرف رو زده رو به خطر نمیندازیم؟
آخه بعضی مسلمونا از یه طرف میگن که مثلا یزید هدفش از تعریف از امام تخریب امام بوده(یعنی برداشت غیر مستقیم) و از یه طرف دیگه هم مطالب قرآن رو خیلی مستقیم تفسیر میکنن.
از یه طرفیم آتئیست ها مثلا میگن که قرآن رو نمیشه تفسیر مستقیم کرد.چون یه نوع کتاب ادبیه.و از یه طرف از احادیث اماما برای تخریب استفاده می کنن.
این کار اشتباه نیست؟ که ما هر جا میخوایم برداشت مستقیم میکنیم و هرجا میخوایم برداشت غیرمستقیم.
اصلا به طور خلاصه:
ما اجازه تفسیر و استفاده از سخنان پیشینیان و کتاب ها را داریم؟
اگه بله،چرا؟
اگه نه،چرا؟
که ما اصلا میتونیم به تفسیری که از یه مطلب داریم اعتماد کنیم؟
مثلا من میتونم از "جمله بابا آب داد" برداشت کنم که پدر یه لیوان آب داده؟
چرا تفسیرم این نباشه که مثلا به گل آب داده؟
یا مثلا این که ما میتونیم طبق احادیث و قرآن "به طور مستقیم" قانون تصویب کنیم؟ امکانش نیست که اشتباه کنیم و کلا یه کاری رو کنیم که اصلا منظور طرف نبوده؟
ما با این کار آبروی کسی که این حرف رو زده رو به خطر نمیندازیم؟
آخه بعضی مسلمونا از یه طرف میگن که مثلا یزید هدفش از تعریف از امام تخریب امام بوده(یعنی برداشت غیر مستقیم) و از یه طرف دیگه هم مطالب قرآن رو خیلی مستقیم تفسیر میکنن.
از یه طرفیم آتئیست ها مثلا میگن که قرآن رو نمیشه تفسیر مستقیم کرد.چون یه نوع کتاب ادبیه.و از یه طرف از احادیث اماما برای تخریب استفاده می کنن.
این کار اشتباه نیست؟ که ما هر جا میخوایم برداشت مستقیم میکنیم و هرجا میخوایم برداشت غیرمستقیم.
اصلا به طور خلاصه:
ما اجازه تفسیر و استفاده از سخنان پیشینیان و کتاب ها را داریم؟
اگه بله،چرا؟
اگه نه،چرا؟