- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
1- چجوری باید خلاصهنویسی کرد؟ چه چیزهایی رو باید نوشت؟ یعنی باید درسنامه رو مختصر و مفید بنویسیم یا نکات پراکنده؟ یا جفتش؟ و اینکه از الان باید شروع کنیم یا از مهر هم دیر نیست؟ بعدم تو چی خلاصه نویسی میکنید دفتر، دفترچه یا چی؟ جدی برام سواله
2- خود کتاب ادبیات اصلا نکتهی اضافهای داره که توی کتابکارها نباشه؟ ادبیات موضوعی و کتابای هامون سبطی رو بخونم بس نیست؟ و برای زبان فارسی کتابی هست که نکات حفظیشو جمع بندی کرده باشه(به جز دستور)؟
3- برای تست فیزیک من گاج نقره ای دارم ولی چون معمولا جزوههام کامل نیست یه کتاب برای درسنامه میخوام که مختصر و مفید هم باشه و مثل درسنامههای نشر الگو زیاد نباشه. اصلا همچین کتابی هست؟ چون شنیدم که کتابکارهای فیزیک هیچ کدوم درسنامه های خیلی خوبی ندارن. و اینکه من گاج نقرهای پایه دارم برای پیشم همونو بگیرم خوبه؟ فیزیک IQ چطوره؟
1-خلاصه نویسی درس هایی مثل شیمی و زیست و زبان فارسی باید تو خود کتاب باشه یعنی خوب خلاصه که نمیشه کرد ولی نکات تست هایی که میزنید یا جزوه های معلم رو به متن کتاب منتقل کنید که همه چیز رو تو کتاب و کنار هم داشته باشید.
درس هایی مثل فیزیک ریاضی هم من دفتر خلاصه نویسی دارم مثلا فرمول ها و یه سری راه حل هایی که برای یه سری سوالا همیشگیه رو تو اون مینویسم و حفظیات مهمی که ممکنه یادم بره(فیزیک مخصوصا) و شکل های مهم
2-برای ادبیات هم خوب مثلا نکته یه چیزایی مثلِ بعضی آرایه ها و قرابت هاست که ممکنه نکته داشته باشه وگرنه بقیش بیشتر کلمه ها و تاریخ ادبیات که نکته خاصی نداره کتاب هم فکر کنم ادبیات موضوعی و زبان فارسی هامون سبطی خوب باشه برای حفظیات هم مهروماه کتاب های لقمه داره
3-من از درسنامه های خیلی سبز جامع استفاده میکنم که خوب خلاصه است و کامل و خیلی از نکته های تستیو گفته ولی بازم بستگی به سلیقه خودتون داره گاج نقره ای هم برای کتاب اول خوبه به نظرم ولی کافی نیست و اینکه IQ رو باید آخرین کتاب و به عنوان پایان دهنده استفاده کنید نه تقویت کننده