suicide
کاربر نیمهحرفهای

- نام مرکز سمپاد
- سمپاد
- شهر
- تبریز
جمع کنید بابا با این تاپیکاتون. من که کنکوری نیستم و سال کنکورمم اصلا آدم استرسی ای نبودم، این مدل تاپیک ها و بحث ها حالمو بهم میزنه روز قبل کنکور.

نوشته های بچه ها که اکثرا مثبت بودن و گفتن خیلی سخت نمیشه و ...
دیدن این تاپیک بیشتر باعث دلگرمی میشه تا استرس

بازم شما تجربتون بیشتره .. اگه فک میکنید باعث استرس میشه به مدیر بگید تاپیکو پاک کنه ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی بچه ها من دیدم خیلیا وقتی مصاحبه توکلی رو دیدن استرس گرفتن و فک کردن که کنکور قراره خیلی سخت بشه ....
مشاور سازمان سنجش آموزش کشور تأکید کرد سوالات آزمون سراسری سال 96، مفهومی است. البته مفهومی به منزله دشواری سوالات نیست بلکه نشانگر آن است افرادی که کتب دروس را به طور دقیق مطالعه کرده باشند میتوانند به سوالات پاسخ دهند.
این توکلی هرسال میاد دقیقا همینارو میگه ... اتفاقا از مصاحبش میشه فهمید که کنکور امثالم مثل 94 و 95 میشه ...
اینم مصاحبش مال کنکور 95ـه :
مشاور عالی سازمان سنجش گفت: سوالات آزمون سراسری همانند سال گذشته مفهومی است و این به منزله دشواری نیست بلکه نشانگر آن است افرادی که کتب درسی را دقیق مطالعه کرده اند، می توانند به سؤالات پاسخ دهند.
https://damadam.ir/news/جزئیات-کنکور-سراسری-۹۵-از-زبان-مشاور-عالی-سازمان-سنجش/2992924
چند ساله داره همینارو تکرار میکنه
حتی جمله بندیشم عوض نمیکنه 
همینجوری الکی به بچه ها استرس میده

مرض داره فک کنم

یه لحظه فک کردم فردا قراره بمیریم