- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی۲
- شهر
- اسفراین
- سال فارغ التحصیلی
- 99
- دانشگاه
- آزاد بجنورد
- رشته دانشگاه
- پرستاری
من سر نصف اینا رفتم و کشیدم و حماقت بود فقطچرا سیگار نه؟
ببین درسته کلیییی مضرات داره ولی آیا کسی می پرسه چرا فرد سیگاری شد؟
هیچ میدونی الان در این جامعه کلیییی عوامل هست که میتونه یه فرد رو سوق بده به سمت سیگار
مثلا
دوستم دم کنکوریه سیگار میکشه چون هم از استرسش کم می کنه هم تمرکزش رو بیشتر می کنه (به شدت شرایط روحیش نامساعد بود)
یکی دیگه هست چندین بار خودکشی کرده و خب وضعیت اقتصادی و اجتماعی اصلا خوبی نداره مسلما این آدم سیگار رو انتخاب می کنه حتی شده واسه احساس خلاء چند دقیقه ایش
دانشجو می شناسم پاک بیست خفن پرفکت بوده (هر چی از نبوغ این بشر بگم کمه) پروژه اش رو استادش ازش دزدید و الان سیگار نمیکشه، بلکه سیگار اونو میکشه(داره خودشو خفه می کنه تو دود)
همین طور از اون طرف آدمی رو می شناسم که میگه من باید سیگاری بشم! میگم چرا؟ میگه ببین من چند وقتیه به طور جدی وارد عرصه هنر شدم و خب اصلا پرستیژش به اینه(وای به حال هنرمندی که برای مردمش از بزرگی و عظمت فقط سیگار کشیدن آورده باشه)
می فهمی چی میگم؟
گاهی اوقات انقدر استرس و افکار و ... دور و برت رو پر و شلوغ می کنه که به یه مسکن یا به قول خودم به یه بی حسی موضعی نیاز پیدا می کنی یکی میره سراغ ساز یکی سراغ فیلم یکی دیگه وسعش نمیرسه یا شاید وقتش رو نداره میره سراغ سیگار
چون برای همه ی اینا هزار جور راه دیگه هست ک من بخاطر بی فکری و لج بازی بهشون فک نکردم و رفتم سمت سیگار
درسته جامعه اصن جامعه خوبی نیس و همش زیراب میزنن و این حرفا
ولی کسی ک میخاد از مخش استفاده کنه نمیکشه.طرف حرفم خودمم چون واقعا احمق بودم بقیه ب دل نگیرن