- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
این تاپیک برای سوالات و مشکلات درسی است.
من شیمی ش رو دارم، خودم باهاش راحت نیستم، نکته هاشو وارد کتاب میکنم ولی چون متن کتابو داره، و چیزی کمتر نداره از این نظر مشکل ایجاد نمیکنه، باید ببینی راحتی باهاش یا نهکسی کتاب های زیر ذره بینو استفاده کرده؟همون کتاب های وزارتی به علاوه ی نکاتی که اضافه شده...میشه به جای کتاب وزارتی از اون ها استفاده کرد؟
پ.ن بیشتر زیستش البته
.چون متن کتاب رو کامل داره ،مشکلی نیس.کسی کتاب های زیر ذره بینو استفاده کرده؟همون کتاب های وزارتی به علاوه ی نکاتی که اضافه شده...میشه به جای کتاب وزارتی از اون ها استفاده کرد؟
پ.ن بیشتر زیستش البته
لغات رو بخونین و متن ریدینگ های کتاب درسی، و یه شب درمیون یه متن رو بخونید و تست بزنید خوبه، خیلی مسلط میشید روی متنزبان کنکورو چه طور می خونین؟ اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟
البته به نظرم خوبه هر هفته در حد 2_3 تست گرامر هم بزنی تا یادت نرن. اینجوری دیگه مهر نمیخوای زمان بذاری گرامر رو دوباره یادت بیاریزبان کنکورو چه طور می خونین؟ اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟
روزی نیم ساعت ورزش هوازی کنیدعربی کنکور رو چه طور باید خوند؟ با پایه نسبتا قوی، البته سال سومم با تقریب خوبی ضعیفم
و اینکه اصلا نمی تونم متمرکز بخونمش،خوابم می گیره،انگار مغزم ذوب میشه و باقی درسامو با بی حوصلگی میخونم
خب اول فعل که ضعیفم بخونم،بعد اسم،بعد حرف مگه مشکلی دارهروزی نیم ساعت ورزش هوازی کنید
عربی هم میگن مبحثی خوندن بهتره مثلا اول اسمو تموم کنید بعد برید فعل بعد حروف
توتست باید ببینی نه جزوهخب اول فعل که ضعیفم بخونم،بعد اسم،بعد حرف مگه مشکلی داره
مثلا من یه جزوه از دوم رو خوندم دیدم هیچ قاعده ای یادم نرفته و مشکلی نداشتم
من از اول راهنمایی تست کار کردمتوتست باید ببینی نه جزوه
ب نظر من عربی رو خلاصه کنید اول و انقدر بخونیدش تا روون بشین.من عربیو زیاد میخوندم و 95 درصد هم زدم.اصلا تست نمیزدم و تست طرح میکردم بیشتر از عید ب بعد کنکور هارو میزدم.و ب نظرم برای عربی با جزوه های دبیرتون پیش برید چون کتابا خیلی واضح توضیح ندادنعربی کنکور رو چه طور باید خوند؟ با پایه نسبتا قوی، البته سال سومم با تقریب خوبی ضعیفم
و اینکه اصلا نمی تونم متمرکز بخونمش،خوابم می گیره،انگار مغزم ذوب میشه و باقی درسامو با بی حوصلگی میخونم
چه طوری تست طرح می کردین؟ب نظر من عربی رو خلاصه کنید اول و انقدر بخونیدش تا روون بشین.من عربیو زیاد میخوندم و 95 درصد هم زدم.اصلا تست نمیزدم و تست طرح میکردم بیشتر از عید ب بعد کنکور هارو میزدم.و ب نظرم برای عربی با جزوه های دبیرتون پیش برید چون کتابا خیلی واضح توضیح ندادن
البته عربی سفید رو تو عید زدم همشو.و شبی یدونه متن از عید ب بعد خیلی خوبه.کلا عمومی ها بعد عید خیلی پررنگ تر میشن
ببین جزوه ای ک من داشتم بینش سوال داشت مبحثی که اکثرا سوالات کنکور و سنجش بود سعی میکردم تموم نکات سختیو ک یاد گرفتم تو دوتا تست واسه ی مبحث بگنجونم.نکات تو عربی حرف اولو میزنن گاهی تو کنکور با یک نکته کلی تست حل میشهچه طوری تست طرح می کردین؟
عربی نشر الگو دارم و میخوام سوم رو باهمین کتاب ادامه بدم،ولی میخواستم نکته هایی که گفته رو همه رو یک جا بنویسم بعدا که خواستم بخونم برام راحت تر بشه...
جزوه دبیرمون خوبه،حداقل تا اینجایی که نوشتم،ولی من کلا جزوه منسجم نداشتم،
نه نه من اصصصلا نمی تونم دوسش داشته باشم،اگر میخونمم برای کنکوره،که تاکید دارن روشببین جزوه ای ک من داشتم بینش سوال داشت مبحثی که اکثرا سوالات کنکور و سنجش بود سعی میکردم تموم نکات سختیو ک یاد گرفتم تو دوتا تست واسه ی مبحث بگنجونم.نکات تو عربی حرف اولو میزنن گاهی تو کنکور با یک نکته کلی تست حل میشه
من یک کار دیگه هم میکردم.متن های کنکورو اعراب میکردم.اون دیگه از عشق زیادم ب عربی بود
نه اصلا همه اینا کنار تست زدن باید باشه اول مهر میخوره تو ذوقتزبان کنکورو چه طور می خونین؟ اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟