- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
اینجا کتابای اختصاصی تجربی معرفی میشه تا انتخاب راحت تر داشته باشین.
برای زیست مهم ترین چیز کتاب وزارتیه و نکاتی که از تست ها درمیارید!سلام
واسه زیست پیش درسنامه مهروماه خوبه؟؟؟ لطفا کمک کنید:-ss![]()

سلام. بنظرم برای زیست باید کتاب درسی رو دفعات زیادی بخونید و کلمات مهم از قید ها و اعداد و ... رو کاغذ لایتنر بنویسید بصورت جاخالی. طوری که جملات کتاب درسی رو دقیقا به همون شکل که تو کتاب اومده حفظ باشید. برای درسنامه هم اگر تو فهم درس مشکل دارید بنظرم درسنامه های خیلی سبز مناسبه اما اون هم زیاد توصیه نمیشه... سعی کنید با زیاد خوندن کتاب به مفاهبم پی ببرید و خب با پرسیدن سوالاتتون از معلم یا دوستان...سلام
سلام. بنظرم برای زیست باید کتاب درسی رو دفعات زیادی بخونید و کلمات مهم از قید ها و اعداد و ... رو کاغذ لایتنر بنویسید بصورت جاخالی. طوری که جملات کتاب درسی رو دقیقا به همون شکل که تو کتاب اومده حفظ باشید. برای درسنامه هم اگر تو فهم درس مشکل دارید بنظرم درسنامه های خیلی سبز مناسبه اما اون هم زیاد توصیه نمیشه... سعی کنید با زیاد خوندن کتاب به مفاهبم پی ببرید و خب با پرسیدن سوالاتتون از معلم یا دوستان...
کلا پیشنهادم اینه که نذارید هیچچچچ قالبی از جملات به غیر از جملات کتاب درسی وارد ذهنتون بشه.. حتی درسنامه های الگو هم که انگار خود متن کتابه کار رو خراب میکنه...
برای تست من کتاب iq گاج رو پیشنهاد میکنم بهتون...
که پاسخنامه ی این کتاب هم دقیقا از جملات کتاب درسی استفاده میکنه و نکات ترکیبی مناسبی هم داره...اگر وقت اضافه اوردید میتونید تست های الگو رو هم بزنید.
ولی در کل باز هم در اخر میگم که کتاب درسی فقط.
موفق باشید

ببین ب نظر من واسه زیست فقط کتاب باید چند دور خونده بشه و بعد هم جاخالی جواب بدی ک تسلط داشته باشی.ی کار دیگه ای ک من خودم از کسی یاد گرفتم و فوق العاده عالی بود این بود که سوالات کنکور و سنجش رو گزینه ب گزینه بررسی میکردم.حالا این یعنی چی؟سلام

اینو دیگه مطمئنم دوستان که گاج سفید وخیلی سبز خوبنسلام. من واسع فیزیک سال سوم و دوم گاج سفید رو زدم .الان اگه جامع پایه رو بزنم بهتره یا الگو؟جامع پایه با پایه های جدا زیاد فرق میکنه؟
![]()
ببین درسنامه نیاز نیس کتابو بخون تست بزن ی دور نکات تست هایی ک درمیاری بهترین درسنامس ولی اگ خیلی مشکل داشتی درسنام های الگو بهترنسلام