- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 0

آخرین ویرایش:

ویدیو های الا رو دیدم ! به نظرم بالای ۵۰ درصد نمیشه رسید با اونا ! نمیدونم شاید هم به نظر من سطحش معمولیهفیلم های آلا روببین (رایگانه دانلودش)
فیزیکش به نظرم خیلی خوبه (طلوعی)
بستگی به خودت داره DVDیه جور کلاس خصوصیه +سوالاتم میتونی تو سایت آلا بری بپرسی

بله دیدم ! خب به هر حال نظرا فرق میکنه!یعنی چی معمولیه؟ طلوعیشو دیدی؟ به نظرم پیش۲ رو خوب درس میداد
من مغناطیس احمد مصلایی رو هم دیدم (به نظرم) زیاد تعریفی نداشت کلا همه چی به خودته معلم ۲۰ درصده ماکزیمم
.........
نکته ای که مهمه میگن DVDممکنه باعث کند شدن ذهن شه یعنی بهتره اول از روی یه کتاب بخونیم فقط اون مباحثی که مشکل داریم بریم سراغDVD
من از شیمی خوشم اومد یه آقایی به اسم آقاجانی! فکر کنم درس میداد من درصد شیمی ام با اون رفت بالا خوب بود در کل! البته که تدریسش کامل نیست به نظرم بهتره کنارش مبتکران هم خونده بشهشیمی و زیستش چطوره آلا ؟
ببخشید که اینو میگم ولی کسانی رو میشناختم که 10 ساعت مطالعه من معادل 3.5 ساعت مطالعه فرد دیگری هست!الان چند ساعت میتونی بخونی؟
سلام دوستان
من یه مشکلی که دارم نمیتونم ساعت مطالعمو زیاد کنم
دوستمو میبینم که ۱۱ساعت میخونه و میخوادبرسونه به۱۶ساعت و من هنوز با زور ۹ساعت میخونم اونم نه هر روز
باید چکارکنم؟
لازمه ۱۶ساعت در روز خوندن؟
:-s
برای زیست فصل گوارش ویدیو های "پوریا رحیمی" رو که دیدم خیلی خوب بود البته باید یه پیش زمینه ای داشته باشی, من با ویدیوهاش تو قلمچی قبلی گوارشو 89 و 100(گواه) زدمشیمی و زیستش چطوره آلا ؟

دومی نظارت مهمهسلام.وقت بخیر
شما باشید از ی نفر رتبه زیر 100 ک دوسال از کنکورش میگذره ولی خودش مشاور نداشته،مشاوره میگیرید
یا کسی ک شغلش مشاوره هست و سابقه رتبه برتر داشتن رو داره؟