فقط برای منفعت های خودمون که نباید تو کار خونه کمک کنیم
اول اینکه مامانا خلق نشدن همش تو خدمت ما باشن یعنی چی همه ی کارارو که قرار نیست اونا انجام بدن شما برای خودتون صلاح می دونین که یه عمر فقط زندگیتون بشه جارو کردن و ظرف شستن و گردگیری و ... قرار که نیست فقط تو حرف زدن باهم مشاکرت داشته باشیم(نقل قولی از مادر)
علاوه بر این ما مورد داشتیم طرف ۱۶ سالشه بلد نیست چطور بند کفششو ببنده:eek: اگه همین آقازاده یکم تو خونه بهش مسئولیت می دادن احتمالا می تونست خودش بند کفششو ببنده

کمک کردن در امور خانه باعث میشه بزرگ بشیم چرا؟چون مستقل تر میشیم مثلا اون فیلمه بود تنها در خانه اگه پسره مثل بچه های هم سن و سالش برای همه ی کارا به کمک بزرگترش نیاز داشت اونوقت باید جسدشو از خونه جمع می کردن

کمک کردن باعث میشه مسئولیت پذیرتر باشیم و این مسئولیت پذیری بعدها فقط به محیط خونه محدود نمیشه بلکه در جامعه هم تاثیر خواهد داشت در محیط کاری برای مثال

دیگه اینکه باعث میشه نسبت به بقیه درک بهتری داشته باشیم و تبدیل به یه بچه ی لوس و ننر نشیم که اونقدر خودشو شان بالا میدونه که حاضر نیست دست به سیاه و سفید بزنه

یه چیزی هم که بین ما وجود داره اینه که کمک نکردن در کارهای خونه برامون یک نوع باحال بودن حساب میشه و کمک کنا خودشیریننو این حرفا

من خیلی تو کارهای خونه کمک می کنم

تازه متوجه شدم که باید کمک کنم در واقع

از کارهای گرانقدرم جارو کشیدن البته نه همیشه
ظرف شستن در بعضی مواقع
پهن کردن و جمع کردن سفره (همیشگی)
تمیزکردن اتاقم (همیشگی)
گردگیری میزها و زیرتلوزیون و تلوزیون و مشتقاتش در بیشتر مواقع
بردن آشغال در بعضی مواقع
جمع کردن کتابای بابام از گوشه کار خونه:eek:
پختن تخم مرغ
روشن کردن وای فای
و انجام کارهایی جهت خورده ریزه(اچار فرانسه هستم)
اگه چیزی خراب باشه بتونم درست کنم کمک می کنم
نمی دونم چرا بازم همش غرغر می کنن بهم میگن تنبل تحولاتمو نمی بینن