اخبار سنجش و کنکور ۹۷

سوال یکتون بله
سوال 2 نمیدونم!(تجربیم ولی دوستام میگفتن شریف باشه کوفت باشه!:-")

سوال یکتون بله
سوال 2 نمیدونم!(تجربیم ولی دوستام میگفتن شریف باشه کوفت باشه!:-")
اخه من ینی شیمی بهشتی هم قبول نشدم مگه میشه اخه:(:(:(
ی سری کدرشته هایی که قبل فرهنگیان زدم رو مطمئن 100% بودم که قبول میشم

سلام بچه ها
من دانشگاه رجایی و فرهنگیان قبول شدم ...
سوال 1- ینی کدرشته های انتخابی قبل این انتخابمو قبول نشدم؟
سوال 2 - مهندسی کامپیوتر دانشگاه رجایی خوبه ؟ میرزه از فیزیک و مواد شریف بگذرم؟
من هر 3 تا رشته رو دوست دارم
مرسی اگه جواب بدید:*;)

نه نه اشتباه نکنید،اون نتیجه ی دانشگاه های خاص فقط میگه شما تو اون دانشگاه قبول میشین یا نه،با بقیه ی رشته ها کاری ندارن.بقیه رشته ها چه اونایی ک قبل این دانشگاهِ خاص زدین چه اونایی ک بعدش زدین،نیمه ی دوم شهریور میاد.بعد درصورتی ک در مصاحبه قبول شدین، شما خودتون تصمیم می گیرین ک کدومو برین

آخرین ویرایش:
نه نه اشتباه نکنید،اون نتیجه ی دانشگاه های خاص فقط میگه شما تو اون دانشگاه قبول میشین یا نه،با بقیه ی رشته ها کاری ندارن.بقیه رشته ها چه اونایی ک قبل این دانشگاهِ خاص زدین چه اونایی ک بعدش زدین،نیمه ی دوم شهریور میاد.بعد شما خودتون تصمیم می گیرین ک کدومو برین
ممنونم><:x

نه نه اشتباه نکنید،اون نتیجه ی دانشگاه های خاص فقط میگه شما تو اون دانشگاه قبول میشین یا نه،با بقیه ی رشته ها کاری ندارن.بقیه رشته ها چه اونایی ک قبل این دانشگاهِ خاص زدین چه اونایی ک بعدش زدین،نیمه ی دوم شهریور میاد.بعد درصورتی ک در مصاحبه قبول شدین، شما خودتون تصمیم می گیرین ک کدومو برین
به نظرم اشتباهه.چون من با سه رقمی قطعا فرهنگیان میارم ولی اسمم واسش نیومده.پس ینی اولویت بالاترش رو قبول شدم.

به نظرم اشتباهه.چون من با سه رقمی قطعا فرهنگیان میارم ولی اسمم واسش نیومده.پس ینی اولویت بالاترش رو قبول شدم.
چ عجیب
اخه من هم رجایی اوردم هم فرهنگیان
رجایی رو هم 20 تا قبل فرهنگیان زدم چرا هردوتاشون اومده واسم

بچه ها کسی میدونه میشه قبولیت رو تو دانشگاه آزاد بفروشی؟؟ من شنیدم اونا که قبول میشن میفروشنش راسته؟

طبيعتا جواب اصليش نه عه چون اگه اينجوري باشه كه همه ي افرادي كه دولتي قبول ميشن هم ازاد رو ميزنن كه بفروشن، كي از پول بدش مياد!
ولي خب مملكته ما هيچ چيش رو حساب نيس و ممكنه كسايي كه پارتي دارن بتونن اين كار رو انجام بدن، البته پارتيش هم بايد قوي باشه:))

x870_screenshot_۲۰۱۸۰۸۲۴-۲۳۲۱۳۵.png

من از مشاور هم پرسیدم گفتن نه ربطی بهم نداره از هم مجزاست.
@A M I N
@mariearn

یکی بهم میگفت اگه دانشگاه آزاد قبول بشه رشته ای رو که قبول شده رو نگه میداره و 98 دوباره کنکور میدهاگه دولتقبول شد میره اما قبول نشد همون رشته ی سال قبل رو میخونه چنین چیزی ممکنه؟
ضمنا برا اینکار لازمه که شهریه بپردازه؟

سلام بله شما باید در واقع دو ترم شهریه دانشگاه رو پرداخت کنید در صورتی ک بخواهین نگه دارین ما یکی از آشناهامون این کارو کرد البته آزاد و میشه فقط سراسری و نمیشه

بچه ها کسی میدونه میشه قبولیت رو تو دانشگاه آزاد بفروشی؟؟ من شنیدم اونا که قبول میشن میفروشنش راسته؟
من ۲ سال پیش از سیستم پاسخگویی خود دانشگاه آزاد پرسیدم،گفتن نمیشه.

بهتره بگیم امسال خیلی زودتر خواهد آمد-.-چرا؟
هم به دلیل تعطیلی‌های اخر شهریورُ محرمُ اینا همم بالاخره باید هرچه سریع‌تر کاسه کوزه ۹۷ بسته شه:/چون جوابی واسه خیلی از مسائل ندارن-.- و انگار واقعا با ما پدرکشتگی دارن:/
واقعا ینی چی که تکمیل ظرفیتُ برداشتن؟-.-خونِ کیا رنگین‌تره؟:/یا مثلاً یه سری از صندلی‌آ اذیت میشن کسی روشون بشینه لابد:-دبلیو:/

شایدهم واسه صندلی های خالی تصمیماتی دادن....اینحا ایران است..با پول صندلی هم می خرن متاسفانه.:|

داوطلباني كه نسبت به انتخاب يك يا چند كدرشته محل از مؤسسات داراي شرايط خاص مندرج در اين اطلاعيه اقدام نموده ولي در اين مرحله معرفي نشده‌اند، يا شانس قبولي در اولويتهاي بالاتر از كدهاي مربوط به اين رشته‌هاي شرايط خاص را دارا مي‌باشند يا فاقد حداقل نمره معرفي در اين مرحله مي‌باشند. دليل عدم معرفي آنان در اين مقطع در كارنامه نتايج نهايي مشخص خواهد شد.

این متن مال خود سایت سنجشه

خوب دیگه در هر صورت پذیرفته شدن در اینجا و سایر دانشگاا ها مستقله،ینی نمی تونی بگی اگ من اینو قبول نشدم پس انتخابای بالاترمو قبول شدم ،باید وایستی جوابِ سایر دانشگاه ها بیاد

چجوری میگید مستقله وقتی خودش میگه ممکنه علتش قبولی در رشته ای که بالاتر انتخاب کردی باشه؟!

عزیزم منم گفتم اینک یکی یک دانشگاه خاص رو قبول نشده هیچ ربطی نداره ک حتما اولیت های بالاتر و قبول شه یا نه،اینم گفته ممکنه اولیت های بالاتر و قبول شه ممکنه هم نشه رتبش کافی نبوده باشه،در هر صورت شما باید منتظرِ جوابی ک نیمه دوم شهریور میاد باشین

داوطلباني كه نسبت به انتخاب يك يا چند كدرشته محل از مؤسسات داراي شرايط خاص مندرج در اين اطلاعيه اقدام نموده ولي در اين مرحله معرفي نشده‌اند، يا شانس قبولي در اولويتهاي بالاتر از كدهاي مربوط به اين رشته‌هاي شرايط خاص را دارا مي‌باشند يا فاقد حداقل نمره معرفي در اين مرحله مي‌باشند. دليل عدم معرفي آنان در اين مقطع در كارنامه نتايج نهايي مشخص خواهد شد.

این متن مال خود سایت سنجشه
درستش همینه اگه مصاحبه دار ها رو نیاوردید یعنی اولویت های بالاتر رو قبول شدید برای همین هم یه سری از این مشاورا میگن اول مصاحبه دار ها بزنید بعد بقیه رو !

نتایج معمولا کی اعلام می‌شه؟ مردیم از استرس و نگرانی -_-!

Back
بالا