- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
سلام
این تاپیک عمومی سوالات و مشکلات غیردرسیه. لطفا سوال درسی نپرسید.
این تاپیک عمومی سوالات و مشکلات غیردرسیه. لطفا سوال درسی نپرسید.
بی منطقی از صفات بارز خانواده هاست تو دوران کنکور ...خب بهشون گفته م که باز اینا رو میگن :/ یعنی تمام هفته من باید یادآوری می کردم دارم استراحت میکنم. که نشد البته.
الان مثن شنبه میرم کتابخونه، پنج ساعت می خونم برمی گردم یهو میگن درس خوندنت این بود؟ مثن انتظار دارن روز اول یهو 10 ساعت بخونم. :/
حتا از یه نفر هم دارم مشاوره میگیرم که تجربه داره و در جریان هستن ولی باز
یا مثن مسافرت رو گفتم نمیتونم بیام ولی دو ساعت آخرهفته با دوستم برم سینما ربطش میدن به اون. :/
آزموناتُ نپیچون!:))به نظرتون ادم اگه ازمونی رو که میدونه نمی تونه خوب بده نره اشکالی داره؟؟؟اگه واسه اون روزش برنامه دیگه ای ریخت باشه مثلا......خانواده منم مشکلشون با گوشی و نته و منم این طوری بدتر میشم ...دوستان چیکا کنم خوب بخونم تابستون و برنامم دقیق اجراشه؟
خودتونو تو شرایط درس خوندن قرار بدید و با دوستان درس خون معاشرت کنید. مثلا ببین کدوم کتابخونه میرن تو هم برو.مشاورمون می گفت که از هر ساعتی شروع کنیم خوبه.ینی حتی اگه از 3 ساعت شروع کنیم خوبه.
فقط باید درست افزایش پیدا کنه.نه با شیب تند نه کند.
----------------
من اصول برنامه ریزی رو بلدم ولی اصلا سرم به درس نمیره.چی کارکنم؟
آزمون برو. حتی اگر میدونی بد میشی. الکی با چیدن یه برنامه دیگه عذاب وجدانتو نپیچون.به نظرتون ادم اگه ازمونی رو که میدونه نمی تونه خوب بده نره اشکالی داره؟؟؟اگه واسه اون روزش برنامه دیگه ای ریخت باشه مثلا......خانواده منم مشکلشون با گوشی و نته و منم این طوری بدتر میشم ...دوستان چیکا کنم خوب بخونم تابستون و برنامم دقیق اجراشه؟
كلا آزموناي تابستون قلم آسون ترنبچه ها من میخوام تو این هفته ها اختصاصی دومم کنار مرور سوم بخونم والبت میخوام این اولین ازمون قلمچی روهم بترکونم اولین ازمون تعیین سطح تابستونش در چه حدیه؟
الان چند ساعت میتونی بخونی؟چجوری خودمو زور کنم بشینم سر درس و مشق؟؟
خودتو نباید مجبور کنی ،تو داری درس می خونی که خب یه اینده ای که تو ذهن ت ترسیم کردی رو بسازی پس به چشم یه کار اجباری بهش نگاه نکن اول. بعد اینکه خیلی اروم اروم باید ساعت مطالعه ت رو بالا ببری ، به گذشته کار نداریم تو تازه میخوای شرو کنی واسه کنکور خوندن ،پس دلیلی نداره استرس گذشته ت رو داشته باشی .میتونی اینجوری شرو کنی که خب امروز میخوام 5 ساعت درس بخونم مثلا،( چون نمیدونم چند ساعت میخونی 5 رو مثال زدم ، شاید کمتر بخونی شاید بیشتر ) ، بعد مباحثی رو هم که مد نظرت هست بخونی رو یادداشت کن و متعهد شو که اون 5 ساعت رو درس بخونی ، تا یه هفته همینطور پیش برو از هفته بعد ش میتونی نیم ساعت تا یک ساعت به تایم مطالعه ت اضافه کنی( فقط خواهشا بیشتر نشه ، چون اولشه هنوز کلی انرژی دارین و فک میکنین که میتونین بیشتر بخونین ولی بعد از یه مدت خسته کننده میشه باید یواش یواش اینکار رو انجام بدین) و همینجوری پیش برو تا وقتی که به ساعت مطالعه ای که مد نظرت هس برسی و اونو ثابت نگه ش دار و تغییرش نده. به نظرم به نتایج مثبتی میرسی فقط قطع نکن این روند رو ، چون باید هر چند اروم ،پیوسته ادامه پیدا کنه روند کنکور .من مشکل اصلیم با ساعت مطالعمه!!1
کلا من از اول زیاد ادم خرخونی نبودم ولی ساعت مطالعم خیلی خیلی کمه و با اینکه گوشی ندارم و نت خیلی نمیام ولی وقتمو خیلی تلف میکنم
چجوری خودمو زور کنم بشینم سر درس و مشق؟؟
یه پیشنهاد شخصی هم هست این که همون ساعتی که میخوای بخونی رُ مشخص کنی و حتی الآرم مشخص کنی ( حالا با ساعت با موبایل) اینجوری که ۹ تا ۱۰ صبح حتماً باید بخونم ...بعد نیم ساعت استراحت کن مثلاً باز بعدش...من مشکل اصلیم با ساعت مطالعمه!!1
کلا من از اول زیاد ادم خرخونی نبودم ولی ساعت مطالعم خیلی خیلی کمه و با اینکه گوشی ندارم و نت خیلی نمیام ولی وقتمو خیلی تلف میکنم
چجوری خودمو زور کنم بشینم سر درس و مشق؟؟
ب نظرم کرنومتر خیلی خوبه.من وقتی کرنومتر نمیزدم خیلی وقت هدر میدادم اما وقتی ریز ریز تایماتو حساب کنیو ببینی کمه بیشتر میخونیمن اصول برنامه ریزی رو بلدم ولی اصلا سرم به درس نمیره.چی کارکنم؟