• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

میتینگ دورهمی‌های کوچیک تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یه میتینگ این هفته یا هفته آینده نمیذارید؟

سلام بچه‌ها
برای هفتهٔ آینده روز دوشنبه یا سه‌شنبه کسی هست بریم پیک‌نیک به صرف صبحانه؟
حالا بستگی به تعداد افرادی هست که میان و ببینیم امکانات چه قدره که تا عصر بمونیم یا نه.
اگر مایل بودید بگید برای هماهنگی‌های بیش‌تر صحبت می‌کنیم. اگر راه ارتباطی با من رو هم ندارید پ‌خ پیام بدید.

سلام بچه‌ها
حالا بستگی به تعداد افرادی هست که میان و ببینیم امکانات چه قدره که تا عصر بمونیم یا نه.
اگر مایل بودید بگید برای هماهنگی‌های بیش‌تر صحبت می‌کنیم. اگر راه ارتباطی با من رو هم ندارید پ‌خ پیام بدید.
صبحونه ساعت چند؟ اگ خیلییی زود باشه من میتونم بیام

سلام بچه‌ها
من هستم
هر دو روز خوبه ترجیحا سه شنبه

صبحونه ساعت چند؟ اگ خیلییی زود باشه من میتونم بیام
من هر ساعتی می‌تونم حاضر باشم
بستگی به همراهی بچه‌ها داره که چه قدر زود بتونن بیان ولی به نظرم در بهترین حالت هشت اتفاق می‌افته.

۴ صبح یکی از کوه های اطراف

منی که ۲ میرفتم کوه:

ساعت ۶ صبح روی قله دماوند می‌بینمتون دوستان

۸ صبح ایستگاه ۱۳ اورست در خدمت دوستان هستیم. ما رب و تخم مرغ محلی میاریم شما نیارید. فقط نون و تابه روحی بیارید (پایین کوه کنار خرفروشیا هست میفروشن)

اگر جنگ نشود؛ و اتفاق خاصی دیگری هم نیوفتد؛ بنده از ۱۸ تیر در دسترس خواهم بود؛ خیلی دوست داشتم فینال جام جهانی اگر ساعتش مناسب بود دور هم بریم سینمایی جایی ببینیم:)

اگر جنگ نشود؛ و اتفاق خاصی دیگری هم نیوفتد؛ بنده از ۱۸ تیر در دسترس خواهم بود؛ خیلی دوست داشتم فینال جام جهانی اگر ساعتش مناسب بود دور هم بریم سینمایی جایی ببینیم:)
یکی از بازیای ایران رو هم مثلا میتونیم بریم ببینیم

Back
بالا