• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۷

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
  • تگ‌ها تگ‌ها
    کنکور
میشه یکی به این سوال من جواب بده :-/ تو ساختار پر مانند چندتا RNA پلی مراز هست ؟ از یک نوع یا چند نوع ؟

و یک نوع RNA ساخته میشه یا چند نوع ؟:-/

• لایک
امتیازات: ats
میشه یکی به این سوال من جواب بده :-/ تو ساختار پر مانند چندتا RNA پلی مراز هست ؟ از یک نوع یا چند نوع ؟

و یک نوع RNA ساخته میشه یا چند نوع ؟:-/
رونویسی تقریبا همزمان چند تا RNAپلی مراز(یک نوع) از روی یک ژن
و ساخته شدن چند تا RNA(یک نوع)

سلام دوستان من یه سمپادیا سال های قبلم... درسم خداییش خیلی خوب بود و رتبه 47 کنکور سال 85 ام... دلم هوای سمپاد و سمپادیا کرده... اگه سوالی هست که می تونم جواب بدم در خدمتم...

سلام کسی میدونه راهنماییم کنه من دینیم خیلی ضعیفه اوج در صدم 62 بوده ... هر چیم میخونم باز یادم میره

سلام کسی میدونه راهنماییم کنه من دینیم خیلی ضعیفه اوج در صدم 62 بوده ... هر چیم میخونم باز یادم میره
اول کتاب رو خوووب بخون
ینی جوری ک تیتر درس رو هم بدونی همه چیزشو بخون
بعد ک کتاب خوندی درسنامه گاج نقره ای بخون یا خط ویژه . بعد تستهای سراسریشو بزن . تست ک بزنی یه مدت دستت میاد کجاها بخونی چجوری بخونی
روز قبل از ازمون هم لقمه مهر و ماه یا نکات ایات گاج فک میکنم بود بردار ایات رو بخون ک مرور شه برات ایاتش
کلن ایات رو زیاد تر کار کن ک اول ایه یا اخرشو هم اوردن بدونی کدوم ایه بوده..
بعدم دینی ی درس عمومیه تعداد تستش کمه تو کنکور ... سعی کن شک داراتو نزنی ک درصدتو زیاد نگشه پایین...

پ.ن : الان ک نزدیک ب کنکوره بنظرم روزی ی ساعت یا ی ساعت و نیم بذار برای دینی چون حفظیه فقط زیاد ک تکرار شه مسلط میشی

ببخشید من یه سوال برای یه بنده خدایی داشتم. :دی
ایشون میخواد سال 98 کنکور بده، تحصیل مجدد، امسال کنکوریِ دانش‌آموز وجود نداره که؟!‌همه پشت کنکوری هستند دیگه، درسته ؟!‌ (تغییر نظام آموزشی.)
نظام قدیم میخواد کنکور بده الان باید با کتابهای کنکوری‌های 96 جلو بره دیگه؟

دوستان رشته ریاضی حتما حتما حتما
کتاب های جمع بندی کاج رو هندسه هاش و گسستشو بخرید .
+ آمار جمع بندی خیلی سبز
توصیه اکیدم هست :-"
منظور کتابهای خط ویژه گاجه؟؟ یا چیز دیگه این کتابای جمع بندی؟:-"

سلام
بچه ها میگما من یه جزوه خفن واسه فیزیک میخوام که خوندنش واسه هر فصل بیشتر از 3 ساعت و نیم طول نکشه و مفهوم رو قشنگ جا بندازه چون خیلی وقت ندارم بذارم رو مطالعه فیزیک و از طرفی فیزیکمم خوب نی :/
کسی همچین چیزی سراغ داره؟

Back
بالا