اخه همشون از حماقت ریشه میگیرهگاهی اوقات جوونا واسه پز دادن اینکارو میکنن گاهیم فقط یه کنجکاوی سادس البته بعضیا هم که تو سن پایین یکم جوگیرن فک میکنن با این کار میتونن به قول خودشون غصه هاشونو دود کنن[/QUOTE
تهرانیه سیگاری دیگه اسطورستالبته کسی که تو تهران زندگی میکنه، ریهش با یه آدم سیگاری خیلی فرق نمیکنه. سالی چند نفر به خاطر هوای تهران میمیرن؟
البته تاپیک ترک سیگار نیست اینجا.راستش باید یه چیز بهتر از سیگار پیدا کنن این افراد خود من به خاطر فوتبال بازی کردن اصلا نزدیک دود نمیشم چون فوتبال برام خیلی عزیزتره خیلییییییییییییییی
یا این که سعی کنه دستشو سرگرم کنه مثله تخمه خوردن یا پفک خوردن یا چیپس خوردن چون اینا دستو درگیر میکنه مثه سیگار و میتونه ترکو راحت کنه یا این که یه چیز عزیزتر از سیگار پیدا کنی که به واسطه اون سیگارو ترک بدی
به نظرم سعی کن به خانواده بگی برا پسرداییت چون شاید عصبانیت اونا دو ساعت باشه ولی اگه نگی و این هی ادامه بده کل زندگش به فنا میره دیگه پولشو که بزار نگم چقدر خرج داره
پناه بردن از یچیز ساده به چیزی که تو تصویر بالا دیدید چه بلایی سر ریه میارهبنظر من دیدگاهتون خیلی محدوده
خودم یه زمانی بود که فکر میکردم فقط برای بزرگتر نشون دادن خودشون سیگار میکشن
البته خب این دسته هم موجود هستند
ولی هیچکس نمیتونه حس کسی که سیگار میکشه رو درک کنه
آدما همیشه برای فرار از یه چیزی تویه زندگیشون به یه چیز دیگه پناه میبرن
اون گزینه میتونه سیگار باشه
چرا؟
چون در دسترسه
با امنیته: )
ولی کلا نمیشه کسی رو از سیگار کشیدن نهی کرد بنظرم.
هر چیزی که به وجود میاد قطعا یه علت و ریشه ای داشته
اون ریشه ها باید کنده بشن
_قطعا استثنا هم هست تو این موارد مثل کسایی که واسه تفریح یا بزرگتر نشون دادن خودشون این کارو میکنن
ولی به هر حال بیاید تو زندگی دیگران دخالت نکینم و بذاریم سیگارشون رو بکشن : )
بی فکری؟!!پناه بردن از یچیز ساده به چیزی که تو تصویر بالا دیدید چه بلایی سر ریه میاره
یا با زندگی این طفلک شیش ساله کرده
بنظرم پشتش به بی فکریه
چرا چرت و پرت میگیاوه عکساش چه ترسناکن ...
سیگار سرطان زا نیست
ادمایی که باعث میشن
سیگار بکشی
سرطان زان....!
چرا چرت و پرت میگی