به نظرم برنامه اصولیتری بریزید.
اینکه بیاید بگید فلان روز میریم فلانجا، هر کی خواست پیام بده تو تلگرام که فایده نداره! اصن یکی از سختیهای میتینگ گذاشتن اینه که یه جایی و موقعی باشه که بیشترین تعداد افراد بتونن بیان.
زمان و مکانش باید نظرسنجی بشه.
اگه هم حوصله این کار رو ندارین، بهتره صرفا با دوستاتون قرار بذارید برید بیرون. اسمشم "میتینگ" نذارید -__-
ممنون.
شما فک میکنی من اینکارارو نکردم؟؟!
خیلی وقت ترا گفتم هرکی بیاد نظرشو بده برا میتینگ که کلن مدیر زد منو بن کرد بدلیل اینکه میتینگ ربطی بتو نداره!!!!!
منم پس از سالها دیدم کسی میتینگ نمیذاره دوباره اعلام کردم! دیدم کسی اصلن نه نظر میده نه چیزی میگه یکی دونفر اعلام حضورکردن ولی اونم تو تلگرام کسی توی تاپیک هیچی نمیگه نمیدونم چرا!!!
دونفر اومدن ولی هردوشونم یروز قبل از میتینگ انصراف دادن! یکیشون با دوسدخترش قرارداشت یکیشونم باخونوادش میخاس بره مسافرت×××
تا اینکه ی بنده خدایی اومد گفتش که میخاد برنامه عکاسی بذاره و اینا... منم استقبال کردم چون بالاخره ی نفر پیداشده بود که مصمم بود
منم گفتم حالا که یرنامه قطعیه 2 3 تا از سمپادیای دیگرم میارم تا تکمیل بشیم! و برنامه تشکیل شه!
عاقایون و خانوما اینجوری که نمیشه! اومدیم و من برنامه ریزی کردم ولی هیشکی نیومد! اونجوری من اُس میشم، من ترجیح دادم حالا که تعداد بسیار پایینه باهمین تعداد پایین ی برنامه ی تلفیقی میتیگ+عکاسی بذاریم اونم تو پارک جمشیدیه! (مکانشم همون کسایی که بهم پیام دادن نظر دادن ولی اگر کس دیگه ای هست که میخاد بیاد ولی نظر دیگه ای داره بگه) ـــــــــــبلکم بقیه ببینن ما میتینگ+عکاسی گذاشتیم تشویق بشن بیان!
ــــــبعدشم من خودم هزارتا کارمو کنسل کردم تا میتینگ برگزاربشه از مسافرت بگیر تا دیدار دوستان قدیمی و استخر با اعضای فامیل و دیدن دوس دختر و نظافت و استراحت و .... بعدش شما ها که تو تهرونید گشادیتون میشه بیاید!؟؟!؟! ایول بابا / من دارم از قم پامیشم میام بعدش بچه های تهرون نمیان!!! ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاینجورنمیشهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
- بنده به شخصه ب این نتیجه رسیدم اگر میتینگ بزرگ میخاید باید مدیر همکاری کنه یا حداقل مساعدت لازمو انجام بده، تا همه بیان تا وقتی قراره خودمون بذاریم: همین آشه و همین کاسه!
خلاصه میتینگ این هفته پابرجاس