عجیب‌ترین کادو

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع miena.m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چند روز پیش از خاله ام یک برج ایفل چوبی گرفتم که قدش از خودم بلند تر بود:):x
پ.ن:خودم ۱۷۲میباشم:-"

یه پستونک و شیشه شیر برای ولنتاین گرفتم
یه جعبه که توش شیش تا سوسک مرده بنفش ابی رنگ شده بودنم برای ولنتاین گرفتم :|:|

ی روز با اکسم نشسته بودیم ی تیکه چوبو گرفت شکلش داد داد نگه دارم:/ ی بارم برام عناصر جدول تناوبیو نوشت بهم داد نگه دارم

بیا در مورد کادو ولنتاینت توضیح بده:D
@*Reihan*

خودم یکی از کتابای بچگیمو هدیه دادم چون خیلیی حس خوبی میده

یکی از دوستای ترکمن بابام بهم کلاه ترکمنی کادو داد اونم تو روز زن:| تازه کلاهشم کوچیک‌بود:|

بیا در مورد کادو ولنتاینت توضیح بده:D
@*Reihan*
جانیم قابل گفتن نیس اصن در وصف نمیگنجه!! :))
ولی خب چشم میگم...

بنده روز ولنتاین 2015 از جناب ایشون در پاکتی بسیار ارزشمند با تزیینات مجلسی!،یک عدد چوب کبریت هدیه گرفتم :D

+بااینکه جهت مزاح بود این کار ولی هنوزم نگهش داشتم و واقعا ذوق میکنم وقتی نگاش میکنم ❤️

آخرین ویرایش:
یه انگشتری که مال کوچولو ها بود گرفتم پارسال که روش ی فرشته داره ک اگه دستت کنی آرزو کنی و منتظر بمونی براورده میشه
با خودم بردمش سر جلسه کنکور ولی خراب بود:/

تو کلاس اول برام تولد گرفتن همه برام سک سک اوردن

کلا تا دوازده سالگیم تنها کادویی که فامیل برام میاوردن پول بود.پولایی که معلوم نشد چی شدن و کجا رفتن😂

والا من کل زندگیم داستان داشتم سر این قضیه..
ی بار پس خالم تو پوست چیپسی ک خورده بود کلی کاغذ خورد کرده بود بعد ی 300 تومن پول توش گذاشته بود چسب زده بود آورده بود.. سرکارم گذاشته بود ی ملتی رو.. هی کاغذ بریز بیرون هی بریز بیرون

شرت.. ی بار کادو شرت گرفتم با ی تیشرت ستش... جرئت نکردم شرتو از تو جعبه در بیارم.. تا یکی میرفت سمت کادو ها سکته میکردم

فعلا همسنا یادمه.. تا باز بعدا بیام بگم

یه دست پارچ و لیوان:))

خب راستش هیچ وقت انتظار نداشتم پرستار بچه های همسایه امون از هلند واسم شکلات بیاره🚶‍♀️

به منی که کادو ندادن😐😐🗿

دستمال کاغذی از این بسته کوچیکا که اتفاقا زیاد به کارم اومد😂

Back
بالا