fteh
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- خوزستان
- سال فارغ التحصیلی
- 90
مثلا چه طور روحیه بدیم که کاذب هم نباشه؟
چی به خودمون بگیم؟
چی به خودمون بگیم؟
به نظرم به این فکر کنید که الان رو جوری بگذرونید که بعدا شرمنده خودتون نشیدمثلا چه طور روحیه بدیم که کاذب هم نباشه؟
چی به خودمون بگیم؟
میخوای بازم بمونی؟خسته شديم چيكار كنيم؟
چند تا امتحان سطح بالا از خودت بگیر رفع اشکال کنمثلا چه طور روحیه بدیم که کاذب هم نباشه؟
چی به خودمون بگیم؟
البته من با این مخالفم چون کنکور همینجوری اونقدی سخت هست که سر جلسه بخوره تو ذوق آدمچند تا امتحان سطح بالا از خودت بگیر رفع اشکال کن
دو سه هفته مونده به کنکور اسونش کن امتحان سطح پایین بگیر که روحیه بهت بده
ساعت مطالعتون واقعا کم بود یعنی چقد ؟
یه سوال دیگم بپرسم ...
سال اول با اینکه انقد تو دوران جمع بندی پیشرفت داشتین چرا نتیجتون انقدر بد شد؟
همینکه متوسط خوندین خودش خیلی خوبه :)سلام راجب تغییر باور ها هم صحبت کنید یه دانش اموز متوسط که تو این 3 سال درسا نسبتا خونده میتونه تواین یه سال برسه؟
البته من با این مخالفم چون کنکور همینجوری اونقدی سخت هست که سر جلسه بخوره تو ذوق آدم
بهتره سوالای سخت حل کنید و نگران نتیجش نباشید
مثلا توی درس شیمی من 5 تا آزمون فار رو پیاپی میزدم و شاید توی هر کدوم 40-50 درصد میشد(خیلی آزمون سختی حساب میشد این کارم) ولی کنکور چون برام عادی شده بود 70 زدم
همون نوع نگاه رو عوض کنید! نیاز نیست سر خودتون کلاه بزارید . این یه واقعیته که سوالاتی الان باهاشون روبرو میشید و بلد نیستید خیلی هم مسیله مهمی نیستن
فکر کنم از معدود کسایی بودم توی مصاحبه ساعت مطالعاتیم ذکر نشده بود
همون لحظه به آقای اکبری گفتم این بد آموزی داره چاپ نکنید!
تقریبا از متوسط روزی 8 ساعت شروع کردم و بعد از عید متوسط روزی 4 ساعت رسیدم! البته این اواخر آزمون دادن ها به بالابردن ساعت مطالعاتیم کمک میکرد (البته طول سال هیچ کلاس فوق برنامه ای هم شرکت نمیکردم)
از درس خوندن خسته شده بودیم واسه همین آزمون میدادم و بررسی میکردم
کلا سال اول پایه خوبی نداشتم و دید درستی هم از کنکور نداشتم
مثلا فکر میکردم نیازی نیست فرمول های شیمیایی رو حفظ کرد و باعث شد شیمی رو 10 درصد بزنم!!
بیشتر از همه هم سر جلسه وقتی نشستم اونقد سوالا سخت بود برام که روحیمو هم باختم تقریبا !
سال دوم چون مشاور داشتم با اینکه کم درس میخوندم ولی توی مسیر درس میخوندم! البته باید بگم 70 درصد چیزا رو خودم به مشاورم میگفتم میخوام چیکار کنم و چی برام بزاره و نقش مشاور بیشتر توی این بود که حتما انجام بدم اونا رو!
خلاصش اینه سال اول روزم نبود سال دوم روزم بود!! روز کنکور روز مهمیه اگه خوب براش آماده بشید و "برید که روزتون باشه" تا اینکه از قبل همه چیو ببازید!!!
همینکه متوسط خوندین خودش خیلی خوبه :)
حقیقتا من وقتی سال کنکور شروع کردم به خوندن حتی نمیدونستم مشتق چی هست 
سوم دبیرستان رو هیچ کلاس مدرسه ای نرفته بودم و فقط شب امتحان نهایی درس هاش رو خونده بود!
البته توی دوستام بودن کسایی که وضعیت مشابه من یا یکم بهتر توی پایه داشتن و همون سال اول با رتبه های خیلی خوب قبول شدن ولی من به همین دلیل کم درس خوندنم یک سال تاخیر داشت!
به نظرم اگر واقعا "درست" درس بخونین یک سال کافیه ...
یادت باشه آزمون یه روند هست که باید طی بشه ...سلام لطفا در مورد شرایط آزمون هم بگین..مثلا کسانی که خوب می خونن و روحیه ی خوبی دارن سوابق و آزمون های خوبی هم دادن..ولی سر جلسه آزمون های جمع بندی دستپاچه ن و از این سوال به اون سوال میرن و تمرکز ندارن..
ترتیب سوالات عمومی رو اول سه تا درسی رو که قوت دارید بزنید بعد آخرش درسی رو که ضعیف هستیدسلام
راجب ترتيب جواب دادن به درس نظرتون چيه؟
و اينكه به نظرتون تفاوت ميكنه يه درس رو از اول شرو كنيم به زدن سر ازمون يا از اخر؟
من اين رو امتحان كردم چند بار و هربار يه نتيجه متفاوت گرفتم...
سلام این دیگه شد بحث مشاوره ...سلام
شما اگر جای من بودید از بین این 3 تا تاریخ که میگم و چینش کنکور هایی که میگم رو چه جور قرار میدادین؟
4 تیر، 7تیر، 12 تیر + کنکور های 95 داخل و 95 خارج و 94 داخل.
(البته چینش کنکور های قبلی رو ميدونم. ولی این 3تا)
سلاموقتی یه درس سوالاش رو سخت میدن و ما زیاد غلط میزنیم و این پروسه تکرار بشه هر بار برای همون درس... چیکار باید بکنیم تا کمی محتاطانه تر هنگام جواب دادن رفتار کنیم؟
در ضمن برای اینکه به شک دار ها جواب ندیم...معیار شک دار بودن چیه؟
من روز کنکور همین حدود ساعت 6.5 بیدار شدم ولی روزای قبلش حدود 7 تا 7.5کنکور ساعت 8 باشه
باید 7 حوزه امتحانی باشیم؟
راستش من ساعت 6/5 صبح از خواب بلند میشم
شما دمدمای کنکور چه ساعتی از خواب بیدار می شدین؟
اينم سواله آخه؟کنکور ساعت 8 باشه
باید 7 حوزه امتحانی باشیم؟
راستش من ساعت 6/5 صبح از خواب بلند میشم
شما دمدمای کنکور چه ساعتی از خواب بیدار می شدین؟
یه ضربدر بزن و بذارش برای اخر ازمونت :)اگر توی یه درس دو تا سوال بسیار راحت داشته باشیم ولی محاسبات طولانی ای داشته باشن و وقت زیادی از ما بگیرن باید چیکار کنیم؟
خیلی مفید نیستن از نظر منسلام خوبید؟
تبریک بابت رتبه خوبتون
نظرتون درمورد شرکت توی ازمونای تابستون قلچی چیه؟ میرم یازدهم
ممنون