سوالات و مشکلات درسی کنکور ۹۷

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
بچه ها کسی کتاب تانک زیست شناسی آرامفر رو داشته ؟ خوبه ؟
من کار کردم . منتها گفتن سریای جدیدش گویا تستهاش قوی تر شدند مشاورمون تعریفشو میکرد..

ولی وقتی گاج و نشر الگو هست چرا تانک خب !؟ کار کردی اونا رو ؟

kiyaw

کنکور 97ـی :)
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Jah
من کار کردم . منتها گفتن سریای جدیدش گویا تستهاش قوی تر شدند مشاورمون تعریفشو میکرد..

ولی وقتی گاج و نشر الگو هست چرا تانک خب !؟ کار کردی اونا رو ؟
آره دارم گاج و الگو رو
گاج جامع میکرو طبقه بندی رو دارم
الگو پیش دانشگاهی
گاج میکرو به نظرم در حد یادگیری خوبه .
احتمالا آی کیو بگیرم

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
آره دارم گاج و الگو رو
گاج جامع میکرو طبقه بندی رو دارم
الگو پیش دانشگاهی
گاج میکرو به نظرم در حد یادگیری خوبه .
احتمالا آی کیو بگیرم

خب تانک از گاج سخت تر نیست تست هاش در حدی ک من سوم دبیرستان ک بودم کار میکردم تانک رو . شاید فقط چند تا تست ترکیبی داشت هر مبحث .

• لایک
امتیازات: kiyaw

sadegh dartoomian

پسر بد
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
میخواستم طلا بشم ولی نشد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
سمندون هستم یک فریب خورده گول این لعنتیارو نخورید البته درس دادن امیر مسعودی واقعن خوبه خیلی فن بیان و انتقالش خوبه تکنیکاشو همه جامی تونید پیدا کنید فک کنم بقیشون مزخرفن
فیزیک کنکور مفهومیه .... اگه تکنیکی یاد بگیرید دو ماه آخر همش یادتون میره چون وقت نمیکنید همه تکنیک ها رو دوره کنید
فیزیک رو مفهومی بخونید ....

frants

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
برای مفهومی واستدلالی خوندن کتاب زیست باید از کجا شروع کنیم ؟ با تشکر
(به خودتون بخندید ا خوب واسم سواله)

monaliza

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
96
خب میدونی مفهومی خوندن توی زیست کنکور بیشتر به معنی ترکیبی خوندنه به نظرم،وگرنه توی کنکور تستا ریز و خیلی حفظی هستن ،و وقتی میگن مفهومین منظورشون اینه که کتاب رو بجوید ،نکات شکل هارو دربیارید و توی متن کتاب دقیق بشید

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی
با تست :D
به اينصورت كه اول ٢٠ يا ٣٠ تا تست از اون مبحث رو ميزني ، بعد فقط با كليد جوابش رو چك ميكني . درست بود كه هيچي اما اگه غلط بود به هيچ عنوان گزينه درست رو نگاه نميكني تا ذهنت درگيرش بشه . تموم كه شد ميري سر كتاب خوندنت . اونوقت موقع خوندن حواست جمع ميشه كه چطور بايد بخوني و اينا
براي درسايي هم كه تا حالا اصلا نخوندي اول يك روخواني بكن بعد دوباره مراحل بالا رو انجام بده.

kiyaw

کنکور 97ـی :)
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Jah
من به نظرم اگه میخوای درصد بالایی تو زیست بزنی باید از همون فصله یک زیست دوم رو مفهومی بخونی
مفهومی خوندن یعنی چی ؟ یعنی اینکه وقتی میخوای شروع کنی به زیست خوندن فک کن نه درسنامه ای وجود داره
نه جزوه ای ! فقط خودت هستی ُ یه کتاب ! باید جمله به جمله سطر به سطر رو خودت نکته نویسی کنی ! من همیشه هر خطی چیزی که میخونم شروع میکنم زیر و بمش ُ در میارم اگه بشه ترکیب کرد ترکیب میکنم ( حتی با چیزای بی ربط ) اگه بشه ازش دام آموزشی درآور تو تستا و آزمونا ؛ اون دام ُ به صورت جمله صحیح غلط مینویسم . اگه حفظی یود حفظ میکنم . همه چی ُ خودم تحلیل میکنم بعد تاااااازه اون موقع میرم سراغ درسنامه ها . انقد کیف میده که میبنی تو درسنامه ها نکته ی جدیدی نیس همش ُ خودت فهمیدی ! بعدش چون ذهنت عادت کرده سر جلسه آزمونم راحت نکته سوال رو میفهمی و درست جواب میدی ! دیگه سخت نیس اصن چون قبلا روش کار کرده ذهنت !
من خودم همیشه اینجوری زیست میخونم الویت همیشه با همون کتاب وزارتیه . بعدش یه نیم نگاهی به درسنامه هاو جزوه معلم که مبادا نکته ای جا افتاده باشه . بعدش تست.
به هرکی میگم این کارو کنه میگه واااااای خیلی طول میکشه !
منم میگم همینه که هست :D
واقعا جواب میده
ذهنت اصن اماده میشه واسه به چالش کشیده شدن
من همیشه تو آزمونا زیست ُ بالای هشتاد میزنم <':

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
اول ببین هر بار ک زیست رو میخونی ؛ دقیقن هرررر بار باید یه نکته جدید رو حداقل پیدا کنی !
زیست رو اینجوری بخون ک حتی یه واو یا یا توی فلان پاراگراف فلان جمله بود بدونی دلیلش چی هست ! مثلن یه جا میگه "بیشتر" ببین دلیلش چی هست اون استثناش چی هست اینجوری قیدها هم بهتر تو ذهنت میمونه وقتی ک استدلال کنی و دلیلش رو بدونی ؛ حفظ نکردیش بلکه فهمیدیش یادش گرفتی انگار . (دلیلش هم تو خود کتاب درسی پایه های دیگه یا حتی همون پایه پیدا میکنی منظورمو اشتباه برداشت نکنی ک بخوای بری تحقیق کنی دلیلشو پیدا کنی :-/ :D)
ترکیبی خوندن هم خب خیلیا توضیحش دادن مثلن تو گوارش ملخ رو میخونی این ازمونت میاد برو مثلن دستگاه عصبیشو توی فصل 2 سوم بخون برو راحب عضلاتش و اسکلتش فصل 8 دوم بخون دستگاه ایمنیش از سوم بخون راجب تنفسش فصل 5 دوم بخون گردش خونش فصل 6 دوم بخون هرررر چی ک بنظرت میرسه ب یادت میاد بخون مثلن شکل ملخ رو تطابق بده دستگاه گوارشش با گردش خونش ببین چ اعضاییش با چ اعضاییش کنار همن و.. هر بار ک بر میگردی میخونی زیست رو ، تسلطت بالاتره رو کتاب و نکته های جالب تری پیدا میکنی !

miss eng

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
سمپاد
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
92
بااا سلام و عرض خسته نباشید خدمت حضار محترم سوال بسیار مهمی ک دارم اینه کسی اینجا جانباز نیست بیاد منو بگیره سهمیه دا شیم حالشو ببریم
نبود؟
مطمئنین؟!!
میرما
پنج درصدم قبوله
~X(

Aramesh_Z

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امام رضا (ع)
شهر
لاهیجان
سال فارغ التحصیلی
96
رشته دانشگاه
دامپزشکی
بااا سلام و عرض خسته نباشید خدمت حضار محترم سوال بسیار مهمی ک دارم اینه کسی اینجا جانباز نیست بیاد منو بگیره سهمیه دا شیم حالشو ببریم
نبود؟
مطمئنین؟!!
میرما
پنج درصدم قبوله
~X(
خوبه هنوزم خلاقیت موج میزنه تو پستا ...[ با دست بر پیشانی میکوبد ]

frants

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
برای معتلات توی عربی مدام یه اعلال یادم میره باید به تست زدن ادامه بدم یا مرور کنم ؟

sadegh dartoomian

پسر بد
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
بجنورد
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
میخواستم طلا بشم ولی نشد
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام
برای معتلات توی عربی مدام یه اعلال یادم میره باید به تست زدن ادامه بدم یا مرور کنم ؟
درسنامه معتلات کتاب عربی جامع خیلی سبز غزال موسوی رو بخونید

parastar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
96
مدال المپیاد
شیمی
دانشگاه
علوم زرشکی کرمانشاه
رشته دانشگاه
پزشکی
ت

آخرین ویرایش:

Mr_Nabeghe

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
سلام برای املای ادبیات و زبان فارسی چه منبعی خوبه؟ زبان فارسی میخوام درسنامه هم داشته باشه

Mahdich

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی 3
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1396
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
من خودم از نشر الگو استفاده میکردم. به نظرم درسنامش کوتاه و کامل و مفید بود و جوابگو بود.

مبلّد

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهیدبهشتی
شهر
شهرکرد
معتلات را تا نزدیک کنکور n بار مرور کنید به نظرم...واسه من هم فرّار بود...ولی هر چندوقت‌یه‌بار در حد چند دقیقه مرورشون می‌کردم...

سلام برای املای ادبیات و زبان فارسی چه منبعی خوبه؟ زبان فارسی میخوام درسنامه هم داشته باشه

سلام
هر دو الگو (از سری کتابای پنج مبحث)

sadlove

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
شـیراز
سال فارغ التحصیلی
93
اگه "فقط" با برنامه کانون بخونیم مشکلی پیش میاد؟ :-" البته با درسای پیش دانشگاهی هم پیش بریم ولی درسای پایه با کانون.
ن
فقط زیست رو سعی کنید جز کانون هم بخونید
بقیه درسها اوکیه

بالا