دورهمی های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگه به تولد باشه که تولد من ۶ دی هست من ارجح ترم
بعد تازه ارجحتر از من
خود @MTHR هست که تولدش فرداست!! (۲۴ دسامبر بود دیگه؟!!)
آقا تبریک تبریک مبارک ها باشه پیش پیش
صد سال به از این همه مدیریت
آرزو های بهتر رو فردا می فرستم!

بنابراین بندازید ۶ دی! جشن تولد من رو بگیرید:D

آخرین ویرایش:
اگه به تولد باشه که تولد من ۶ دی هست من ارجح ترم
بعد تازه ارجحتر از من
خود @MTHR هست که تولدش فرداست!! (۲۴ دسامبر بود دیگه؟!!)
آقا تبریک تبریک مبارک ها باشه پیش پیش
صد سال به از این همه مدیریت
آرزو های بهتر رو فردا می فرستم!

بنابراین بندازید ۶ دی! جشن تولد من رو بگیرید:D
عههههه ...
عاقا تموم شد دیگه ... ۶ دی بندازیم که میانگین تولد من و جنابین ثنا و محمد باشه ... :))
۶ دی میشه چهارشنبه همین هفته ... یکم زودتر باید مشخص کنیم اگه قرار باشه باشه !!!

ق
عههههه ...
عاقا تموم شد دیگه ... ۶ دی بندازیم که میانگین تولد من و جنابین ثنا و محمد باشه ... :))
۶ دی میشه چهارشنبه همین هفته ... یکم زودتر باید مشخص کنیم اگه قرار باشه باشه !!!
قرار شد این هفته نباشه:-l

ق

قرار شد این هفته نباشه:-l
اوه اوه اوه ... :دی
وی از شدت عصبانیت دستش روی کیبورد رفته و در ابتدای پیام با یک حرف "ق" مستفیظمان میکند ... :)
برا من ۶ دی یا ۱۱ دی فرقی‌ نمیکنه ... جفتشو میتونم بیام ... هر کدوم که بچه ها راحت تر بودن ... :-"

اوه اوه اوه ... :D
وی از شدت عصبانیت دستش روی کیبورد رفته و در ابتدای پیام با یک حرف "ق" مستفیظمان میکند ... :)
برا من ۶ دی یا ۱۱ دی فرقی‌ نمیکنه ... جفتشو میتونم بیام ... هر کدوم که بچه ها راحت تر بودن ... :-"
نخیر
اون ق ابتدای پیام ناشی از لکنت زبان حاصل از عصبانیته:-l:-":D

آخرین ویرایش:
میشه تولدا رو بی خیال شید بندازیم همون یازده دوازدهم؟! :-?ناموسا می خوام برعکس قبلی به این یکی برسم:D

عههههه ...
ینی شما سه نفر حساب میکنید دیگه؟
میخوایم براتون هپی برثدی توووو یوووووو بخونیم به هرحال.

شما امتحان ندارين خدايييييي؟
اهههههه
بعد ميگن پزشكيا سختشونه اهههه
من دارم له ميشم زير اين همه كار نه خيرررر

شما امتحان ندارين خدايييييي؟
اهههههه
بعد ميگن پزشكيا سختشونه اهههه
من دارم له ميشم زير اين همه كار نه خيرررر
داریم،ولی اگه بخوایم خیلی بهشون توجه کنیم ناک اوت میشیم
همین دوشنبه که عرفان میگه بریم بیرون،شنبه بعدش یه امتحان اناتومی داریم که قطعا نابودمون میکنه:D:D:)):))

اونایی تولدشونه شام میدن بیاییم !؟:))
کیک و چای هم اوکیه :-"
هپی برثدی و این حرفا ^_^

جهنم الضرر دیگه چون تولدتونه و قراره حساب کنین باشه هفته ی بعد ،فقط دیگه وی کافه نریم :D
پس تصویبه دیگه؟
دوشنبه بعد مصادف با تولددهقان خلافکار(یادتون هم نره که همه مهمون عرفانیم:D)

عاقا من گفتم یه مقداری از پولو میدم ... :دی
دیگه از یه حدی بیشتر ندارم که خرج کنم ... :))
اگه یکی دو نفر دیگه هم که تولدشونه باشن و کمک کنن میتونیم چنتایی همه رو حساب کنیم ... :)
+
پوریا راست میگه شنبه اش آناتومی تحتانی داریم که با این استادی که داریم آزمونش عجیب و غریب خواهد بود قطعا ... ولی مگه چن بار تو سال دورهمی داریم ... چن بار تولد منه ... ؛)

منم جسد کلیه امتحان دارم(آنا عملی کلیه)
ولی با این حال اوصیکم الی دورهمی

@دهقان خلافکار128 مهم نیست بقیه رو به چی مهمون می کنی مهم اینه که به من باید شام بدی( کنکور+ قبولی+ تهران+ تولد+ تولد سال پیش+ تولد دو سال پیش+ المپیاد + ...)

همون یه مقدار پولی که میخوای بدی میتونی از فست فودی جایی واسمون ناهار بخری :-" از چنگال و فلان حتی که تخفیف داره!
چرا کافه !!؟
پول مفت دارین چای 500 تومنی رو 8000 میدین :-"
برید پارک به صرف ناهار بعد هم از این ادمهایی که چایی میفروشن 1000 یه چای بگیرین که اون بنده خداها هم کاسبی کنن تازه خیلی بیشتر هم خوش میگذره :)))

+حالا اگه نیومدم هم پول ناهار اینا رو شماره کارت میدم بفرست جناب دهقان ^_^ =))

محل‌ش هنوز مشخص نیست؟ :-"

اگه نزدیک باشه، شاید بتونم بیام :د

منم جسد کلیه امتحان دارم(آنا عملی کلیه)
ولی با این حال اوصیکم الی دورهمی

@دهقان خلافکار128 مهم نیست بقیه رو به چی مهمون می کنی مهم اینه که به من باید شام بدی( کنکور+ قبولی+ تهران+ تولد+ تولد سال پیش+ تولد دو سال پیش+ المپیاد + ...)
هر چقد زمان میگذشت فک میکردم یادت میرن اینا ولی بدتر بهش اضافه میشد ... :))
بابا وقت نداری که جناب مدیر ... سرت شلوغه ... اگه وقت خالی بود باشه من شام میدم ... :دی
همون یه مقدار پولی که میخوای بدی میتونی از فست فودی جایی واسمون ناهار بخری :-" از چنگال و فلان حتی که تخفیف داره!
چرا کافه !!؟
پول مفت دارین چای 500 تومنی رو 8000 میدین :-"
برید پارک به صرف ناهار بعد هم از این ادمهایی که چایی میفروشن 1000 یه چای بگیرین که اون بنده خداها هم کاسبی کنن تازه خیلی بیشتر هم خوش میگذره :)))

+حالا اگه نیومدم هم پول ناهار اینا رو شماره کارت میدم بفرست جناب دهقان ^_^ =))
اتفاقا من خودمم خیلی با این موافقم ... فست فود رفتن به صرفه تر از کافه است ولی باز هرم هر چی که بقیه راحت باشن ... من یه مقداری گذاشتم کنار چه فست فود چه کافه ... :دی
محل‌ش هنوز مشخص نیست؟ :-"

اگه نزدیک باشه، شاید بتونم بیام :د
میرم به مشاورتون میگم ... :))

هر چقد زمان میگذشت فک میکردم یادت میرن اینا ولی بدتر بهش اضافه میشد ... :))
بابا وقت نداری که جناب مدیر ... سرت شلوغه ... اگه وقت خالی بود باشه من شام میدم ... :D

اتفاقا من خودمم خیلی با این موافقم ... فست فود رفتن به صرفه تر از کافه است ولی باز هرم هر چی که بقیه راحت باشن ... من یه مقداری گذاشتم کنار چه فست فود چه کافه ... :D

میرم به مشاورتون میگم ... :))

عرفان میتونی پولتُ نگه داری بذاری سال دیگه که منم بودم همه رو مهمون کنی :))

بچه ها کم کم ساعت ومکان رو مشخص کنیم
چون شاید بابعضی کلاساتداخل داشته باشه، ازقبل هماهنگ کنیم

Back
بالا