• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات غیردرسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
من اصرار لجوجانه نکردم .:|
صرفا تو ذهنم بود که ۸۰ زبان در هر سطحی که باشه درصد خوبیه مثلا برای همین درصد ۸۰ رو گفتم و رنج مقایسمو نگاه کن نگفتم درصد ۱۰ عربی بهتر از ۲۰ زبانه . من در حدود تجربه خودم حرف زدم نه اصرار دارم که درسته نه حوصله بحث بیخودی دارم ولی بحثم سر اینه که هر تیکه از حرف رو که دلت می خواد می چسبی و مانور میدی .

اصلا هرچی تو بگی قبول :)
هدف جفتمون کمکه دیگه؟هوم؟
جفتمون هم میگیم فکر و تلاش به 100 زدن در درسی که در اون درس تسلطی وجود نداره، اشتباهه.

من صرفا خواستم یادآوری کنم مقایسه بین درصدهای مختلف در درسها و ارزش‌گذاری اونها بصورت کلی کار منطقی‌یی نمیتونه باشه.

ختم به خیر شد ماجرا؟ :D

(ضمنا اگه این میان ناخواسته ، احیانا ناراحتت کردم ، عذر میخوام. )

برای جمع بندی زیست فار (پله اخر) بهتره یا موج ازمون الگو؟ و برای شیمی فیل بهتره یا خط ویزه یا درسنامه فار کافیه؟ برای جمع بندی عربی ریاضی و فیزیک هم پیشنهاد بدین لطفا؟:-/

چرا فكري خوب نيست؟!
من إز ٧- ديني رسيدم به بالاي هشتاد،خوب به إستاد چجوري ميتونه كمك كنه ديگه!؟

خب این حرف من در پاسخ به کسی بود که امکان رفتن به کلاس دکتر کریمی داشت و در مقایسه با کلاس کریمی بود
در غیر این صورت که خب کسی که شرایط دسترسی به استادی با کیفیت تدریس بهتری رو نداره خب رفتن به کلاس این دو نفر(سرکشیک و فکری) توصیه میشه.

ولی البته من غیر ازموضوع کیفیت تدریس، همیشه در مورد هر استادی (در هر درسی) سه مورد رو در نظر دارم:
چشم پاک‌! (در کلاس دخترانه)
کلاس درس رو با کلاس تعریف خاطرات اشتباه نگرفتن
انرژی داشتن رو با اجرای سیرک و شو اشتباه نگرفتن

این رو بطور کلی گفتم نه صرفا در مورد اون دو نفر.

برای جمع بندی زیست فار (پله اخر) بهتره یا موج ازمون الگو؟ و برای شیمی فیل بهتره یا خط ویزه یا درسنامه فار کافیه؟ برای جمع بندی عربی ریاضی و فیزیک هم پیشنهاد بدین لطفا؟

برای زیست، بین دو انتخاب خودت: موج آزمون

شیمی:
قصدت مرور همراه با مطالعه خلاصه اما کافی و منطقی هستش: قطعا فیل شیمی
قصدت مرور صرفا با آزمون و تست تالیفی هستش و تاکیدی روی کیفیت خلاصه درسنامه نداری و تاکیدت روی کیفیت سوالات هستش: موج آزمون

عربی:
جمع‌بندی با تست و آزمون: خیلی سبز
جمع بندی با درسنامه مفید و مخصوص زمان فعلی: زیپ عربی

ریاضی: خط ویژه گاج

فیزیک:
با گاج پیش اومدی:
الف) درسنامه گاج + تستهای ستاره دار رو بزن
ب) حوصله کار بالا رو نداری: مولفین گاج برات اینکار رو کردند: خط ویژه گاج
با خیلی سبز پیش اومدی: حتما و حتما آزمون خیلی سبز

سلام. :D
من تقريبا هيچ كتابي رو براي جمع بندي عوض نكردم، به نظرتون اين كار خيلي اشتباهه؟
مخصوصا درسي كه بابت اين كارم نگرانشم رياضيه! من رياضي رو از رو مهروماه خوندم ولي متاسفانه حتي غير از ازمون هاي اخر هر درس، تو بعضي از مباحث تستاي اصلي خود فصل رو هم كامل نزدم و شايد مثلا بيس سي تا از بعضي فصلا مونده باشه. و اينكه من فكر ميكنم هنوز به سوالايي كه زدم كامل مسلط نشدم و مطمئنم مثلا اگه همون سوالا رو بدن بهم بالاي هفتاد نميزنم با اينكه كتاب خيلي سختي هم نيست. با اين تفاسير به نظرتون بهتر نيست كه همون مهروماه خودمُ كامل بخونم و سراغ يك كتاب ديگه براي جمع بندي نرم؟
درصداي رياضيم هم تقريبا بده ميانگين پنجاه مثلا.
بعد يه سوال ديگه هم اينكه من ادبيات گاج نقره اي رو دارم ولي املا حتي يه دونه تست هم نزدم و تو ازمونا هم هميشه املا رو رد ميشم، واسه املا به نظرتون تو اين وقت كم لازمه كه اون همه تست گاج رو بزنم يا به سراسري ها اكتفا كنم يا چي؟ با توجه به اينكه ارايه هم بايد كلي تست بزنم و تستاي ارايه گاج هم خيلي زياده
اصلا واسه خود ارايه چيكار كنم؟ واسه ارايه لازمه همه رو بزنم؟:|

سلام. :D
من تقريبا هيچ كتابي رو براي جمع بندي عوض نكردم، به نظرتون اين كار خيلي اشتباهه؟
مخصوصا درسي كه بابت اين كارم نگرانشم رياضيه! من رياضي رو از رو مهروماه خوندم ولي متاسفانه حتي غير از ازمون هاي اخر هر درس، تو بعضي از مباحث تستاي اصلي خود فصل رو هم كامل نزدم و شايد مثلا بيس سي تا از بعضي فصلا مونده باشه. و اينكه من فكر ميكنم هنوز به سوالايي كه زدم كامل مسلط نشدم و مطمئنم مثلا اگه همون سوالا رو بدن بهم بالاي هفتاد نميزنم با اينكه كتاب خيلي سختي هم نيست. با اين تفاسير به نظرتون بهتر نيست كه همون مهروماه خودمُ كامل بخونم و سراغ يك كتاب ديگه براي جمع بندي نرم؟
درصداي رياضيم هم تقريبا بده ميانگين پنجاه مثلا.
بعد يه سوال ديگه هم اينكه من ادبيات گاج نقره اي رو دارم ولي املا حتي يه دونه تست هم نزدم و تو ازمونا هم هميشه املا رو رد ميشم، واسه املا به نظرتون تو اين وقت كم لازمه كه اون همه تست گاج رو بزنم يا به سراسري ها اكتفا كنم يا چي؟ با توجه به اينكه ارايه هم بايد كلي تست بزنم و تستاي ارايه گاج هم خيلي زياده
اصلا واسه خود ارايه چيكار كنم؟ واسه ارايه لازمه همه رو بزنم؟:|
1.ببین جمع‌بندی فقط یک مدل و یک نوع نیست و در واقع این تلقی غلطیه ک جمع‌بندی یعنی زدن تست‌هایی تالیفی که از قضا فراتر و یا متفاوت از کنکور باشه! اما اساس تمام‌ انواع جمع‌بندی بر این مبناست که «همیشه بیش از 90 درصد تست های هر درس در کنکور (بخصوص در درسهای اختصاصی) بر اساس تیپ تستهای مرسوم سالهای قبل مطرح میشه.»
بر همین اساس هدف ما (و هدف کتابهای استاندارد جمع‌بندی) اینه در دوران جمعبندی به این تیپ تستهای سالهای قبل مسلط بشیم بر همین اساس دو نوع کلی جمع‌بندی داریم:
نوع اول: کسی که تا الان تسلط کافی پیدا نکرده و فرصت نکرده انواع تیپ تستهای هر درس رو بزنه و یاد بگیره
پس نیاز به جمعبندی‌یی دارای درسنامه کافی و لازم (نه بیش از حد مختصر و نه بیش از حد طولانی) داره که تمام تیپ های تست سراسری + تمرینات کتاب درسی که ممکنه مورد سوال قرار بگیره (اما هنوز قرار نگرفته) رو بررسی کنه.
نوع دوم:
کسی که تیپ های تست کنکور رو کامل مسلط شده و الان اینکار که یک بار دیگه عینا سوالات کنکور رو بخواد بررسی کنه یا بخواد درسنامه بخونه براش ممکنه حوصله سر بر باشه پس میاد آزمون هایی تالیفی که بر اساس تیپ‌تست های کنکور طراحی شدند رو میزنه.
پس نیاز به کتابی شامل آزمون های استاندارد تالیفی مطابق با تیپ تستهای کنکور داره

بنابراین شما برای ریاضی نیاز به مدل اول جمع‌بندی دارید. و مناسب ترین منبع برای شما کتاب ریاضی خط ویژه گاج هست.میتونید با خیال راحت مهر و ماه رو کنار بذارید و خط ویژه رو مطالعه کنید و مطمعن باشید صرفا با تسلط به همون تستهای خط ویژه به همون تسلط مورد نظرتون می‌رسید

2. در مورد ادبیات، این تصور اشتباهیه که باید حجم زیاد یا غیر معقولی تست بزنید تا به تسلط برسید (این دیدگاه غلط در مورد قرابت،ارایه،املا بشدت وجود داره) شما قبل از هر چیز باید در قرابت یا ارایه یا املا آموزش لازم رو ببینید و بعد برید سراغ تست زنی. و این تست زنی هم لازم نیست حجم زیادی باشه. از امروز تا کنکور شبی 5تا10 تست سراسری های سال قبل رو (بعد از آموزش قرابت و ارایه و املا) از هر کدوم از این مباحث بزنید کفایت می‌کنه
در مورد املا: از 2 تست املای کنکور همواره یکیش که بصورت یافتن غلط املایی در گزینه (نه یافتن تعداد غلط) هستش خیلی آسونه و میشه به راحتی با تسلط به لیست لغات املایی به تسلط رسید
لیست لغات املایی لازم رو میتونی به سه روش پیدا کنی:
الف) درسهای لغات املایی زبان فارسی رو بخون و ترکیب های واژگان رو به خاطر بسپر + وقتی معنی واژگان رو میخونی دور لغاتی که یکی از حروف ( ح ه . ط ت . ض ز ذ ظ . س ص ث ) رو داره خط بکش و شکل نوشتاری اون رو به خاطر بسپر
ب) اگه کتاب واژگان نشرالگو داری خودش برای هر درس اومده کار الف رو انجام داده و میتونی اونو مطالعه کنه
پ) از تمام موارد بالا بهتر کتاب خط ویژه ادبیات که نوشته همون مولفین کتاب گاج موضوعی هستش و برای جمع‌بندی تمام ادبیات عالیه، در بخش املایی اومده همین جدول رو مشخص کرده و میتونی اونو مطالعه کنی

ارایه. حتما قبل تست زدن آموزش لازم در مورد تکنیک های پاسخ گویی به ارایه رو یاد بگیر و بعدش فقط تست های 4 سال اخیر رو بزنی کفایت می‌کنه

الف) فیلم آموزش ارایه عبدالمحمدی (نسخه قدیمی. نسخه جدیدش اصلا مناسب نیست) فوق العاده است و لازم هم نیست بخری میتونی در تلگرام دانلود کنی اگه در دانلود از تلگرام مشکل داشتی بگو تا بگم بطور جایگزین چطور دانلود کنی فیلم رو

ب) اگه منبع نوشتاری رو باهاش راحت‌تری میتونی از همون بخش ارایه کتاب خط ویژه ادبیات استفاده کنی

1.ببین جمع‌بندی فقط یک مدل و یک نوع نیست و در واقع این تلقی غلطیه ک جمع‌بندی یعنی زدن تست‌هایی تالیفی که از قضا فراتر و یا متفاوت از کنکور باشه! اما اساس تمام‌ انواع جمع‌بندی بر این مبناست که «همیشه بیش از 90 درصد تست های هر درس در کنکور (بخصوص در درسهای اختصاصی) بر اساس تیپ تستهای مرسوم سالهای قبل مطرح میشه.»
بر همین اساس هدف ما (و هدف کتابهای استاندارد جمع‌بندی) اینه در دوران جمعبندی به این تیپ تستهای سالهای قبل مسلط بشیم بر همین اساس دو نوع کلی جمع‌بندی داریم:
نوع اول: کسی که تا الان تسلط کافی پیدا نکرده و فرصت نکرده انواع تیپ تستهای هر درس رو بزنه و یاد بگیره
پس نیاز به جمعبندی‌یی دارای درسنامه کافی و لازم (نه بیش از حد مختصر و نه بیش از حد طولانی) داره که تمام تیپ های تست سراسری + تمرینات کتاب درسی که ممکنه مورد سوال قرار بگیره (اما هنوز قرار نگرفته) رو بررسی کنه.
نوع دوم:
کسی که تیپ های تست کنکور رو کامل مسلط شده و الان اینکار که یک بار دیگه عینا سوالات کنکور رو بخواد بررسی کنه یا بخواد درسنامه بخونه براش ممکنه حوصله سر بر باشه پس میاد آزمون هایی تالیفی که بر اساس تیپ‌تست های کنکور طراحی شدند رو میزنه.
پس نیاز به کتابی شامل آزمون های استاندارد تالیفی مطابق با تیپ تستهای کنکور داره

بنابراین شما برای ریاضی نیاز به مدل اول جمع‌بندی دارید. و مناسب ترین منبع برای شما کتاب ریاضی خط ویژه گاج هست.میتونید با خیال راحت مهر و ماه رو کنار بذارید و خط ویژه رو مطالعه کنید و مطمعن باشید صرفا با تسلط به همون تستهای خط ویژه به همون تسلط مورد نظرتون می‌رسید

2. در مورد ادبیات، این تصور اشتباهیه که باید حجم زیاد یا غیر معقولی تست بزنید تا به تسلط برسید (این دیدگاه غلط در مورد قرابت،ارایه،املا بشدت وجود داره) شما قبل از هر چیز باید در قرابت یا ارایه یا املا آموزش لازم رو ببینید و بعد برید سراغ تست زنی. و این تست زنی هم لازم نیست حجم زیادی باشه. از امروز تا کنکور شبی 5تا10 تست سراسری های سال قبل رو (بعد از آموزش قرابت و ارایه و املا) از هر کدوم از این مباحث بزنید کفایت می‌کنه
در مورد املا: از 2 تست املای کنکور همواره یکیش که بصورت یافتن غلط املایی در گزینه (نه یافتن تعداد غلط) هستش خیلی آسونه و میشه به راحتی با تسلط به لیست لغات املایی به تسلط رسید
لیست لغات املایی لازم رو میتونی به سه روش پیدا کنی:
الف) درسهای لغات املایی زبان فارسی رو بخون و ترکیب های واژگان رو به خاطر بسپر + وقتی معنی واژگان رو میخونی دور لغاتی که یکی از حروف ( ح ه . ط ت . ض ز ذ ظ . س ص ث ) رو داره خط بکش و شکل نوشتاری اون رو به خاطر بسپر
ب) اگه کتاب واژگان نشرالگو داری خودش برای هر درس اومده کار الف رو انجام داده و میتونی اونو مطالعه کنه
پ) از تمام موارد بالا بهتر کتاب خط ویژه ادبیات که نوشته همون مولفین کتاب گاج موضوعی هستش و برای جمع‌بندی تمام ادبیات عالیه، در بخش املایی اومده همین جدول رو مشخص کرده و میتونی اونو مطالعه کنی

ارایه. حتما قبل تست زدن آموزش لازم در مورد تکنیک های پاسخ گویی به ارایه رو یاد بگیر و بعدش فقط تست های 4 سال اخیر رو بزنی کفایت می‌کنه

الف) فیلم آموزش ارایه عبدالمحمدی (نسخه قدیمی. نسخه جدیدش اصلا مناسب نیست) فوق العاده است و لازم هم نیست بخری میتونی در تلگرام دانلود کنی اگه در دانلود از تلگرام مشکل داشتی بگو تا بگم بطور جایگزین چطور دانلود کنی فیلم رو

ب) اگه منبع نوشتاری رو باهاش راحت‌تری میتونی از همون بخش ارایه کتاب خط ویژه ادبیات استفاده کنی
در مورد رياضي، واقعا به نظرتون كنار گذاشتن مهروماه اين موقع تصميم درستيه؟ من خودم فكر ميكنم اينجوري همون اندازه اي كه ازش خوندم و تست زدم هم بيهوده ميشه اگه يك دور ديگه سراغ تستاش نرم!
و اينكه مرسي از جواب كاملتون

چه کنیم سرعت شیمیایی ِ مان در فرصت باقیمانده به شدت جهش کند ؟
:-"

تمرین تمرین تمرین تمرین تمرین
اگه هم سرعتت تو ی درس ی مبحث خاص مثلن ک میدونی کمه همون مبحث رو هر شب بذار مثلن 5 تا تست زمان دار بزن هر شب تایمتو کمتر کن ینی فک کن کنکوره و شروع کن بزن تستهاشو .
بعدم مدیریت کن رو سوالها استپ نکن و یاد بگیر گلچین کنی سوالهایی ک بتونی حواب بدی رو

خیلی بستگی داره به اینکه شما الان در چه حد هست شیمیتون.
ولی به نظرم اگه واکنش ها رو کامل مسلط نیستید( مسلط بودن و اینکه مطلب در زمان استرس هم یادتون بیاد با بلد بودن معمولی فرق داره) حتما بشینید حفظشون کنید کامل. اگه تونستید معروف ها رو( مثلا اون آزمایش کوه آتشفان) رو حتی ضریباشم حفظ باشید چه بهتر. بعد از نوشتن الکی کلا باید پرهیز کنی. چه تو شیمی چه تو ریاضی چه فیزیک. یه سری بخش ها رو میشه ذهنی انجام داد و فاکتور گرفت نوشتنشو. شکل های مولکول ها رو هم حتما بلد باش. و حل کردن انواع مساله هم مهمه دیگه. اینکه یه تعداد مساله رو بذاری جلوت و تو یه تایم معین حل کنی و اون استرسه رو بگیری و عادت کنی تو اون شرایط هم سوال حل کنی مهمه.
و سعی کن تو همه مباحث خوب باشی. ممکنه هر سال یه بخشی سخت باشه و یه بخش دیگه آسون. نکنه آسونه رو از دست بدی:)
در کل با توجه به اینکه از سطحت مطلع نیستم، ممکنه توصیه هام خیلی بدیهی باشه برات و این مراحلو رفته باشی. از اونورم ممکنه اندر خم یه کوچه باشی و مثلا زیاد نوشتن یا کم نوشتن برات اونقدری تعیین کننده نباشه.
موفق باشی!!!

Back
بالا