- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- خوزستان
- سال فارغ التحصیلی
- 90
کسی نظری نداره؟
سرعتت در چه حد پایینه؟یعنی مثلا چقدر وقت اضاف میاری اخر ازمون؟
اگر اینجوری هستی که مثلا وقت نمیکنی فلان درس رو کلا بزنی مشکلت از چند جاست:1- کم تست میزنی 2-کم درس میخونی 3-تمرکز پایین موقع ازمون 4-استرس زیاد که باید سعی کنی این مشکلات رو به حداقل برسونی
اما اگر اینجوری هستی که به تمام درسا میرسی ولی اخر کار مثلا 3 دقیقه وقت اضافه میاری که به درد هیچ جا نمیخوره و دلت میخواد مثلا یه ربع اضاف بیاری باید از روش ضربدر منفی دایره استفاده کنی.
اعتراف میکنم که مشکل من این بود و راه حلش رو هم قلمچی میگفت ولی چون من دیدگاهم نسبت به قلمچی بد بود دیر اقدام به برطرف کردنش کردم(فروردین
) .پس شما اگر در پی حل این مشکلی از این روش استفاده کن.به این شکل که در دو دور ازمون میدی! اول اونایی رو که بلدی...بعد اونایی که وقت گیرن!
دور اول که تمام سوالات رو میخونی و اسوناش رو جواب میدی باید منفی برای اونایی که کلا مبحثش رو نخوندی و نمیدونی و نزده ها بذاری و ضربدر برای سوالایی که وقت میگیرن ولی حل میشن و دایره هم برای سوالایی که نمیدونی جزو کدوم دستن!
کم کم که از این روش استفاده کنی مهارت پیدا میکنی و سوال هایی رو که قبلا دایره میذاشتی دیگه دایره نمیذاری!چون تمام سوالات جزو ضربدر و منها میشن و توانایی تشخیصت در نوع و تیپ سوال افزایش پیدا میکنه.
ارزو میکنم نزده هاتون بیشتر از غلطاتون باشه تا حدی که تمام غلطهاتون یه روزی نزده باشه.