sadegh dartoomian
پسر بد
این همه نظر و چرت وپرت فقط برا این که چند صباحی بیشتر تو این دنیای به لجن کرده شده و کثیف بمونیم؟؟؟
به خودمون بیایم
چیزای مهمتری هست...
به خودمون بیایم
چیزای مهمتری هست...
نه اين چرنديات واس اينه كه بعدن به بيماري مبتلا نشي و نه خودتو بقيه رو هم بدبخت نكنياین همه نظر و چرت وپرت فقط برا این که چند صباحی بیشتر تو این دنیای به لجن کرده شده و کثیف بمونیم؟؟؟
به خودمون بیایم
چیزای مهمتری هست...
حالا كه همه منبع منبع ميكنن ميشه شما هم يك منبع بياريگوشت سرطان زاست ؟ این جمله کاملا غلطه
مسئله اول این که شما که خودت منبع ندادی برا حرفت و البته بار اثبات بر عهده کسیه که ادعا میکنهحالا كه همه منبع منبع ميكنن ميشه شما هم يك منبع بياري
از بیمار نشدن و سرطان صحبت کردین. بخشِ «دلایلِ ردّ گیاهخواری» رو بخونین از اینجا.نه اين چرنديات واس اينه كه بعدن به بيماري مبتلا نشي و نه خودتو بقيه رو هم بدبخت نكني
من بسیار متشکّر میشم اگر شما برای صحبتهاتون اثبات علمی بیارین.مثل این ها:بدون اینکه هیچ اثبات علمی پشتش باشه صحبت کنیم
ولی گوشت کلن مضراتش خیلی بیشتر از فوایدشه و فوایداشم فقط همون داشتنه آهن هست که خوب اون با قرص آهن خیلی راحت حل میشه
خوب كلا گوشت بده
مثلا این ژاپنیا رو دیدی چقدر عمر میکنن اینا بیشتر چیزای گیاهی میخورن
اينكه شما ترجيح بدين گوشت بخورين يا قرص اهن! قطعا قرص اهن بهتره
گوشت گوسفندي كه اكثر جامعه ايراني ميخورن ضررش از الكل هم بيشتره !
1. اینکه شما چیزی رو نشنیدین دال بر غلط بودن فرض طرف مقابلتون نیست.کتاب هاریسون بزشکی میشه سرچ کرد دید.
قرص اهن نشنیدم چنین چیزیو راستش!
فقط همين جا دقيقا كدوم حرفو عموما پزشكا نميزنن؟
از من به شخصه منبع خواستن مثل اين ميمونه كه از يك پزشك متخصص بخواين براتون منبع بياره
حالا كه همه منبع منبع ميكنن ميشه شما هم يك منبع بياري
+ من منتظر و مشتاقم که این کار رو انجام بدین و ما هم از لطفتون استفاده کنیم.من فعلن نميتونم ولي بعدا حتمن پي دي اف اون كتاب هاريسونو ميخونم
هوای اکثر شهر ها هم که ناسالمهاونوقت ماهی هم دارای درصد های قابل توجهی از جیوه و سرب کادمیم و اورانیم! هست!
اونم سرطان زا هست!
بچه ها حالا وقتشه که دیگه غیر از هوا چیزی نخوریم!
جسارت نمیکنم ولی خب شما دکتر نیستی :)ناموسا شما ميرين دكتر ميگين منبعت چيه؟
خوب ببین خودت هم میگی هرچیزی حتی گوشت هم مثل سبزیجات سالم مصرف بشه کمش فکر نکنم اینقدر هیولا باشه که توصیف کردیسبزيجات اره يه سري سبزيجات مثلا كلم زياديش باعث تيروئيد ميشه ولي خوب هرچيزي رو به اندازه بخوريم چيزي نميشه و سبزيجات هم اگه سم پاشي نشه و ارگانيك باشه فكر نميكنم مضرات خيلي زيادي داشته باشه!
گياهخواري خوبه ولي يكم دردسر داره :د
نه خوب راستش من فقط ميخواستم بحثو جلو ببرم كه بگم اين گوشت گوسفندي كه اكثر جامعه ايراني ميخورن ضررش از الكل هم بيشتره ! و يا گوشتاي بهتر مصرف كنيد يا گياخوار شويد ^___^
از پدرتون منبع بگیرین :)...بابام دكتره -_-
گفتم چند صفحه پيش منبع اصليش كتاب هاريسونه و اين كتاب خيلي زياده پي دي افش توي كامپيوترشه تازه من امروز ديدمش به وقتي گير بيارم انگليسيشو بخونم ميذارم يكم صبر كنين مرسياز پدرتون منبع بگیرین :)...
اینجوری روند تاپیک هم بهتر پیش میره :)
قطعاً پدرتون آدم با سوادی هستن در این شکی نیست!
و قطعاً سوادشون اونقدر بالا هست که به ما یه منبع مشخص واسه حرفاشون بگن !
حتی اگه ده تا کتاب هم باشه ! ۱۰۰ صفحه هم باشه بهتر از اینه که هیچ منبعی نداشته باشی!
+ اگه من از پدرتون میخواستم واسه حرفاشون منبع بدن خیلی سوال غیر معقولی نبود!
لطفا اینقدر چرت و پرت نگید و مدرک بیارید نه سایت های مثل ویکی پدیا و... که همه میتونا مطالبشو تغییر بدن
برید اون پایین صفحۀ ویکیپدیا ارجاعاتی که داده رو ببینید، تکبهتک بررسیشون کنید بهوسیلۀ روش علمی، کاملاً مشخص میشه که داره خطا میکنه یا نه، داره اشتباه میگه یا نه. اکثر مقالاتی هم که تو ویکیپدیا داره مورد استفاده قرار میگیره فرآیند peer review رو طی میکنن؛ یعنی صدها دانشمند مقاله رو میخونن و بارها و بارها تست میکنن دادههاش رو و وجود هر چیز اشتباهی معلوم میشه و همین مقالات رو کشورهای دیگه هم دارن استفاده میکنن. ولی باز هم با تمام اینها، با این وجود، آشنا بودن با روش علمی میتونه خیلی راحت بهمون کمک کنه که به مطلب شک کنیم یا نه.
ویکیپدیا، تنها نقش جمعآوری کردن منابع مختلف در یک جا رو داره، و شما همیشه باید به رفرنسی که داده رجوع کنید.
من خودم گوشت ميخورم باهاشم مشكلي ندارم ( ولي بعدا بخاطر همون چيزاي فرهنگي و اينكه واقعا نيازي نيست حيوونارو بكشيم بخوريم احتمالا ديگه گوشت نخورم)خوب ببین خودت هم میگی هرچیزی حتی گوشت هم مثل سبزیجات سالم مصرف بشه کمش فکر نکنم اینقدر هیولا باشه که توصیف کردی
گوشت گوسفندی درسته حرفت دکترای تغذیه هم گوشت گوسفندو توصیه نمیکنند من پرسیدم :)
آدم باید همه چیز بخوره چون همه چیز خواره ولی اگه دنبال یه عمر باکیفیت زیاد و کیمیت زیاده همچنین بهتره از هرچیز سالم ترینشو بخوره چه گوشت چه سبزیجات
من نمیدونم ایا اینکه مطالب ویکی پدیا رو همه میتونا تغیرر بدن یا اینکه گیاهخواری روی اصول اخلاقیه چه مدرکی میخواد و من صحبت های غیرعلمی رو چرتو پرت خطاب دادم چه از نظر گوشتخواری چه از نظر گیاهخواریبا بقیه صحبتهاتون کاری ندارم. (فارغ از اینکه هیچ مدرکی برای اثبات صحبتتون نیاوردین و صحبتهای بقیه رو تعمیم داده، چرتوپرت خطاب کردید)
اما در جواب این بخش :
1. شما موظّف هستین که برای صحبتهاتون دلیل بیارین. چیزهایی که برای شما بدیهی هستن برای بقیه ممکنه نباشن. اگر برای شما گیاهخواری جزء اصول اخلاقیتون هست، میتونین توضیح بدین چرا. نه اینکه فقط حکم صادر کنید.من نمیدونم ایا اینکه مطالب ویکی پدیا رو همه میتونا تغیرر بدن یا اینکه گیاهخواری روی اصول اخلاقیه چه مدرکی میخواد
گیاهخواری هیچ اشکالی برای بدن ایجاد نمیکنه
3. به نظر میرسه نه فقط حرفم رو کامل متوجه نشدین، بلکه لینکهایی که ویکیپدیا داده بود رو هم نخوندین. دوباره تکرار میکنم که چیزهایی که نوشته شده رو افراد دیگری بررسی میکنن و اگر خطایی باشه گزارش میدن. در ثانی، اگر با روش علمی آشنایی دارین، بهوسیلۀ روش علمی بررسی کنید اطلاعاتی رو که توی لینکها داده شده بود. کاملاً مشخص میشه که داره خطا میکنه یا نه، داره اشتباه میگه یا نه.منابع پایین ویکی پدیا خودشون منابع معتبری نیستا مثلا در یکی از دلایل رد گیاهخواریش یک وبلاگ بود یا بی بی سی فارسی