سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
دانشگاه سال پیش تا دهم پونزدهم هی تمدید میکرد ثبت نام رو میگفت تو رو خدا بیاید ثبت نام کنید. از اینورم زودتر میدن دیگه. تا 27 اینا فکر نکنم بکشه کارتون
مگه ترمتون اول مهر شروع نمیشد؟
ترم یکیا دیرتر میرن سر کلاس؟ :-؟

ترم یکیا دیرتر میرن سر کلاس؟ :-?
آره از اول مهر شروع میشه. ترم اولیا هم اتفاقا زودتر میان:)) (یعنی ترم بالایی ها دیر میان) ولی خب سال پیش تاسوعا عاشورا افتاده بود حدود هفتم هشتم، و قبلش فرمالیته بود تا حدی. یا درسی ندادن یا دوباره تکرار کردن بعد عاشورا. ولی کلا اصل تشکیل کلاس ها بعد حذف و اضافست که میشه 9 10 11 مهر برای ما. سال بالایی ها قبلش کمتر میان. به خصوص اگه شهر دور باشن. برای ثبت نام هم چون بعضیا دیر میرسن یا مثلا المپیادین و سهمیشون دیر اعمال میشه، ناچارا هی تمدید کنن. ولی شما از همون اوایل مهر برید دیگه:)

ترم یکیا دیرتر میرن سر کلاس؟ :-?

دانشگاه ها فرق داره .برا ما کلاسا هفته اخر شهریور...بیست و چهارم شروع میشه هرسال...اما ورودی ها دیر تر میان سر کلاسا...تا اونجایی که یادمه ترم یک هفته دوم مهر بود ما رفتیم سر کلاس و پزشکی ها هفته اول قبلش جشن و معارفه و ازمون تعیین سطح زبان بود...به هر حال شروع ترم برای ترم اولی ها بستگی به زمان اعلام نتایج داره و تصمیمات اموزش هر دانشکده

من تو هیچ رشته ی شرایط خاصی قبول نشدم.این نشون میده که من تو یکی از اولویتای قبلیم قبول شدم.
چه جوری بدون این که رشته ی قبول شده‌م مشخص بشه میگن رشته های شرایط خاص قبول نشدم؟
(با رتبه ی من حتما میشه دبیری رفت خب :|)
برای رفتن به فرهنگیان باید جزو ده تای اول زده باشید هر چه قدر هم رتبه تان خوب باشد

من امروز برنامه سرویس دانشگاهو گرفتم دیدم خونه ما توی مسیرش نیست نزدیک ترین مسیرش هم دو تا بلوار دورتر از ماست، بعد یکی از کادر امور دانشجویی اونجا هم آشنا بود قراره پیگیری کنه
حالا سوال اینه که مسیر سرویسو تغییر میدن یا نه؟
خیلی نگران شدم چون خیلی سخت میشه اینجوری

من امروز برنامه سرویس دانشگاهو گرفتم دیدم خونه ما توی مسیرش نیست نزدیک ترین مسیرش هم دو تا بلوار دورتر از ماست، بعد یکی از کادر امور دانشجویی اونجا هم آشنا بود قراره پیگیری کنه
حالا سوال اینه که مسیر سرویسو تغییر میدن یا نه؟
خیلی نگران شدم چون خیلی سخت میشه اینجوری
مترو خواهرم، مترو.

توی کارنامه سبز *3 چه فرقی با * داره؟
و اینکه اگه تو هردو ستون 1 نوشته شده باشه یعنی چی؟

اینجا کامل توضیح داده:
http://www.heyvagroup.com/showhelp/30/کارنامه-نهایی-(سبز)-چیست-و-چه-کاربردی-دارد.html
این رو هم باید خوند:
http://iranmoshavere.com/اشتباه-در-انتخاب-رشته/
من امروز به آموزش کل امیرکبیر و تهران سر زدم درباره کارنامه سبز و انتقالی پرسیدم. امیرکبیر گفت نه کسی با کارنامه سبز میاد اینجا و نه کسی میره ولی انتقالی گرفتن ممکنه(شرایط: دو ترم تو دانشگاه مبدا معدل بالای 15 و چهار ترم بالای 16 تو امیرکبیر). تهران گفت ما نه با کارنامه سبز کار میکنیم نه کسی رو با انتقالی قبول میکنیم. اگر کسی درباره کارنامه سبز و انتقالی در هر کدوم از دانشگاه های تهران چیزی میدونه بگه لطفا.

آخرین ویرایش:
این چه بدبختی بود واقعا چرا؟
نظام قدیما فقط میتونن 98 کنکور بدن
بعدش با کتاب های جدید باید کنکور بدن

توی کارنامه سبز *3 چه فرقی با * داره؟
و اینکه اگه تو هردو ستون 1 نوشته شده باشه یعنی چی؟
اینکه تو هر دو ستون 1 نوشته یعنی فقط تو یک نفر داوطلب اون دانشگاه بودی و نفر اول هم شدی
برا چه رشته و دانشگاهی اینطوری شده برات؟

چرا فیزیک شریف اینجوری شدع؟پارسال تا 700 800 میگرفتن الان من با کارنامه سبز قبول نمیشدم :-"
اون 3* مثل اینکه برا اونایی که سهمیه داشتن...راهنما دارع دیگع اون بالا کارنامه سبز توضیح دادع

چرا فیزیک شریف اینجوری شدع؟پارسال تا 700 800 میگرفتن الان من با کارنامه سبز قبول نمیشدم :-"
اون 3* مثل اینکه برا اونایی که سهمیه داشتن...راهنما دارع دیگع اون بالا کارنامه سبز توضیح دادع
کدوم سهمیه؟ سهمیه مناطق یا چیز دیگه؟

این *۳ یعنی چی آخه؟میشه یکی بگه
آخه نمیشه که هم طبق * تو اون رشته قبول شده باشی هم طبق۳ توی یه چیز دیگه ...

اینکه تو هر دو ستون 1 نوشته یعنی فقط تو یک نفر داوطلب اون دانشگاه بودی و نفر اول هم شدی
برا چه رشته و دانشگاهی اینطوری شده برات؟
ژنتیک یزد،نه اخه چندتا از کسایی که همین رشته و دانشگاه قبول شدن رو هم میشناسم:-؟

4- مفهوم عدد 3 (سه) در قسمت نتيجه اولويت قبولي نشانگر آن است كه داوطلب با توجه به داشتن نمره در رشته محل انتخابي ، در سهميه مجاز ديگري به جز سهميه نهايي پذيرفته شده است.
یعنی رشته ى دیگه ای هم بوده که میتونستم برم؟اخه عددای رتبه ى من کمتر یا مساوی آخرین نفر نبود:-؟

چیزی که من گفتم عینا نقل قول از خود سنجشه.
این برداشت هم میشه از سنجش کرد که از مناطق دیگه هم با تراز شما پذیرفته شدن‌.
جمله‌ش کژتایی داره-.-
مگه سهمیه نهایی رو فقط برا سهمیه دارا نزدن ؟

Back
بالا