• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
بین برنامه راهبردی و سطح آزمون کدوم مهم تره برای انتخاب موسسه آزمون آزمایشی؟

به نظر من برنامه راهبردی خیلی مهم تر از سطح آزمون هستش . برنامه راهبردی در یک آزمون به نظر من مهم ترین ملاکی هست که نحوه درس خوندن شما رو برای اون آزمون تایین می کنه و باید آزمونی رو انتخاب کنید که به نظرتون برنامه بهتری داره . این که سطح آزمون غیر استاندارد باشه بد هستش ولی چون شما تست های کنکور رو هم می زنید می تونید بفهمید سطح استاندارد در چه حدی هستش و این مشکل تا حد خوبی رفع میشه .

شاید راجب قلم چی بد بگین و اینا.. منم میگفتم و همه میگفتن ک سطحش مثل کنکور نیست و اینا..
ولی سر جلسه کنکور یه لحظه توی دلم ممنون بودم از این ازمونها .
البته الان نمیدونم چجوریه..
ولی دوره ما سخت بودن مخصوصن زیستش ک مشاورمون میگفت کنکور اسون تره . اما کنکور اسون نبود اون سال و ما عادت کرده بودیم ازمون سخت بدیم مدیریتشو بلد شده بودم هول نکردم .

هر ازمونی میدی سعی کن مدیریت ازمونو یاد بگیری . مثلن کنکور 94 ک فیزیکش سخت بود بین سوالهاش میشد غربال کرد سوالی ک بشه جواب داد رو جواب داد من با همین کار 70 زدم فیزیک رو و خیلی ب نفعم شد چون درصدا خیلی پایین بود تو فیزیک . یعنی باید با ازمون دادن سیاست مدیریت کردن رو یاد بگیری . ک چ تستیو بزنی معلم ریاضیمون میگفت صفحه رو ک نگاه میکنی باید بتونی تشخیص بدی کدوم سوالها الان قابل حلن کدومها برای دور دومن کدومها وقت گیرن کدومها رو کلن بلد نیستی نیاز ب فکر کردن داری کدومها رو فراموش کردی کدومها رو اصن نخوندی و... . یا ترتیب زدن درسها مثلن من خودم با ازمونها دیدم وقتی اول دینی بعد ادبیات بعد زبان و اخر عربی میزنم درصدام بهتر میشن نسبت ب وقتی ک ب ترتیب دفترچه عمومی میرم چون دینی نقطه قوتم بود سرعت عربیم خوب بود و ادبیات ضریب 4 داشت . و همینجور تحلیل بعد از ازمون ک خیییییییییییییییییلی مهم تر از همه چیزه . یعنی اگه نمیخواین تحلیل کنین اصن ازمون ندین ازمونی ک تحلیلشو نکردین نزده حساب کنید . با تحلیل ازمون نقاط ضعف قدرت اینکه برنامه هفته دیگتون چجوری باشه دستتون میاد یعنی کسی ک این هفته ازمونی میده هفته بعدش با همون شیوه برنامه قبلی میره جلو یا هیچ نقطه ضعفی نداره همه درسها رو کامل جواب داده بی غلط :دی یا اینکه داره مسیرو اشتباه میره . من خودم از وقتی تحلیل ازمون کردم تونستم ترازمو 1000 تا بکشم بالا :دی

قلم چی خوبه برنامش نسبت ب گزینه 2 . نگران سطح ازمونشم نباش . سعی کن فقط ازمون ب ازمون پیشرفت کنی مشکلاتتو حل کنی .

شاید راجب قلم چی بد بگین و اینا.. منم میگفتم و همه میگفتن ک سطحش مثل کنکور نیست و اینا..
ولی سر جلسه کنکور یه لحظه توی دلم ممنون بودم از این ازمونها .
البته الان نمیدونم چجوریه..
ولی دوره ما سخت بودن مخصوصن زیستش ک مشاورمون میگفت کنکور اسون تره . اما کنکور اسون نبود اون سال و ما عادت کرده بودیم ازمون سخت بدیم مدیریتشو بلد شده بودم هول نکردم .

هر ازمونی میدی سعی کن مدیریت ازمونو یاد بگیری . مثلن کنکور 94 ک فیزیکش سخت بود بین سوالهاش میشد غربال کرد سوالی ک بشه جواب داد رو جواب داد من با همین کار 70 زدم فیزیک رو و خیلی ب نفعم شد چون درصدا خیلی پایین بود تو فیزیک . یعنی باید با ازمون دادن سیاست مدیریت کردن رو یاد بگیری . ک چ تستیو بزنی معلم ریاضیمون میگفت صفحه رو ک نگاه میکنی باید بتونی تشخیص بدی کدوم سوالها الان قابل حلن کدومها برای دور دومن کدومها وقت گیرن کدومها رو کلن بلد نیستی نیاز ب فکر کردن داری کدومها رو فراموش کردی کدومها رو اصن نخوندی و... . یا ترتیب زدن درسها مثلن من خودم با ازمونها دیدم وقتی اول دینی بعد ادبیات بعد زبان و اخر عربی میزنم درصدام بهتر میشن نسبت ب وقتی ک ب ترتیب دفترچه عمومی میرم چون دینی نقطه قوتم بود سرعت عربیم خوب بود و ادبیات ضریب 4 داشت . و همینجور تحلیل بعد از ازمون ک خیییییییییییییییییلی مهم تر از همه چیزه . یعنی اگه نمیخواین تحلیل کنین اصن ازمون ندین ازمونی ک تحلیلشو نکردین نزده حساب کنید . با تحلیل ازمون نقاط ضعف قدرت اینکه برنامه هفته دیگتون چجوری باشه دستتون میاد یعنی کسی ک این هفته ازمونی میده هفته بعدش با همون شیوه برنامه قبلی میره جلو یا هیچ نقطه ضعفی نداره همه درسها رو کامل جواب داده بی غلط :D یا اینکه داره مسیرو اشتباه میره . من خودم از وقتی تحلیل ازمون کردم تونستم ترازمو 1000 تا بکشم بالا :D

قلم چی خوبه برنامش نسبت ب گزینه 2 . نگران سطح ازمونشم نباش . سعی کن فقط ازمون ب ازمون پیشرفت کنی مشکلاتتو حل کنی .
تحلیل آزمون انقدر اثر داره؟ به من خیلی گفتن اینو ، ولی من هیچ وقت گوش ندادم :|:|
البته دفتر برنامه ریزی ، تست زمان دار ،یادداشت برداری ، های لایت کردن و ... هم انجام ندادم :rolleyes::rolleyes:

من اصلا چطوری کنکور دادم ؟؟!! :eek::eek:

میخواستم یه جایی پشتیبان بشم ، دوستم اومد گفت تو واقعا روت میشه بری این کار هایی رو که انجام ندادی به بقیه توصیه کنی؟/:)/:)

در کل میخواستم بگم این نکات مهم هستند و شاید یه رقم رتبتون رو تغییر بدن حتی( فکر کنم برای من داده،یعنی رعایت نکردنش یه رقم زیادش کرد رتبم رو:D) اما اولویت اول به نظرم روش های خوندن برای یادگیری عمیق مطالب درسی هستش . یعنی منظورم اینه که فقط به دنبال تکنیک های کنکوری نباشید و سعی کنید تا اون جا که امکان داره هر درس رو عمیق یاد بگیرید .

• لایک
امتیازات: fteh
تحلیل آزمون انقدر اثر داره؟ به من خیلی گفتن اینو ، ولی من هیچ وقت گوش ندادم :|:|
البته دفتر برنامه ریزی ، تست زمان دار ،یادداشت برداری ، های لایت کردن و ... هم انجام ندادم :rolleyes::rolleyes:

من اصلا چطوری کنکور دادم ؟؟!! :eek::eek:

میخواستم یه جایی پشتیبان بشم ، دوستم اومد گفت تو واقعا روت میشه بری این کار هایی رو که انجام ندادی به بقیه توصیه کنی؟/:)/:)

در کل میخواستم بگم این نکات مهم هستند و شاید یه رقم رتبتون رو تغییر بدن حتی( فکر کنم برای من داده،یعنی رعایت نکردنش یه رقم زیادش کرد رتبم رو:D) اما اولویت اول به نظرم روش های خوندن برای یادگیری عمیق مطالب درسی هستش . یعنی منظورم اینه که فقط به دنبال تکنیک های کنکوری نباشید و سعی کنید تا اون جا که امکان داره هر درس رو عمیق یاد بگیرید .
خب تو وقتی درصد مثلن زیستت پایین بیاد میشینی بررسی میکنی تحلیلش میکنی میفهمی ک ایرادت کجای کاره . میفهمی اشتباه داری میخونی یا مرور نمیکنی یا.... دفعه بعد چ چیزاییو بخونی . مثلن سر تحلیل من فهمیدم این مرور روز قبل ازمون چ اهمیت زیادی داره :دی منابعت میفهمی خوبن یا ن . خوندن 30 درصده اهمیت خودشو داره اگه یکی شیوه خوندنش خوب نباشه با تحلیلهاست ک میفهمه . با تحلیلها میفهمه چ روشی براش بهتره .
من ترازم 6100 بود رسوندنش 7400 :دی..

خب تو وقتی درصد مثلن زیستت پایین بیاد میشینی بررسی میکنی تحلیلش میکنی میفهمی ک ایرادت کجای کاره . میفهمی اشتباه داری میخونی یا مرور نمیکنی یا.... دفعه بعد چ چیزاییو بخونی . مثلن سر تحلیل من فهمیدم این مرور روز قبل ازمون چ اهمیت زیادی داره :D منابعت میفهمی خوبن یا ن . خوندن 30 درصده اهمیت خودشو داره اگه یکی شیوه خوندنش خوب نباشه با تحلیلهاست ک میفهمه . با تحلیلها میفهمه چ روشی براش بهتره .
من ترازم 6100 بود رسوندنش 7400 :D..
منم به نظرم کاملا حرف شما درسته . البته قبول ندارم تاثیر خوندن خوب 30 درصد باشه .
پز تراز میدی ؟ :D:D . فکر کردی مگه تراز ما چند بوده ؟ رتبه کنکورت چقدر شد ؟ :)) ( من و چهار تا از دوست هام که تراز بالای 7000 داشتیم این نکات رو رعایت نمی کردیم :-/ )
البته صد درصد این نکات مهم هستند اما نه به اون نقش پر رنگی که موسسات اموزشی روشون تاکید دارند .

تست چه طور علامت می زنین؟ من میترسم علامت بزنم:-" رو آخرین صفحه پاسخنامه میزنم..
من گوشه ی بالای کتاب شماره ی سوال(یا حداقل رقم آخرشو)رو مینوشتم جلوشم شماره ی گزینه رو

منم به نظرم کاملا حرف شما درسته . البته قبول ندارم تاثیر خوندن خوب 30 درصد باشه .
پز تراز میدی ؟ :D:D . فکر کردی مگه تراز ما چند بوده ؟ رتبه کنکورت چقدر شد ؟ :)) ( من و چهار تا از دوست هام که تراز بالای 7000 داشتیم این نکات رو رعایت نمی کردیم :-/ )
البته صد درصد این نکات مهم هستند اما نه به اون نقش پر رنگی که موسسات اموزشی روشون تاکید دارند .

کسی رو میشناسم که با معدل 19/88 فارغ التحصیل شد ولی دو سالِ پشت کنکوره چون تکنیک های تست زنی و سرآزمونو نمیدونه!

نه منظورم اینه که تستی ک نکته داره،درست/غلط زدین. برای زمانی ک خواستیم دوره و جمع بندی کنیم
مشاورم میگه که بهترین جا برای نکته های تستا(درسایی مثل شیمی زیست و زبان فارسی)توی خود کتاب و قسمت مربوط به اون نکته است یعنی همه ی نکته های تستارو باید وارد کتاب کنی که بعدا لازم نباشه تو کتاب های مختلف دنبالشون بگردی!
درمورد درس هایی مثل فیزیک و ریاضی هم دفترخلاصه نویسی داشته باشی بهتره ولی راه تستی رو بالای صفحه ی تست هم میشه نوشت

Back
بالا