- نام مرکز سمپاد
- شهید سلطانی 3
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1396
- دانشگاه
- تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
سلام. تا جایی که تو بحث ها دیدم کلا یکی دو نفر تقاضا داده بودن و بقیه گفته بودن میتونن مشاوره بدن. تو خصوصی بچه ها میان یا نه؟
من هم یه نفر رو میتونم قول بدم.همین امسال {۹۶} کنکور ریاضی دادم. رتبه ۲۰۶ منطقه دو - زیرگروه یک ۱۹۲
قبلا هم المپیاد فیزیک میخوندم و تا آخرش رفتم ولی خوب نشد
بنابر این اگه کسی هست که المپیادی بوده باشه چه بهتر. ترازم هم تقریبا 6900 بود. اگه تو همین بازه ها باشه بهتره. و اگه کسی خواست بیاد یه شرط اصلی داره که واقعا بخواد بخونه و هدفش تو مایه های شریف و تهران و امیر کبیر و اینا باشه. نه صرفا قبولی...
و اینکه کارهای مشاوره ای و انگیزشی و تحلیل کارنامه و معرفی منبع و اینا میتونم انجام بدم ولی فکر نکنم اونقدری در آینده به یاد بیارم که بخوام سوال حل کنم برای کسی!( تو تلگرام)
شرمنده طولانی شد... در خدمتم.
راستی رایگان کار میکنم.
من هم یه نفر رو میتونم قول بدم.همین امسال {۹۶} کنکور ریاضی دادم. رتبه ۲۰۶ منطقه دو - زیرگروه یک ۱۹۲
قبلا هم المپیاد فیزیک میخوندم و تا آخرش رفتم ولی خوب نشد
بنابر این اگه کسی هست که المپیادی بوده باشه چه بهتر. ترازم هم تقریبا 6900 بود. اگه تو همین بازه ها باشه بهتره. و اگه کسی خواست بیاد یه شرط اصلی داره که واقعا بخواد بخونه و هدفش تو مایه های شریف و تهران و امیر کبیر و اینا باشه. نه صرفا قبولی...و اینکه کارهای مشاوره ای و انگیزشی و تحلیل کارنامه و معرفی منبع و اینا میتونم انجام بدم ولی فکر نکنم اونقدری در آینده به یاد بیارم که بخوام سوال حل کنم برای کسی!( تو تلگرام)
شرمنده طولانی شد... در خدمتم.
راستی رایگان کار میکنم.
آخرین ویرایش:

حالا من درخدمتم