- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 2
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- مدال المپیاد
- فقط شیمی ولا غیر!!!
- دانشگاه
- شهید بهشتی
- رشته دانشگاه
- پزشکی
عههههه ...اگه به تولد باشه که تولد من ۶ دی هست من ارجح ترم
بعد تازه ارجحتر از من
خود @MTHR هست که تولدش فرداست!! (۲۴ دسامبر بود دیگه؟!!)
آقا تبریک تبریک مبارک ها باشه پیش پیش
صد سال به از این همه مدیریت
آرزو های بهتر رو فردا می فرستم!
بنابراین بندازید ۶ دی! جشن تولد من رو بگیرید![]()
قرار شد این هفته نباشه:-lعههههه ...
عاقا تموم شد دیگه ... ۶ دی بندازیم که میانگین تولد من و جنابین ثنا و محمد باشه ...
۶ دی میشه چهارشنبه همین هفته ... یکم زودتر باید مشخص کنیم اگه قرار باشه باشه !!!
اوه اوه اوه ...ق
قرار شد این هفته نباشه:-l
نخیراوه اوه اوه ...
وی از شدت عصبانیت دستش روی کیبورد رفته و در ابتدای پیام با یک حرف "ق" مستفیظمان میکند ... :)
برا من ۶ دی یا ۱۱ دی فرقی نمیکنه ... جفتشو میتونم بیام ... هر کدوم که بچه ها راحت تر بودن ...![]()
ینی شما سه نفر حساب میکنید دیگه؟عههههه ...
عاقا تموم شد دیگه ... ۶ دی بندازیم که میانگین تولد من و جنابین ثنا و محمد باشه ...
۶ دی میشه چهارشنبه همین هفته ... یکم زودتر باید مشخص کنیم اگه قرار باشه باشه !!!
داریم،ولی اگه بخوایم خیلی بهشون توجه کنیم ناک اوت میشیمشما امتحان ندارين خدايييييي؟
اهههههه
بعد ميگن پزشكيا سختشونه اهههه
من دارم له ميشم زير اين همه كار نه خيرررر
پس تصویبه دیگه؟جهنم الضرر دیگه چون تولدتونه و قراره حساب کنین باشه هفته ی بعد ،فقط دیگه وی کافه نریم![]()
هر چقد زمان میگذشت فک میکردم یادت میرن اینا ولی بدتر بهش اضافه میشد ...منم جسد کلیه امتحان دارم(آنا عملی کلیه)
ولی با این حال اوصیکم الی دورهمی
@دهقان خلافکار128 مهم نیست بقیه رو به چی مهمون می کنی مهم اینه که به من باید شام بدی( کنکور+ قبولی+ تهران+ تولد+ تولد سال پیش+ تولد دو سال پیش+ المپیاد + ...)
اتفاقا من خودمم خیلی با این موافقم ... فست فود رفتن به صرفه تر از کافه است ولی باز هرم هر چی که بقیه راحت باشن ... من یه مقداری گذاشتم کنار چه فست فود چه کافه ...همون یه مقدار پولی که میخوای بدی میتونی از فست فودی جایی واسمون ناهار بخریاز چنگال و فلان حتی که تخفیف داره!
چرا کافه !!؟
پول مفت دارین چای 500 تومنی رو 8000 میدین
برید پارک به صرف ناهار بعد هم از این ادمهایی که چایی میفروشن 1000 یه چای بگیرین که اون بنده خداها هم کاسبی کنن تازه خیلی بیشتر هم خوش میگذره)
+حالا اگه نیومدم هم پول ناهار اینا رو شماره کارت میدم بفرست جناب دهقان ^_^![]()
میرم به مشاورتون میگم ...محلش هنوز مشخص نیست؟
اگه نزدیک باشه، شاید بتونم بیام :د
هر چقد زمان میگذشت فک میکردم یادت میرن اینا ولی بدتر بهش اضافه میشد ...
بابا وقت نداری که جناب مدیر ... سرت شلوغه ... اگه وقت خالی بود باشه من شام میدم ...
اتفاقا من خودمم خیلی با این موافقم ... فست فود رفتن به صرفه تر از کافه است ولی باز هرم هر چی که بقیه راحت باشن ... من یه مقداری گذاشتم کنار چه فست فود چه کافه ...
میرم به مشاورتون میگم ...![]()
یادت باشه هامیرم به مشاورتون میگم ...![]()