معرفی مولتی ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
آقا مولتی اولم راست @^Perfect^ بود که اوایل زدم(قبل از لئوپارد) بعد تو حجاب و اینا زیاد چرت و پرت گفتم دیدم اینطوری یه آشنایی چیزی میبینه آبروم میره بعد گفتم بن کردن اونو. بعد @Tiny رو زدم و باز چرت و پرت گفتم :))
ولی ناموسا @Tiny رو بن نکنید گاها مولتی لازم میشه :/

که اگه یه روز فهمیدن حداقل بن نکنن و از دستشون ندیم :| من تاحالا زیاد استفاده نکردم ولی بیاید و قبول کنید مطمئنا گاها لازم میشه :))

که اگه یه روز فهمیدن حداقل بن نکنن و از دستشون ندیم :| من تاحالا زیاد استفاده نکردم ولی بیاید و قبول کنید مطمئنا گاها لازم میشه :))
والا ما که همش یه پامون تو بحثه تا حالا نیاز پیدا نکردیم شما که جای خود دارید! :|

الان شما بخواید مثلا یه حرفی تو ح.ب بزنید که مثلا خجالت میکشید با اسم خودتون باشه چیکار میکنید؟ :| خب بهتره یه مولتی داشته باشید دیگه :))
یه چیزی تو مایه های وبلاگ زدن ناشناسه :-"

انقدر اینجا اسپم ندید. :|
(این پست هم بعدا پاک بشه.)

سلام. مافیا بازی کردید؟
فرض کنید یوزرهای مولتی اینجا مافیا هستند. پیداشون کنید :D
یوزر مولتی یعنی کسی که بیشتر از یه اکانت داره :))
بابا چه ساده این مطهری جان داره این کارو میکنه اکانت های فیک رو گیر بیاره بنش کنه :)) نکنین این کارو

بابا چه ساده این مطهری جان داره این کارو میکنه اکانت های فیک رو گیر بیاره بنش کنه :)) نکنین این کارو
تجربه نشون داده هر وقت آقای مطهری از اموجی های شاد و خندان استفاده کنه سعی در فریب عوام داره :)):)):))

پاشید جمع کنید این بساط اسپمتون رو!!!

صرفا جهت اسپم نبودن:
یه تاپیک دیگه از همین موضوع داشتیم اون یکی پرید؟؟

@Samandoon :D انتظار دیگه ای از اون مخزن اسپم داشتی؟! من که گفتم بهتون قفلش می کنند

آخرین ویرایش:
Back
بالا