- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- قم
- سال فارغ التحصیلی
- 97
اینجا کتابای اختصاصی تجربی معرفی میشه تا انتخاب راحت تر داشته باشین.
برای زیست مهم ترین چیز کتاب وزارتیه و نکاتی که از تست ها درمیارید!سلام
واسه زیست پیش درسنامه مهروماه خوبه؟؟؟ لطفا کمک کنید:-ss
سلام. بنظرم برای زیست باید کتاب درسی رو دفعات زیادی بخونید و کلمات مهم از قید ها و اعداد و ... رو کاغذ لایتنر بنویسید بصورت جاخالی. طوری که جملات کتاب درسی رو دقیقا به همون شکل که تو کتاب اومده حفظ باشید. برای درسنامه هم اگر تو فهم درس مشکل دارید بنظرم درسنامه های خیلی سبز مناسبه اما اون هم زیاد توصیه نمیشه... سعی کنید با زیاد خوندن کتاب به مفاهبم پی ببرید و خب با پرسیدن سوالاتتون از معلم یا دوستان...سلام
سلام. بنظرم برای زیست باید کتاب درسی رو دفعات زیادی بخونید و کلمات مهم از قید ها و اعداد و ... رو کاغذ لایتنر بنویسید بصورت جاخالی. طوری که جملات کتاب درسی رو دقیقا به همون شکل که تو کتاب اومده حفظ باشید. برای درسنامه هم اگر تو فهم درس مشکل دارید بنظرم درسنامه های خیلی سبز مناسبه اما اون هم زیاد توصیه نمیشه... سعی کنید با زیاد خوندن کتاب به مفاهبم پی ببرید و خب با پرسیدن سوالاتتون از معلم یا دوستان...
کلا پیشنهادم اینه که نذارید هیچچچچ قالبی از جملات به غیر از جملات کتاب درسی وارد ذهنتون بشه.. حتی درسنامه های الگو هم که انگار خود متن کتابه کار رو خراب میکنه...
برای تست من کتاب iq گاج رو پیشنهاد میکنم بهتون...
که پاسخنامه ی این کتاب هم دقیقا از جملات کتاب درسی استفاده میکنه و نکات ترکیبی مناسبی هم داره...اگر وقت اضافه اوردید میتونید تست های الگو رو هم بزنید.
ولی در کل باز هم در اخر میگم که کتاب درسی فقط.
موفق باشید
ببین ب نظر من واسه زیست فقط کتاب باید چند دور خونده بشه و بعد هم جاخالی جواب بدی ک تسلط داشته باشی.ی کار دیگه ای ک من خودم از کسی یاد گرفتم و فوق العاده عالی بود این بود که سوالات کنکور و سنجش رو گزینه ب گزینه بررسی میکردم.حالا این یعنی چی؟سلام
اینو دیگه مطمئنم دوستان که گاج سفید وخیلی سبز خوبنسلام. من واسع فیزیک سال سوم و دوم گاج سفید رو زدم .الان اگه جامع پایه رو بزنم بهتره یا الگو؟ جامع پایه با پایه های جدا زیاد فرق میکنه؟
ببین درسنامه نیاز نیس کتابو بخون تست بزن ی دور نکات تست هایی ک درمیاری بهترین درسنامس ولی اگ خیلی مشکل داشتی درسنام های الگو بهترنسلام
خیلی خوبن فقط با زیست الگو مخالفم!سلام من واسه تابستون عربی کامل گاج و فیزیک گاج نقره ای ادبیات جامع الگو و ریاضی جامع سیر تا پیاز و زیست الگو و سه سطحی کانون و زبان شهاب اناری و شیمی مبتکران و دینی هم ای کیو گرفتم دوست دارم نظرتونو بدونم
چراخیلی خوبن فقط با زیست الگو مخالفم!
چون واقعا زيست الگو پر از تناقض با كتاب درسي هست... من خودم هم سال دومش رو داشتم و هم سوم و از هر دوش ناراضي بودم.... البته سومش قسمت ژنتيكش خوب بود و قسمت اخر هر فصل كه سوالات كنكور و قلمچي و گزينه ٢ رو داره هم خوبه و تاليفي هاش به نظر من افتضاح هستن
برای ریاضی بالای ۸۰ زدن چی پیشنهاد میکنین؟
برای زیست هم گفتین بالا، ولی اگه میشه دوباره بگین که یه جمع بندی هم بشه
برای شیمی چی؟ من مبتکران دوم دارم و از تستاش راضی نیستم هرچند درسنامش خوبه، سوم و پیش هم خ سبز دارم
و فیزیک چی؟
مرسی بابت توضیحاتریاضی بالای هشتاد معمولا چیزی هست که بچه های تجربی دنبالش نمیرن و برای رسیدن بهش یا باید از دبیرستان با پایه ریاضی قوی به کنکور رسیده باشین یا اینکه بتونین دو سه تا کتاب رو کامل تست بزنین تا به تسلطی برسین که ریاضی رو 80 بزنین! که البته به نظر من که چند ساله در جریانات کنکور هستم ارزش زمانی نداره همچین کاری خصوصا برای کسانی که پایه ضعیفی دارند.
البته کتاب ها هر کدوم ویژگی های خودشون رو دارن ولی سه تا کتاب خیلی سبز، مهر و ماه و گاج بهتر جواب میدن
که البته گاج پیش و پایه داره ولی اون دوتا جامع هستن!
اگر ریاضی رو مفهومی بلد نیستید از بیس، برید سراغ گاج تا راهتون بندازه ولی با گاج حدس میزنم به درصد 80 نرسید اگر کنارش چیز دیگه ای رو هم کار نکنید...!
ریاضی خیلی سبز برای کسانی خوبه که میخوان با کمترین صرف زمان بهترین نتیجه رو بگیرن
مهر و ماه هم برای اونایی که حوصله دارن بشینن رو تک تک سوالات دقیقه های زیادی رو فکر کنن!
البته این ویژگی ها همه در شرایطیه که شما خیلیی قوی نباشید چون اگه ریاضیتون خیلی قوی باشه سوالات مهر و ماه هم براتون ساده خواهد بود!
بعد از اینکه یکی از کتاب هایی گفتم رو کار کردین برین سراغ کتاب دوم! این کتاب دوم تو بعضی فصل ها که فرصت دارید تا توشون هنوز هم قوی تر بشید میتونه یکی از همینایی گفتم باشه ولی اگر فرصت کمی دارید از کتاب هایی مثل موج آزمون برای تثبیت استفاده کنید!
دوران جمع بندی هم کتاب های خوبی داره که ایشالا بعدا پرسیدین میام میگم! شایدم کتابای جدیدی چاپ بشه...