- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
بین برنامه راهبردی و سطح آزمون کدوم مهم تره برای انتخاب موسسه آزمون آزمایشی؟
بین برنامه راهبردی و سطح آزمون کدوم مهم تره برای انتخاب موسسه آزمون آزمایشی؟
یا اینکه داره مسیرو اشتباه میره . من خودم از وقتی تحلیل ازمون کردم تونستم ترازمو 1000 تا بکشم بالا 
تحلیل آزمون انقدر اثر داره؟ به من خیلی گفتن اینو ، ولی من هیچ وقت گوش ندادمشاید راجب قلم چی بد بگین و اینا.. منم میگفتم و همه میگفتن ک سطحش مثل کنکور نیست و اینا..
ولی سر جلسه کنکور یه لحظه توی دلم ممنون بودم از این ازمونها .
البته الان نمیدونم چجوریه..
ولی دوره ما سخت بودن مخصوصن زیستش ک مشاورمون میگفت کنکور اسون تره . اما کنکور اسون نبود اون سال و ما عادت کرده بودیم ازمون سخت بدیم مدیریتشو بلد شده بودم هول نکردم .
هر ازمونی میدی سعی کن مدیریت ازمونو یاد بگیری . مثلن کنکور 94 ک فیزیکش سخت بود بین سوالهاش میشد غربال کرد سوالی ک بشه جواب داد رو جواب داد من با همین کار 70 زدم فیزیک رو و خیلی ب نفعم شد چون درصدا خیلی پایین بود تو فیزیک . یعنی باید با ازمون دادن سیاست مدیریت کردن رو یاد بگیری . ک چ تستیو بزنی معلم ریاضیمون میگفت صفحه رو ک نگاه میکنی باید بتونی تشخیص بدی کدوم سوالها الان قابل حلن کدومها برای دور دومن کدومها وقت گیرن کدومها رو کلن بلد نیستی نیاز ب فکر کردن داری کدومها رو فراموش کردی کدومها رو اصن نخوندی و... . یا ترتیب زدن درسها مثلن من خودم با ازمونها دیدم وقتی اول دینی بعد ادبیات بعد زبان و اخر عربی میزنم درصدام بهتر میشن نسبت ب وقتی ک ب ترتیب دفترچه عمومی میرم چون دینی نقطه قوتم بود سرعت عربیم خوب بود و ادبیات ضریب 4 داشت . و همینجور تحلیل بعد از ازمون ک خیییییییییییییییییلی مهم تر از همه چیزه . یعنی اگه نمیخواین تحلیل کنین اصن ازمون ندین ازمونی ک تحلیلشو نکردین نزده حساب کنید . با تحلیل ازمون نقاط ضعف قدرت اینکه برنامه هفته دیگتون چجوری باشه دستتون میاد یعنی کسی ک این هفته ازمونی میده هفته بعدش با همون شیوه برنامه قبلی میره جلو یا هیچ نقطه ضعفی نداره همه درسها رو کامل جواب داده بی غلطیا اینکه داره مسیرو اشتباه میره . من خودم از وقتی تحلیل ازمون کردم تونستم ترازمو 1000 تا بکشم بالا
قلم چی خوبه برنامش نسبت ب گزینه 2 . نگران سطح ازمونشم نباش . سعی کن فقط ازمون ب ازمون پیشرفت کنی مشکلاتتو حل کنی .

) اما اولویت اول به نظرم روش های خوندن برای یادگیری عمیق مطالب درسی هستش . یعنی منظورم اینه که فقط به دنبال تکنیک های کنکوری نباشید و سعی کنید تا اون جا که امکان داره هر درس رو عمیق یاد بگیرید .
رو آخرین صفحه پاسخنامه میزنم..خب تو وقتی درصد مثلن زیستت پایین بیاد میشینی بررسی میکنی تحلیلش میکنی میفهمی ک ایرادت کجای کاره . میفهمی اشتباه داری میخونی یا مرور نمیکنی یا.... دفعه بعد چ چیزاییو بخونی . مثلن سر تحلیل من فهمیدم این مرور روز قبل ازمون چ اهمیت زیادی دارهتحلیل آزمون انقدر اثر داره؟ به من خیلی گفتن اینو ، ولی من هیچ وقت گوش ندادم
البته دفتر برنامه ریزی ، تست زمان دار ،یادداشت برداری ، های لایت کردن و ... هم انجام ندادم
من اصلا چطوری کنکور دادم ؟؟!! :eek::eek:
میخواستم یه جایی پشتیبان بشم ، دوستم اومد گفت تو واقعا روت میشه بری این کار هایی رو که انجام ندادی به بقیه توصیه کنی؟
در کل میخواستم بگم این نکات مهم هستند و شاید یه رقم رتبتون رو تغییر بدن حتی( فکر کنم برای من داده،یعنی رعایت نکردنش یه رقم زیادش کرد رتبم رو) اما اولویت اول به نظرم روش های خوندن برای یادگیری عمیق مطالب درسی هستش . یعنی منظورم اینه که فقط به دنبال تکنیک های کنکوری نباشید و سعی کنید تا اون جا که امکان داره هر درس رو عمیق یاد بگیرید .
منابعت میفهمی خوبن یا ن . خوندن 30 درصده اهمیت خودشو داره اگه یکی شیوه خوندنش خوب نباشه با تحلیلهاست ک میفهمه . با تحلیلها میفهمه چ روشی براش بهتره .
..منم به نظرم کاملا حرف شما درسته . البته قبول ندارم تاثیر خوندن خوب 30 درصد باشه .خب تو وقتی درصد مثلن زیستت پایین بیاد میشینی بررسی میکنی تحلیلش میکنی میفهمی ک ایرادت کجای کاره . میفهمی اشتباه داری میخونی یا مرور نمیکنی یا.... دفعه بعد چ چیزاییو بخونی . مثلن سر تحلیل من فهمیدم این مرور روز قبل ازمون چ اهمیت زیادی دارهمنابعت میفهمی خوبن یا ن . خوندن 30 درصده اهمیت خودشو داره اگه یکی شیوه خوندنش خوب نباشه با تحلیلهاست ک میفهمه . با تحلیلها میفهمه چ روشی براش بهتره .
من ترازم 6100 بود رسوندنش 7400..

. فکر کردی مگه تراز ما چند بوده ؟ رتبه کنکورت چقدر شد ؟
( من و چهار تا از دوست هام که تراز بالای 7000 داشتیم این نکات رو رعایت نمی کردیم
)من گوشه ی بالای کتاب شماره ی سوال(یا حداقل رقم آخرشو)رو مینوشتم جلوشم شماره ی گزینه روتست چه طور علامت می زنین؟ من میترسم علامت بزنمرو آخرین صفحه پاسخنامه میزنم..
منم به نظرم کاملا حرف شما درسته . البته قبول ندارم تاثیر خوندن خوب 30 درصد باشه .
پز تراز میدی ؟. فکر کردی مگه تراز ما چند بوده ؟ رتبه کنکورت چقدر شد ؟
( من و چهار تا از دوست هام که تراز بالای 7000 داشتیم این نکات رو رعایت نمی کردیم
)
البته صد درصد این نکات مهم هستند اما نه به اون نقش پر رنگی که موسسات اموزشی روشون تاکید دارند .
مشاورم میگه که بهترین جا برای نکته های تستا(درسایی مثل شیمی زیست و زبان فارسی)توی خود کتاب و قسمت مربوط به اون نکته است یعنی همه ی نکته های تستارو باید وارد کتاب کنی که بعدا لازم نباشه تو کتاب های مختلف دنبالشون بگردی!نه منظورم اینه که تستی ک نکته داره،درست/غلط زدین. برای زمانی ک خواستیم دوره و جمع بندی کنیم