- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
این ۵شنبه یا جمعه یه دورهمی داریم. پیگیر باشید. خبرشو به زودی میدم.
ممکنه لطفن دورهمی شما با دور همی ما ادغام شه لطفن؟^^این ۵شنبه یا جمعه یه دورهمی داریم. پیگیر باشید. خبرشو به زودی میدم.
دورهمی شما کجا هست چی هست؟ هیچی ازش نگفتید. این شما شامل چه کسانیه؟ممکنه لطفن دورهمی شما با دور همی ما ادغام شه لطفن؟^^
تورو خداااا
اتفاقن دلم واسه خودت تنگ شده با این که یه بار دیدمت کلن روم نشد منتها بهت شخصن پیام بدم بگم بیای
کافه اگزیت جمعهدورهمی شما کجا هست چی هست؟ هیچی ازش نگفتید. این شما شامل چه کسانیه؟
کاش همون برنامهی اگزیت بود. سبک و راحت. :(
تو حرف بزنم گفتم هر کی نیاد چیزه ^^آتیش نسوزون علی
برید خوش باشید! من که شنبه امتحان فارماکولوژی دارم و نمی تونم بیام! بدین وسیله از تمااااامی دوستان معذرت خواستارم
اون قدیم تر ها بیرون میرفتین عکس میگرفتین و نه تنها میذاشتینش،بلکه همه اونایی ک تو عکس بودن رو هم معرفی میکردین و هی میگفتین فلانی از سمت راس یا چپ کیه و ...گفتم رسالتمو به انجام برسونم و باز بیام بگم "عکس بگیریدا ... یادتون نره "
جای مارم خالی کنید
من ^^خب بیاید اعلام کنید کی میاد
نه من اردبیلم،ولی دوس داشتم بیام و ببینم چقد قیافتون به شخصیت هایی که توی سایت از خودتون ساختید میخوره:)
چه حیف شدنه من اردبیلم،ولی دوس داشتم بیام و ببینم چقد قیافتون به شخصیت هایی که توی سایت از خودتون ساختید میخوره:)
ایشالا اگه خدا بخواد از دانشگاه های تهران قبول میشیم میایم زیارتتون میکنیمچه حیف شد
من قیافم به چی می خوره