- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
این تاپیک برای سوالات و مشکلات درسی است.
من شیمی ش رو دارم، خودم باهاش راحت نیستم، نکته هاشو وارد کتاب میکنمکسی کتاب های زیر ذره بینو استفاده کرده؟همون کتاب های وزارتی به علاوه ی نکاتی که اضافه شده...میشه به جای کتاب وزارتی از اون ها استفاده کرد؟
پ.ن بیشتر زیستش البته
ولی چون متن کتابو داره، و چیزی کمتر نداره از این نظر مشکل ایجاد نمیکنه، باید ببینی راحتی باهاش یا نه.چون متن کتاب رو کامل داره ،مشکلی نیس.کسی کتاب های زیر ذره بینو استفاده کرده؟همون کتاب های وزارتی به علاوه ی نکاتی که اضافه شده...میشه به جای کتاب وزارتی از اون ها استفاده کرد؟
پ.ن بیشتر زیستش البته
اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟لغات رو بخونین و متن ریدینگ های کتاب درسی، و یه شب درمیون یه متن رو بخونید و تست بزنید خوبه، خیلی مسلط میشید روی متنزبان کنکورو چه طور می خونین؟اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟
البته به نظرم خوبه هر هفته در حد 2_3 تست گرامر هم بزنی تا یادت نرن. اینجوری دیگه مهر نمیخوای زمان بذاری گرامر رو دوباره یادت بیاریزبان کنکورو چه طور می خونین؟اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟