فکر کن!

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics
نميدونم چرا ولي به نظر ميرسه كه روشن فكر ايراني از تفكر سنتي پرش ميكنه به يك تفكر سنتي ديگه يا پست-مدرنيسم. اصلا مرحله مدرنيسم كه شكوفايي جهان را به همراه داشت و هنوز هم تفكر غالب كشور هاي اروپايي با رفاه و فرهنگ بالا است از بين رفته. شايد اون قسمت پست مدرنيسم واقعا تقصير غرب زدگي از نوع آمريكايي باشه. باور كنيد جواب نميده.
پست مدرنيسم مي دهد: آزادي هاي محدود و زندگي رباتي و ماركسيسم
تفكر سنتي مي دهد: نژاد پرستي و ديكتاتوري
دوستاني كه در اين زمينه ها فكر مي كنند يك نگاهي به تعاريف و نتايج اين تفكرات داشته باشند شايد تونستيم به مدرنيته برسيم

dr.namingstuff

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
98
این که امروز چند شنبس یه میراثه از گذشتگانمون. خیلی جالبه

خیلی وختا به خودم میگم اخه چرا مثلا چرا پدر مادر من اینا هستن چرا من توی ایران به دنیا اومدم چرا من توی یه خانواده مسلمون به دنیا اومدم. پاسخ همه این پرسش ها اینه که اگر این شرایط نبود الان منی وجود نداشت که اینا رو از خودم بپرسم یه جورایی انگار اصلا وجود من این چیزا رو به وجود اورده. با این که پاسخ همه این پرسش ها رو می دونم ولی بازم هی از خودم می پرسمشون.

CPHM

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
اژه اي
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله دو فيزيك و شيمي
دانشگاه
University of Oxford
رشته دانشگاه
Theoretical physics
از مجموعه تفكرات بنده در پرتو بحث هاي اخير
تاريخ يك علم است، هدف آن شناسايي اتفاقات گذشته و عوامل موثر در آن ها بدون دخالت عقايد شخصي است(مثل هر علم ديگري) و از جمله اهداف(كاربردها) آن چيزي است به نام عبرت گيري. يعني از تاريخ استفاده مي شود تا دوباره مرتكب اشتباهات نشويم و همچنين از تجارب قبلي استفاده كنيم تا دوباره به موفقيت هايي مانند گذشته برسيم.
ولي برداشت بعضي اين است كه به جاي استفاده مؤثر از تاريخ بايد به دنبال يافتن دليلي براي انتقام، اتهام و كلا جنگ و جدل باشيم. اين عمل با هدف اين علم كه قصدش شناخت و استفاده مفيد است متناقض است. به جاي مقصر دانستن فلان كشور در وضعيت بد يك كشور ديگر به خاطر جنگي در هزار سال پيش مي بايست سعي كرد صلح را با استفاده از تجارب آن جنگ حفظ كرد نه اينكه به هدف انتقام از كساني كه اصلا به آن جنگ نزديك هم نبوده اند جنگي نو برافروخت.
به طور كل در هيچ زمينه اي تكرار عمل موثري نيست و به جاي آن بايد سعي در پيشرفت داشت نه عقبگرد.
إينشتين ميگه:
اينكه يك كار را دوباره به همان روش انجام دهيد و منتظر نتايج متفاوت باشيد عين حماقت است
پس ايجاد شرايط جنگ هاي قومي، مذهبي و حتي اقتصادي و همچنين نفي حقوق اقليت ها و اكثريت هاي مذهبي، قومي و حتي شغلي(!) منجر به درست شدن هيچ چيز نمي شود صرفا دوباره به نتيجه قبلي كه همين وضعيت فعلي است مي رسيم

• شروع کننده موضوع
  • توقیف شده

stanly1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب(قبلا)
شهر
شیراز-الان کیف(پایتخت اوکراین)
اطلاعات کامپیوتری من خیلی پایینه و این برام جدید بود:
درباره دارک وب فک کنم میدونید.90% فضای اینترنت که توش فعالیتای غیرقانونی مثل خرید و فروش مواد مخدر،اسلحه،قاتل،ویدئوهای پورنوگرافی کودکان و قاچاق انسان انجام میشه.جالب اینکه حتی دولت ها هم توشن!
دیدن این موضوع برام وحشتناک بود.اینکه انسان چقد شرارت زیادی میتونه داشته باشه که 90% فضای اختراعش این باشه! برام سواله که واقعا ممکنه فقط با اموزش و پرورش همه چی درست شه،یا مشکل ژنتیکیه.به فرض که ژنتیکی باشه،میشه درستش کرد؟

فهمیدم وجود اینهمه شر،برام تهوع برانگیزه.حس اینکه داریم بین این گونه جانوری زندگی میکنیم و خودمون از همون گونه ایم،بینهایت وحشتناکه.واقعا چجور میشه مثبت بود؟ چطور چشممونو رو این حقایق ببندیم.
قبول دارم ادم بدبینیم،ولی خیلی مواقع نمیشه گذشت....
حق با شوپنهاور بزرگه.نیوی محرک جهان،یک نیروی کور و ب میل به"بیشتر و بودن"هه که تمامی کاراش،در جهت سکس و خشونتن.همه چیز،تجلی ترگل ورگل اینهاست!
اما راهیم برای فرار ازش هست؟ فک نکنم...
فقط باید در جهت بهتر شدن سعی کنیم،هرچند مثل ساختن یه برج بزرگ با کارت تو یه هوای طولانی،ناپایداره!
تنها راهش اینه که خودمونو گول بزنیم و دلخوشی داشته باشیم،اما فراموش نکنیم که حقیقت بی رحمانه و وحشتناکه.شاید حتی بدبینانه تر از تفکر شوپنهاور...

نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1920
مدال المپیاد
نقره
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
فیزیک
عده‌ی زیادی از آدم‌ها، چیزی رو که برای ارضای روحشون احتیاج دارن، می‌سازن ‌(ارائه می‌کنن) و بعد بهش ایمان میارن! #بدیهیات

armin_att

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
شهر ری
سال فارغ التحصیلی
1398
رشته دانشگاه
تقریبا برق
همه آدم ها دوست دارن سختی ها رو بیشتر ببین و دنیاشون رو بدتر جلوه بدن (تمایل نابجا به غم و بدبختی)

آخرین ویرایش:

Roham.Phys

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1402
من فکر میکردم هنر از عشق نشات میگیره
بعد ها فهمیدم عشق خودش هم بسی نا امید برانگیز و پوچه
هنر تنها از عشق نشات نمیگیره
از خشم،استرس،سادیسم،اخلالات روانی
نقاشی هایی هست که حتی با دیدنشون اذیت میشیم
و همینطور موسیقی ها،فیلم ها و...

آخرین ویرایش:
نام مرکز سمپاد
شهید رجایی
شهر
اسلامشهر
سال فارغ التحصیلی
1400
اگه واقعا وجود نداشته باشه هیچ چیز دیگه ای هم وجود نداره...
فقط من هستم و لذت های من ...
لذت هایی که به هر قیمتی به دستشون میارم ...
به هر قیمتی...
و این من رو میترسونه از من...

بالا