• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
کسی کتاب های زیر ذره بینو استفاده کرده؟همون کتاب های وزارتی به علاوه ی نکاتی که اضافه شده...میشه به جای کتاب وزارتی از اون ها استفاده کرد؟
پ.ن بیشتر زیستش البته

اگر براي زيست مدنظر هست يك كتاب هست به نام كتاب نامه از انتشارات مهر و ماه كه خيلي خيلي بهتر از كتاب زير ذره بينه و نكاتش خيلي بهتر جامع تره ! و به جاي كتاب وزارتي هم به نظرم ميشه استفاده كرد

• لایک
امتیازات: Sep
کسی کتاب های زیر ذره بینو استفاده کرده؟همون کتاب های وزارتی به علاوه ی نکاتی که اضافه شده...میشه به جای کتاب وزارتی از اون ها استفاده کرد؟
پ.ن بیشتر زیستش البته
من شیمی ش رو دارم، خودم باهاش راحت نیستم، نکته هاشو وارد کتاب میکنم :-" ولی چون متن کتابو داره، و چیزی کمتر نداره از این نظر مشکل ایجاد نمیکنه، باید ببینی راحتی باهاش یا نه

پ.ن بیشتر زیستش البته
.چون متن کتاب رو کامل داره ،مشکلی نیس.
ولی به نظرم باید خودت تست بزنی و نکته در بیاری از تست ها و وارد کتاب کنی ، خودت باید زیر نکات مهم خط بکشی ، میدونی چون خودت اینکارا رو میکنی هم حس خوبی به خودت میده و هم بیشتر تو ذهن ت میمونه ،نه صرفا یسری نکته ای که اون کتاب مشخص کرده و زیر نکات مهم خط کشیده ، تو خودت باید این توانایی رو به دست بیاری که بتونی کتاب خودت رو مثل زیر ذره بین کنی .

یچیز کاملا کلی گفتم ،میتونه کتاب زیر ذره بین واسه خیلی ها هم مفید باشه.

زبان کنکورو چه طور می خونین؟ :-"اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟

زبان کنکورو چه طور می خونین؟ :-"اگه رو قواعد و لغات چهار سال تسلط نسبی داشته باشیم ( در حد دیپلم)؟ تابستانو روی متن مانور بدیم از مهر شروع کنیم به تست زدن؟
لغات رو بخونین و متن ریدینگ های کتاب درسی، و یه شب درمیون یه متن رو بخونید و تست بزنید خوبه، خیلی مسلط میشید روی متن
واسه قواعد هم تست باید بزنید!

بنظر من تست از مهر اوکیه و دیر نیست!

البته به نظرم خوبه هر هفته در حد 2_3 تست گرامر هم بزنی تا یادت نرن. اینجوری دیگه مهر نمیخوای زمان بذاری گرامر رو دوباره یادت بیاری

زبان کنکور صرفن از عید به مدت ۱ماه اگه روزی ۲ ساعت درست تست بزنید از درصد صفر به درصد بالای ۷۰ میرسید پس لزومی نداره انقدر روش مانور بدید
یادتون باشه تاثیری که اختصاصی داره قابل مقایسه با هیچ درس عمومی حتی ادبیات نیست

عربی کنکور رو چه طور باید خوند؟ با پایه نسبتا قوی، البته سال سومم با تقریب خوبی ضعیفم :-"
و اینکه اصلا نمی تونم متمرکز بخونمش،خوابم می گیره،انگار مغزم ذوب میشه و باقی درسامو با بی حوصلگی میخونم #-)

• لایک
امتیازات: mhdl
Back
بالا