درس خواندن گروهی در تابستان

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mohamad4040
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

میرین کدوم پایه؟

• رای‌دهندگان
    30
خب مسئله این نیست که کسی درس نخونه تو تابستون اگه یکی واقعاً دوس داره ،مثلاً به جای کتاب زیست مسخره !
بره کمپبل و سولومون رُ بخونه...خیلی بهتره!
خب من میخوام یا یه تیر دو نشون بزنم دیگه :-"

خب اگه یکی از درس خوندن لذت میبره چی؟ :-":))

اونی که از خوندن چرت و پرتای کتاب وزارتی و آزمون قلمچی لذت میبره نیاز به روانشناس داره!
حتا همون چیزای مفیدتر مثل المپیاد رو هم باید اعتدال نگه داشت. تو سن 12-13 خیییلی کم باید باشه. فور فان فقط.

اونی که از خوندن چرت و پرتای کتاب وزارتی و آزمون قلمچی لذت میبره نیاز به روانشناس داره!
حتا همون چیزای مفیدتر مثل المپیاد رو هم باید اعتدال نگه داشت. تو سن 12-13 خیییلی کم باید باشه. فور فان فقط.
البته من منظورم بیشتر ریاضی بود که از حل مسئله ریاضی لذت میبرم :|:|:|:|:|:|:|:|

در نیابد حال پخته هیچ خام ...-___-
سُ دو وات اِور یو وانت :‌|

خب واقعا فکر میکنید این که از حل مسئله ریاضی لذت میبرم واقعا مشکلی داره؟
کام آن!
کسی اینجا با یادگیریِ "علم" مشکلی نداره
کتابای وزارتی نصفش چرت ‌ و پرته نصف دیگشم ناقصه، مسئله‌ی چندان جذاب و چالشی هم نداره
برو مسئله از کتابای جامع ریاضیات - البته که تا اونجاییش که بلدی - حل کن نه اینکه کتابای درسی کار کنی

کسی اینجا با یادگیریِ "علم" مشکلی نداره
کتابای وزارتی نصفش چرت ‌ و پرته نصف دیگشم ناقصه، مسئله‌ی چندان جذاب و چالشی هم نداره
برو مسئله از کتابای جامع ریاضیات - البته که تا اونجاییش که بلدی - حل کن نه اینکه کتابای درسی کار کنی
غلط کردم اصلا :))
ولی این که من از یه چیزی که شما بدتون میاد لذت میبرم چیز عجیبی نیست!
قرارم نیست هر چیزی یه فایده ای داشته باشه واقعا :-"
من به شخصه از نوشابه بدم میاد ولی خیلیا خوششون میاد ضررم داره(خدای تمثیل :)))
از یه چیز(به قول شما مضر) لذت میبرم واسه کنکورم آماده میشم دیگه سال آخر عین ... نمیخونم دیگه :)) بده؟
البته به چشم یه خرخون نگا نکنیدا :| روزی 2 ساعت رمان هم میخونم :-" به علاوه تفریحات تیپیکال دیگه :-"

درس خوندن که بد نیس بخونید ولی زیاده روی نکنید...اونقدر خودتونو غرق نکنید بزارید یه خاطره ی خوش داشته باشید از تینجریتون(!) بعدِها اینقدر مشکلات هست که تابستون و زمستون براتون فرقی نداره!پس الـانو دریاب!

خب مسئله این نیست که کسی درس نخونه تو تابستون اگه یکی واقعاً دوس داره ،مثلاً به جای کتاب زیست مسخره !
بره کمپبل و سولومون رُ بخونه...خیلی بهتره!
سولومونو دارم سعی می کنم بخونم یکم سخته راستشo_Oولی با هم کنار میایم:Dممنون میشم کمی راهنماییم کنین:D

غلط کردم اصلا :))
ولی این که من از یه چیزی که شما بدتون میاد لذت میبرم چیز عجیبی نیست!
قرارم نیست هر چیزی یه فایده ای داشته باشه واقعا :-"
من به شخصه از نوشابه بدم میاد ولی خیلیا خوششون میاد ضررم داره(خدای تمثیل :)))
از یه چیز(به قول شما مضر) لذت میبرم واسه کنکورم آماده میشم دیگه سال آخر عین ... نمیخونم دیگه :)) بده؟
البته به چشم یه خرخون نگا نکنیدا :| روزی 2 ساعت رمان هم میخونم :-" به علاوه تفریحات تیپیکال دیگه :-"
رمان چه ژانری می خونین؟نویسنده ی مورد علاقتون؟کتابی که در حال مطالعش هستین؟:Dیکم کنجکاوم:-"

اگر کسی تصمیمش رو داره که تابستون مطالعه کتابای درسی شو داشته باشه،پیشنهاد من برای اونایی که میرن سوم دبیرستان اینه که هر چه قدر که خودشون صلاح می دونن وقت بذارن روی دوم،روی درسایی که نخوندن درست،یا هر چی. خودشونو قوی کنن و تست بزنن. و ماه آخر رو بذارن برای درسای سومشون. راستش من تابستون امسال تازه با یه مشاور درباره ی این صحبت کردم و این برنامه رو بهم داد.
اما من خودم سال دوم خوب درس خوندم،و چند برابر سال سوم تست زدم،الان که دارم طبق برنامه میخونم خیلی راحتم،چون فقط بعضی چیزا فراموش شدن و دارم یادآوری میکنم و آزادترم برای باقی درسا.
یه چیزی م هست. تابستون حتما وقتتون بیشتره،حتما میتونین کارای مفید ترم بکنین،هر چیزی که مد نظرتونه،ولی اگر تصمیم تون این شد که بخونین، با برنامه ریزی،دقیق و هدفمند بخونین.این خیلی مهمه زمانتون رو مدیریت کنین، اگر تصمیمتون اینه مثلا دو ساعت بخونین،حواستون باشه از این دو ساعت خوب استفاده کنین،سرعت و کیفیت رو باهم بالا ببرید...

هستین؟

Back
بالا